Hellas Transalp Forum

Η αντλία καυσίμου με γουστάρει...

teslafun · 71004

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #50 on: Σάββατο 10 Σεπτέμβριος 2011, 20:22:08 μμ
Εχεις κωδικό ανταλλακτικού?

McGyver

• Guest
Reply #51 on: Σάββατο 10 Σεπτέμβριος 2011, 22:12:45 μμ
Εχεις κωδικό ανταλλακτικού?

Αντλία βενζίνης XL700V(A): 16700-MFF-D01

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #52 on: Κυριακή 11 Σεπτέμβριος 2011, 03:19:27 πμ
Aμάν!!!! ακόμα και ο Αγγλος 447 ευρώ την εχει και δίχως εξοδα αποστολής ... :banghead:

http://www.davidsilverspares.co.uk/parts/by-part-number/part_16700MFFD01/

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #53 on: Δευτέρα 12 Σεπτέμβριος 2011, 04:25:57 πμ
Νικο, ψαχνεις αντλια για καποιο λογο?   :goofy:

Γιατι δεν κοιτατε στον κατασκευαστη της αντλιας?

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #54 on: Δευτέρα 12 Σεπτέμβριος 2011, 05:51:37 πμ
Ρε παιδιά αφού υπάρχει πρόβλημα με την αντλία γιατί δεν συνενοήστε 4-5 με 700άρια να φτιάξετε ένα στόκ με οικονομική τιμή και όποιος τη χρειαστεί πρώτος.

McGyver

• Guest
Reply #55 on: Δευτέρα 12 Σεπτέμβριος 2011, 15:57:32 μμ
Aμάν!!!! ακόμα και ο Αγγλος 447 ευρώ την εχει και δίχως εξοδα αποστολής ... :banghead:

http://www.davidsilverspares.co.uk/parts/by-part-number/part_16700MFFD01/

Λίγη προσοχή με τις τιμές από το συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί αναφέρονται χωρίς Φ.Π.Α. ;) ...

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #56 on: Δευτέρα 19 Σεπτέμβριος 2011, 02:42:35 πμ
Λίγη προσοχή με τις τιμές από το συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί αναφέρονται χωρίς Φ.Π.Α. ;) ...

Εχεις δίκιο ...

Νικο, ψαχνεις αντλια για καποιο λογο?   :goofy:
Γιατι δεν κοιτατε στον κατασκευαστη της αντλιας?

Οχι για εμένα Γιώργο, αλλά πραγματικά μου εκανε εντύπωση πώς ενα  ανταλλακτικό που λειτουργεί οσο κι ο κινητήρας είναι και τόσο ακριβό αλλά και ζημιάρικο.

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #57 on: Τρίτη 10 Ιούλιος 2012, 06:28:18 πμ
Μια ερώτηση, έχει αφήσει κάποιον απο τους κατόχους 700 η τρόμπα βενζίνης μέχρι στιγμής; ´η απλά υπάρχει αυτο το σφύριγμα;

Offline teslafun

• Rossi και πάνω !
Reply #58 on: Τρίτη 10 Ιούλιος 2012, 06:39:19 πμ
Φίλε μου, έχω περάσει τις 71.000χλμ και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα

Offline xristosa

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #59 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 10:47:57 πμ
με την αντλία τελικά έχουν πρόβλημα όλα τα 700ρια, πρόσφατα με άφησε και εμένα από αντλία

Offline xristosa

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #60 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 10:49:08 πμ
Μια ερώτηση, έχει αφήσει κάποιον απο τους κατόχους 700 η τρόμπα βενζίνης μέχρι στιγμής; ´η απλά υπάρχει αυτο το σφύριγμα;

εμένα πάντως με άφησε

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #61 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 15:23:40 μμ
με την αντλία τελικά έχουν πρόβλημα όλα τα 700ρια, πρόσφατα με άφησε και εμένα από αντλία

Να τα δώσετε και να ξαναπάρετε 650   :goofy:

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline teslafun

• Rossi και πάνω !
Reply #62 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 16:44:59 μμ
Να τα δώσετε και να ξαναπάρετε 650   :goofy:

μα πως δεν το σκεφτήκαμε μέχρι τώρα...

Offline manground

• νέος οδηγός
  • **
  • let's discover another coultures
Reply #63 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 17:46:39 μμ
Τέλεια, έφτιαξε η μέρα μου τώρα ...
ποιον μέσο όρο να υπολογίζουμε τελικά για να ακούσουμε το σφύριγμα του θαυμασμού?
Εγώ βρίσκομαι στα 17. 000 χλμ

Offline MarioRider

• νέος οδηγός
  • **
Reply #64 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 18:52:15 μμ
Το 700αρι μου εχει 48000 κλμ και κανενα προβλημα απο την αντλια καυσιμου
Ισως γλυτωσα μεχρι τωρα γιατι τα περισοτερα κλμ εναι ευρωπαικα
Το χειμωνα προγραματιζω καθαρισμο της αντλιας

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #65 on: Κυριακή 15 Ιούλιος 2012, 05:54:05 πμ
Μην αφήνετε να αδειάζει το τεποζιτο, οι αντλίες παθαίνουν ζημιά όταν δουλεύουν χωρίς "φορτίο".

Παύλος Καρούμπης

Offline cbfaras

• μην πας πισω μου σταματαω αποτομα!!!!!!!!!
  • Rossi και πάνω !
    • FUN
Reply #66 on: Κυριακή 15 Ιούλιος 2012, 18:31:12 μμ
Μην αφήνετε να αδειάζει το τεποζιτο, οι αντλίες παθαίνουν ζημιά όταν δουλεύουν χωρίς "φορτίο".

αυτο οντως παιζει η αντλια ψυχεται απο την βενζινα αρα οταν ειναι
χαμηλα η σταθμη ζεστενετε υπερβολικα με αποτελεσμα να αρπαξει
κανα απο τα ρουλεμανακια που εχει μεσα και μετα σφυραει.

Μην Πλησιαζεις Ταυρο Απο Εμπρος Γαιδουρι Απο Πισω Και Βλακα Απο Πουθενα           
CBF1000 06' CB900fz 79' RMZ450 K5 Και Παλιος XLV 650

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #67 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2012, 04:58:40 πμ
Εγω νομίζω ότι ειναι καθαρα θέμα ποιότητας καυσίμου. Είμαι σε διακοπές στην Κρήτη και έβαλα μια ημέρα ακριβή βενζίνη (τι τοθελα;) σε πρατήριο της BP. Απο τότε άρχισε να σφυρίζει η τρόμπα. Μετα έβαλα σε ΕΚΟ δυο φορές και το σφύριγμα σταμάτησε. Αύριο πάω να αγοράσω φιλτρο mr.Funnel και δεν ξανά βάζω βενζίνη χωρίς αυτο. Επίσης να πω ότι παλια είχα Νισαν Μικρα που είχε θέμα με την τρόμπα βενζίνης και έβαζα ένα προϊόν της Wynns που καταπολεμά το νερό στα καυσιμα και δεν είχα ευτυχως ποτε πρόβλημα. Δούλευα όμως στο κεντρικό συνεργείο της εταιρειας και μας έρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα απο συγκεκριμένα βενζινάδικα, που είχαν τινάξει τα πεταλα! Ο Αγιος Χριστόφορος βοηθός! Ειναι πραγματικα απίστευτο το τι ποιότητα προϊόντων κυκλοφορεί στην Φόρο-Γιωργαινα! Χειρότερα και απο την Αφρική!

Offline Hillmaster

• Απλός οδηγός
Reply #68 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2012, 09:14:18 πμ
Εγω νομίζω ότι ειναι καθαρα θέμα ποιότητας καυσίμου. Είμαι σε διακοπές στην Κρήτη και έβαλα μια ημέρα ακριβή βενζίνη (τι τοθελα;) σε πρατήριο της BP. Απο τότε άρχισε να σφυρίζει η τρόμπα. Μετα έβαλα σε ΕΚΟ δυο φορές και το σφύριγμα σταμάτησε. Αύριο πάω να αγοράσω φιλτρο mr.Funnel και δεν ξανά βάζω βενζίνη χωρίς αυτο. Επίσης να πω ότι παλια είχα Νισαν Μικρα που είχε θέμα με την τρόμπα βενζίνης και έβαζα ένα προϊόν της Wynns που καταπολεμά το νερό στα καυσιμα και δεν είχα ευτυχως ποτε πρόβλημα. Δούλευα όμως στο κεντρικό συνεργείο της εταιρειας και μας έρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα απο συγκεκριμένα βενζινάδικα, που είχαν τινάξει τα πεταλα! Ο Αγιος Χριστόφορος βοηθός! Ειναι πραγματικα απίστευτο το τι ποιότητα προϊόντων κυκλοφορεί στην Φόρο-Γιωργαινα! Χειρότερα και απο την Αφρική!

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το φίλτρο Mr. Funnel.

Ηλίας Δημητριάδης

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #69 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2012, 19:36:49 μμ
Πήγα το παραγγειλα και απο αύριο θα βάζω απο αυτο. Κανε μια αναζητηση στο YouTube και θα δεις τι ειναι και τι κάνει. Ελπίζω να δουλεύει. Έχει πολλα μεγέθη, εγω παρηγγειλα το πολυ μικρο (8 εκατοστα διαμετρος). Έχει ,όπως το βλέπω, δυο μειονεκτήματα. Το πρώτο ειναι ότι έχει ροή γύρω στα 15 λίτρα το λεπτό και θα στραβωμουτσουνιαζει ο βενζινάς (εμένα δεν με απασχολεί! Το 500ρικο και η πιθανότητα ακινητοποίησης μου ειναι πιο ενοχλητικά). Το δεύτερο μειονέκτημα ειναι ότι θα πρέπει να του φτιάξω μια μικρη θήκη για να το μεταφέρω γιατι με ελάχιστη βενζίνη που θα μένει, δεν λέει να το έχεις στη μπαγκαζιερα. Ίσως το βολέψω στο χώρο εσωτερικά απο το αριστερό πισω κάγκελο για τις βαλίτσες και όταν δεν χρειάζομαι ανεφοδιασμό να το βγάζω.

babisku

• Guest
Reply #70 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2012, 21:35:21 μμ
Θέμα με την αντλία έχουν και τα βαραντέρο και τα  gs 1200. Η λύση είναι αντικατάσταση της επώνυμης αντλίας με αυτοκινήτου που είναι κατά πολύ φθηνότερη και αξιόπιστη.

Offline Hillmaster

• Απλός οδηγός
Reply #71 on: Τρίτη 17 Ιούλιος 2012, 01:56:10 πμ
Πήγα το παραγγειλα και απο αύριο θα βάζω απο αυτο. Κανε μια αναζητηση στο YouTube και θα δεις τι ειναι και τι κάνει. Ελπίζω να δουλεύει. Έχει πολλα μεγέθη, εγω παρηγγειλα το πολυ μικρο (8 εκατοστα διαμετρος). Έχει ,όπως το βλέπω, δυο μειονεκτήματα. Το πρώτο ειναι ότι έχει ροή γύρω στα 15 λίτρα το λεπτό και θα στραβωμουτσουνιαζει ο βενζινάς (εμένα δεν με απασχολεί! Το 500ρικο και η πιθανότητα ακινητοποίησης μου ειναι πιο ενοχλητικά). Το δεύτερο μειονέκτημα ειναι ότι θα πρέπει να του φτιάξω μια μικρη θήκη για να το μεταφέρω γιατι με ελάχιστη βενζίνη που θα μένει, δεν λέει να το έχεις στη μπαγκαζιερα. Ίσως το βολέψω στο χώρο εσωτερικά απο το αριστερό πισω κάγκελο για τις βαλίτσες και όταν δεν χρειάζομαι ανεφοδιασμό να το βγάζω.

To γκούγκλαρα (sic) και το είδα. Νόμιζα ότι ήταν κάτι που μπαίνει μόνιμα στο στόμιο ανεφοδιασμού.
Φαίνεται καλό, αλλά όχι πρακτικό.

Ηλίας Δημητριάδης

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
  • ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
Reply #72 on: Τρίτη 17 Ιούλιος 2012, 23:26:57 μμ
Τέλεια, έφτιαξε η μέρα μου τώρα ...
ποιον μέσο όρο να υπολογίζουμε τελικά για να ακούσουμε το σφύριγμα του θαυμασμού?
Εγώ βρίσκομαι στα 17. 000 χλμ

Και εμένα παιδιά το ξεκίνησε  στα 27000κμ. Το παράτησα ως έχει, μετά απο κάποια κμ ελαττώθηκε το σφύριγμα  λίγο.
 Η μηχανή είναι όπως ήταν  πάει μια χαρά ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αλλά βρήκα και κάποιων που τις επισκευάζει καλού κακού δλδ αντικαθιστά το μοτέρ με ένα της ΜΠΟΣ ;D ;D ;D
Είναι στην Καλλιθέα όποιος τον χρειάζεται να του στείλω με πμ την διεύθυνση

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #73 on: Τετάρτη 18 Ιούλιος 2012, 03:47:10 πμ
Συνεχίζω λίγο το θέμα. Χθες διάβασα αρκετα στο φόρουμ των συναδέλφων με vstrom. Η μηχανη μας φορά την ίδια τρόμπα σε διαφορετικό βέβαια περιτύλιγμα. Είχαν και αυτοι θέματα σφύριγματων και ακινητοποίησης και ψαχτηκαν. Βρήκαν ότι υπάρχει ένα φιλτρακι μεσα στην τρομπα που κοστίζει 20 ευρω (που τους ελεγαν απο την αντιπροσωπεια οτι δεν υπαρχει, η τρομπα δεν επισκευαζεται κτλ) και είτε το καθαρίζουν , είτε το αντικαθιστούν. Φαίνεται ότι λύνεται έτσι το πρόβλημα τους. Έχω το service manual της δικιάς μας μηχανής και στο 5-58 (για όσους το έχουν) αναφέρει ότι η μειωμένη ροή καυσίμου μπορει να οφείλεται σε: clogged fuel filter στην τρόμπα και παραπέμπει στην επόμενη σελίδα. Στην 5-59 λοιπόν, δείχνει την τρόμπα, δεν αναφέρει όμως τίποτα για το φιλτρο της. Πάντως προς την βάση της φαίνεται ότι υπάρχει φιλτρο, ίδιο με αυτο των Vstrom. Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο που άνοιξε την τρόμπα αν είδε κάτι τέτοιο ή κάποιον που έχει πρόσβαση σε ανταλλακτικά της μηχανής να δει αν δίνουν αυτο το φιλτρακι. Προσωπικά θα την εγχειρησω την επόμενη εβδομάδα! Ελπίζω να βρω άκρη!

Φίλε σε παρακαλω στείλε μου τον μάστορα στην Καλλιθέα να τον έχω πρόχειρο!

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #74 on: Τετάρτη 18 Ιούλιος 2012, 03:51:33 πμ
Δείτε και το θέμα των συναδέλφων για να καταλάβετε: http://www.vstromhellasforum.com/t2935-topic