Συνεχίζω λίγο το θέμα. Χθες διάβασα αρκετα στο φόρουμ των συναδέλφων με vstrom. Η μηχανη μας φορά την ίδια τρόμπα σε διαφορετικό βέβαια περιτύλιγμα. Είχαν και αυτοι θέματα σφύριγματων και ακινητοποίησης και ψαχτηκαν. Βρήκαν ότι υπάρχει ένα φιλτρακι μεσα στην τρομπα που κοστίζει 20 ευρω (που τους ελεγαν απο την αντιπροσωπεια οτι δεν υπαρχει, η τρομπα δεν επισκευαζεται κτλ) και είτε το καθαρίζουν , είτε το αντικαθιστούν. Φαίνεται ότι λύνεται έτσι το πρόβλημα τους. Έχω το service manual της δικιάς μας μηχανής και στο 5-58 (για όσους το έχουν) αναφέρει ότι η μειωμένη ροή καυσίμου μπορει να οφείλεται σε: clogged fuel filter στην τρόμπα και παραπέμπει στην επόμενη σελίδα. Στην 5-59 λοιπόν, δείχνει την τρόμπα, δεν αναφέρει όμως τίποτα για το φιλτρο της. Πάντως προς την βάση της φαίνεται ότι υπάρχει φιλτρο, ίδιο με αυτο των Vstrom. Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο που άνοιξε την τρόμπα αν είδε κάτι τέτοιο ή κάποιον που έχει πρόσβαση σε ανταλλακτικά της μηχανής να δει αν δίνουν αυτο το φιλτρακι. Προσωπικά θα την εγχειρησω την επόμενη εβδομάδα! Ελπίζω να βρω άκρη!
Φίλε σε παρακαλω στείλε μου τον μάστορα στην Καλλιθέα να τον έχω πρόχειρο!