Hellas Transalp Forum

Μεταχειρισμένο Transalp 650. Γιατί και πως?

funk · 24607

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #25 on: Πέμπτη 20 Νοέμβριος 2008, 23:07:11 μμ
Και πόσα από αυτά έχεις οδηγήσει εσύ προσωπικά ο ίδιος, για να βγάλεις αξιόπιστο συμπέρασμα για το ποιο σου αρέσει και σου κάνει περισσότερο;

Αν κανένα, τότε ξεκίνα πρώτα με test drives. Μόνο έτσι θα καταλάβεις/νιώσεις ποιο κάνει για σένα.

Το ΤΑ είναι μια αλάνθαστη επιλογή. Άκρως φιλικότατο και με κινητήρα που δεν τρομάζει (αν πρόκειται για την 1η σου μηχανή). Αλλά και τα άλλα μοντέλα που αναφέρεις είναι αξιόλογα και δεν υστερούν.

Όσον αφορά στο v-strom, είναι το μηχανάκι που με τα λεφτά που θα δώσεις, παίρνεις το περισσότερο "μηχανάκι" από όλα τα άλλα. Είναι άκρως δελεαστική η τιμή του για αυτά που προσφέρει. Για να βρείς τα ίδια σε άλλα μοντέλα, πρέπει να πληρώσεις περισσότερο.

Τα δε μονοκύλινδρα, σε μακρυνά ταξίδια θα σε κουράσουν περισσότερο.
« Last Edit: Πέμπτη 20 Νοέμβριος 2008, 23:10:44 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline funk

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #26 on: Παρασκευή 21 Νοέμβριος 2008, 01:40:38 πμ
Και πόσα από αυτά έχεις οδηγήσει εσύ προσωπικά ο ίδιος, για να βγάλεις αξιόπιστο συμπέρασμα για το ποιο σου αρέσει και σου κάνει περισσότερο;

Αν κανένα, τότε ξεκίνα πρώτα με test drives. Μόνο έτσι θα καταλάβεις/νιώσεις ποιο κάνει για σένα.

Το ΤΑ είναι μια αλάνθαστη επιλογή. Άκρως φιλικότατο και με κινητήρα που δεν τρομάζει (αν πρόκειται για την 1η σου μηχανή). Αλλά και τα άλλα μοντέλα που αναφέρεις είναι αξιόλογα και δεν υστερούν.

Όσον αφορά στο v-strom, είναι το μηχανάκι που με τα λεφτά που θα δώσεις, παίρνεις το περισσότερο "μηχανάκι" από όλα τα άλλα. Είναι άκρως δελεαστική η τιμή του για αυτά που προσφέρει. Για να βρείς τα ίδια σε άλλα μοντέλα, πρέπει να πληρώσεις περισσότερο.

Τα δε μονοκύλινδρα, σε μακρυνά ταξίδια θα σε κουράσουν περισσότερο.

Συμφωνώ για το test ride. Σε αυτά έχω καταλήξει ύστερα από test ride. Είναι τα μοντέλα που ξεχωρίζω. Αλλά είναι κάποια θέματα που δεν μπορείς να τα μάθεις από το test ride. Όπως για παράδειγμα με την αξιοπιστία, την κατανάλωση, το κόστος συντήρησης.

Θα ήμουν σίγουρος για το πιο από τα παραπάνω προτιμώ καλύτερα αν υπήρχαν καλοί άνθρωποι να μου τα δώσουν για μια βδομάδα το καθένα να τα πάω όπου και όσο θέλω για να δω τι μου αρέσει. Νομίζω πως όποιος κάνει έρευνα αγοράς και μέσα από τα φόρουμ όπως το transalpforum.gr αναζητά ακριβώς την γνώμη ανθρώπων που έχουν περάσει αρκετό καιρό με τη συγκεκριμένη μοτο.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #27 on: Παρασκευή 21 Νοέμβριος 2008, 02:30:23 πμ
Αυτό που θα διαπιστώσεις σε αυτό το φόρουμ (σε σύγκριση με τα άλλα) είναι ότι εδώ θα ακούσεις τις περισσότερες αντικειμενικές γνώμες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο  "κόλλημα" με το ΤΑ και πολλές φορές εμείς οι ίδιοι λέμε τα στραβά του "έξω από τα δόντια", ενώ καλοκοιτάμε και μας αρέσουν και άλλες μηχανές.

Προσωπικά για μένα, δεν θεωρώ ως αναβάθμιση του ΤΑ650 το ΤΑ700 αλλά κάτι σαν το BMW 800GS, το οποίο όμως ξεφεύγει αρκετά σε τιμή σε σχέση με το ΤΑ650 ώστε να θεωρηθεί αμέσως επόμενη αναβάθμιση.
Γιατί αναβάθμιση δεν είναι να βάλεις ότι έχεις έτοιμο από το ράφι (για λόγους οικονομίας), αλλά να βελτιώσεις ουσιαστικά και σημαντικά το υπάρχον ακούγοντας/ικανοποιώντας και τις προσδοκίες/επιθυμίες των πελατών σου.
« Last Edit: Παρασκευή 21 Νοέμβριος 2008, 02:36:28 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.