Λεπτομερεια απο Ολανδικο αφρικα (φτιαγμενα τα αυτοκολητα απο αυτον)
Καταπληκτική δουλειά του Ολλανδού και απίστευτη διάθεση να έρθει "πιο κοντά", να νιώθει μέλος του HTC, να νιώθει Έλληνας. Μόνος ένας που νιώθει έτσι, κάθεται να φτιάξει αυτοκόλλητα και μάλιστα με τέτοια ακρίβεια.
Να πώς ενώνονται οι λαοί. Μόνοι μας εμείς μεταξύ μας ό,τι μπορέσουμε. Αν περιμέναμε από τους πολιτικούς χαθήκαμε. Μέσω της μοτοσυκλέτας, μέσω της μουσικής, μέσω του πολιτισμού, μέσω δεν ξέρω κι εγώ τι. Με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική.
Παρένθεση: {Είναι όμως κι αυτοί οι Ολλανδοί βρε παιδί μου! Την έχουν στο αίμα τους την Ελλάδα! Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, ο Νίκος Μαχλάς έκανε 40.000 Ολλανδούς να χορεύουν όλοι μαζί στο γήπεδο τραγουδώντας Θεοδωράκη. Το 2004, που η Ελλάδα πήρε το ευρωπαϊκό, ολλανδοί γύριζαν κραδαίνοντας ελληνικές σημαίες και φορώντας τη φανέλα της εθνικής που είχαν γράψει τα ονόματά τους από πίσω (ένας ξανθός, τεράστιος μουστακαλής Ολλανδός ονόματι Μάρτιν, είχε γράψει Μαρτινέας, παράφραση του Χαριστέας

)}.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ παιδιά! Συνεχίστε έτσι. Γιατί κάτι μου λέει ότι θα είναι η καΛύτερη ΙΤΤ, ever?