σχολιο 1
το ΦΡ ειναι μακραν η καλυτερη εκδηλωση του συλλογου.
σχολιο 2
η επιτροπη που βγαζει τους στοχους (βιντεο και φωτο) θα πρεπει απαραιτητως να βρισκεται στον χωρο διεξαγωγης του ΦΡ και να ειναι αυτη που θα κρινει την εγκυροτητα ή οχι καποιας φωτο/βιντεο.οι φωνες ειναι τοσες πολλες που χανεται η μπαλα.
σχολιο 3
σαν ομαδα ξεκινησαμε με καλες προοπτικες αλλα αν θες να παρεις κουπα πρεπει αυτος να ειναι ο πρωτος στοχος και ετοιμαζεσαι καταλληλως.
ενα ευχαριστω στον θαναση που εκανε την ετοιμασια,ουτε χαρτη δεν ειχα μαζι μου εγω.

τον νικο δεν τον ευχαριστω γιατι σε μεγαλο κομματι της διαδρομης με αποδιοργανωνε μιλωντας μου συνεχεια και το μυαλο εχανε τον στοχο του.

μια μικρη αδιεθεσια του θαναση μας εκανε να χασουμε χρονο(μεχρι να συνελθει ο ανθρωπος) και να παρακαμψουμε καποια ΦΩΣΗΕ (ευτηχως παναγια μου,ακομα στα ξεροβουνια θα ειμασταν) και αν ειχαμε ξεκινησει και νωρις και οχι στις 9 σχεδον απο δικο μου φταιξιμο,θα ειμασταν πολυ κοντα στους 2 πρωτους και ισως να ηταν και διαφορετικη η καταταξη.
θεωρω επιτυχια την 3η θεση με βαση την εξελιξη της ημερας.η ομαδα μας παροτι ειχε τις στιγμες της,απεδειξε οτι και στα δυσκολα μπορει να βρει την απαραιτητη ηρεμια για να συνεχισει.αυατο ειναι πολυ σημαντικο για μια ομαδα.
σχολιο 4
περαστικα στον vasko για την ατυχια που ειχε αλλα ευτηχως χωρις πολλα ντραβαλα και κριμα για την ομαδα τους συνολικα που τελειωσαν το ΦΡ πριν καν αρχισουν.
συγχαρητηρια στα παλιοφιδα για την νικη τους.χειμωνας ερχεται,συρθειτε σε καμια τρυπα να ησυχασουμε απο σας.

συγχαρητηρια στους πουρ βουρ που παρα την πολυπληθη ομαδα τους με οτι δυσκολια συνεπαγεται αυτο,καταφεραν και βρεθηκαν στν 2η θεση
οι βολιοτες πρεπει ολοι να εχουν υπηρετησει εκει στον βολο στην μοναδα πεζοναυτων.
ηρθαν,ειδαν,εφυγαν και με δυσκολια τους πηρες χαμπαρι.να μας ξαναρθετε να γνωριστουμε καλυτερα.

οι εξερευνητες....με τετοιο αρχηγο τι αλλο θα μπορουσαν να εχουν καταφερει.απλα καθονται πανω στον μυθο της πολυ δυνατης ομαδας απο την εποχη που ηταν οντως "μικροι" εξερευνητες.τωρα μονο για ιαματικα λουτρα ειναι.
σχολιο 5
για τα διαδικαστικα του ΦΡ οταν θα ερθει η ωρα σε κατι λιγοτερο απο ενα χρονο.
αν τελικα δεν μπορω να συμμετεχω ως αγωνιζομενος,σιγουρα θα ειμαι στην επιτροπη αν ζητηθει,μην πω και με το ζορι για να εχω δικαιολογια να βρεθω μαζι σας.

Περί εκδρομής :
* τοποθεσία πανέμορφη, αλλά ακριβά να φας και να πιεις.
* μικρό value for money, αν σκεφτείς ότι πας εκεί και δεν έχει να κάνεις τίποτε άλλο, αφού έχεις και το χωματόδρομο. Π.χ. σε ένα ξενοδοχείο στην Ναύπακτο έχεις να βγεις και έξω και να δεις κόσμο, να περπατήσεις το βράδυ κοκ.
για οσους μενουν επαρχια και το πρασινο ειναι στην καθημερινοτητα τους,δεν υπαρχει καν value for money στον καψιτσα.
με τον νικο και εναν φιλο του ειχαμε μεινει ναυπακτο σε 3κλινο με 45 ευρω,σε δωματιο κλασεις ανωτερο απο του δασικου και με πρωινο στην τιμη που ετρωγες κανονικα,οχι τα βουτυρακια και μαρμελαδες σε πλαστικα κουτακια.
+ οτι και την βολτα μας καναμε και το φαγητο μας το επιλεξαμε και ειχαμε και την δυνατοτητα να πιουμε και μια μπυρα καπου αν θελαμε.
2,5 ευρω η μπυρα η μικρη σε ταβερνα δεν υπαρχει πουθενα.ουτε 2 ευρω το κουτακι κοκα κολα.
αισχος.