Hellas Transalp Forum

Σ/Κ στο Ναύπλιο

Aerios · 2841

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 02:15:00 πμ
Ο Σεπτέμβρης ήταν ένα γεμάτος μήνας! Είχε σκληρή δουλειά πέραν της καθημερινής κύρια δουλειά για όλατ τα Σ/Κ και όχι μόνο. Συλλογή αμυγδάλων , καθάρισμα, στέγνωμα, τσουβάλιασμα.
Επιπλέον και όλο το τρέξιμο που έχει η έναρξη της σχολικής χρονιάς. Με το που μπήκαν λίγο τα πράγματα σε ρεγουλα και έχοντας σύμμαχο το τέλειο καιρό αποφάσισα ότι αυτό το Σ/Κ ήταν η τέλεια ευκαιρία για μια όμορφη απόδραση με την Κατερίνα.
Έτσι λοιπό και έγινε και κατά τις 10 η ώρα το πρωινό του Σαββάτου έζεψα την Ασημίνα και βούρ για Ναύπλιο! Επέλεξα διαδρομή με το μεγαλύτερο μέρος εκτός  ΠΑΘΕ περνώντας από Μπράλο και κάνοντας μια στάση στη Χαιρώνεια να θαυμάσουμε τον Λέοντα.

Αυτή ήταν και η μόνο στάση μια που δεν νιώσαμε την ανάγκη για άλλη στο υπόλοιπο του ταξιδιού μέχρι τον προορισμό μας. Έτσι λοιπόν κατά τις 3 το μεσημέρι φτάσαμε στον προορισμό μας και τακτοποιθήκαμε στο ξενοδοχείο, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι παραπάνω από καλές. Δωμάτιο ευρύχωρο και πεντακάθαρο και στην τιμή των 39€ και φυσικά πάρκινγκ για την χοντρούλα!  Η θέα από το μπαλκόνι παραπάνω από καταπληκτική. Από αριστερά το Παλαμήδι και λίγο πιο δεξιά το Λιμάνι!

Μετά από το αναγκαίο φρεσκάρισμα κάναμε την πρώτη βόλτα και αμέσως νιώσαμε ότι εδω υπήρξε μια άλλη Ελλάδα. Όμορφα σοκάκια και πλατείες που σε πήγαιναν πίσω σε άλλες εποχές. Πολύς κόσμος και πολύ ησυχία! Φαγητό λοιπόν στη πλατεία Συντάγματος και μετά ένα γρήγορα πέρασμα από τα σοκάκια της παλιάς πόλης καταλήγοντας για μια μπυρίτσα.

Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο με την ευχάριστη κούραση της περιήγησης και του ταξιδιού .
Τη επόμενη καφεδάκι με θέα το Μπούρτζι και οργάνωση ενός μικρού touring που περιελάμβανε για αρχή μια επίσκεψη στην Αρχαία Επίδαυρο.

Τώρα τελευταία με εξιτάρουν οι επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Τι διάολο πέρασαν τόσο τα χρόνια και γίνομαι κι εγώ μουσείο!

Μετά την αρχαία Επίδαυρο ένα γρήγορο πέρασμα από την Νέα Επίδαυρο η οποία μου φάνηκε μάλλον αδιάφορη. Μου την έσπασε και ένα κάφρος που την τελευταία στιγμή του ήρθε να κάνει αναστροφή και την γλίτωσα στο τσακ!
Οπότε μετά την Επίδαυρο καταλήξαμε στο Τολό για μπυροκατάσταση. Όμορφο μέρος! Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει αυτός ο τόπος από καμία χώρα του κόσμου!

Αφού φάγαμε, καβάλα στη μηχανή και επιστροφή στο Ναύπλιο αφού πρώτα κάνουμε ένα πέρασμα από το Παλαμήδι, Πολύ σκαλοπάτι αδερφέ δεν έμειναν ούτε λουκάνικα ούτε μπύρες, Κάηκαν όλα!
Ας είναι όμως γιατί η περιήγηση στο κάστρο , στη φυλακή του Κολοκοτρώνη αλλά και η θέα μας αποζημίωσε με το παραπάνω.

Αφού τελειώσαμε επιστροφή στο ξενοδοχείο  και ξεκούραση μέχρι το βραδάκι που θα είχε μια τελευταία γύρα στα σοκάκια για καφέ και αγορές ενθυμίων.
Η επιστροφή έγινε σήμερα Δευτέρα λίγο σφιχτή μια που σταμάτησα μόνο στην είσοδο του Μπράλου για βενζίνη . Κάπως έτσι λοιπόν κύλησε αυτό το Σ/Κ κάνοντας περίπου 1200 ευχάριστα χιλιόμετρα . Τώρα εν αναμονή του επόμενου Σ/Κ για το ΦΡ. Και όπως συνηθίζω να λέω μετά από μια καλή βόλτα: Και εις άλλα με υγεία!

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #1 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 02:29:46 πμ
Με το που μπήκαν λίγο τα πράγματα σε ρεγουλα και έχοντας σύμμαχο το τέλειο καιρό αποφάσισα ότι αυτό το Σ/Κ ήταν η τέλεια ευκαιρία για μια όμορφη απόδραση με την Κατερίνα.
Έτσι λοιπό και έγινε και κατά τις 10 η ώρα το πρωινό του Σαββάτου έζεψα την Ασημίνα και βούρ για Ναύπλιο! Επέλεξα διαδρομή με το μεγαλύτερο μέρος εκτός  ΠΑΘΕ περνώντας από Μπράλο και κάνοντας μια στάση στη Χαιρώνεια να θαυμάσουμε τον Λέοντα.

Θαναση ωραιος! :eusa_clap:  Να πω επισης οτι εκει στον λεοντα της Χαιρωνειας σταματαω κι'εγω οταν παω Λαμια απο παλια Εθνικη (Αθηνα-Σχηματαρι και μετα Θηβα κλπ)

Αυτα ειναι τα ωραια με ενα πιο μεγαλο/δυνατο μηχανακι, γιατι με Τρανσαλπ 600/650 τοσα χιλομετρα και δη δικαβαλος σε ενα σ/κ ειναι ..ακομη και αιτια χωρισμου  :o ;D

" the PouroDuro spirit "

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #2 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 03:11:59 πμ
 :eusa_clap: :eusa_clap:

Και στα επόμενα με μεγαλύτερη παρέα.....ζήλεψα....   ;D

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline nikosr

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 05:05:06 πμ

Θαναση ωραιος! :eusa_clap:  Να πω επισης οτι εκει στον λεοντα της Χαιρωνειας σταματαω κι'εγω οταν παω Λαμια απο παλια Εθνικη (Αθηνα-Σχηματαρι και μετα Θηβα κλπ)

Αυτα ειναι τα ωραια με ενα πιο μεγαλο/δυνατο μηχανακι, γιατι με Τρανσαλπ 600/650 τοσα χιλομετρα και δη δικαβαλος σε ενα σ/κ ειναι ..ακομη και αιτια χωρισμου  :o ;D

Ρε σεις, όλοι εκεί σταματάτε;

Την επόμενη να μου το πείτε να σας στείλω να ψωνίσετε από το μινι μάρκετ της θείας ( μερικά μέτρα πιο κάτω ) αλλά και να μου φέρετε φρέσκα αβγουλάκια και κοκοράκια αλανιάρικα από την γιαγιά της γυναίκας μου επίσης μερικά μέτρα πιο κάτω...

στο καλό σας ζήλεψα έχω και καιρό να τους δω...

Μπράβο Θανάση. Όμορφη βόλτα.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #4 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 06:44:01 πμ

Ωραια βολτα..... μπραβο...!!!!!

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 14:22:21 μμ
Ωραία βόλτα Θανάση. Σε ζήλεψα....
Μετά την αρχαία Επίδαυρο ένα γρήγορο πέρασμα από την Νέα Επίδαυρο η οποία μου φάνηκε μάλλον αδιάφορη. Μου την έσπασε και ένα κάφρος που την τελευταία στιγμή του ήρθε να κάνει αναστροφή και την γλίτωσα στο τσακ!
Πάντως, στο χωριό του θα του πείς εσύ πως θα πάει και τί θα κάνει;
Προταιρεότητα έχει ο ντόπιος... ;D ;D ;D

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 15:01:21 μμ
Μπράβο Θανάση! η νίκη ανήκει στους τολμηρούς, πάντα τέτοια και καλύτερα!!!

Online Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 16:47:19 μμ
Χαίρομαι που περάσατε καλά !
Το Ναύπλιο είναι ένας απο τους πιο τουριστικούς προορισμούς...

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #8 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 16:48:48 μμ
Kαι καλά ... δεν πήρες ενα τηλέφωνο?  :smackbottom:

Πάντα τέτοια Θανάση, μια βόλτα πάντα κάνει καλό.

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 19:43:30 μμ
Το άτομο είναι πολύ προχώ μιλάμε.

Βάρα, ΛΑΔΙΑ, καλή ενδοσυννενόηση που τον παίρνεις τηλέφωνο και είναι σαν να τον βρίσκεις στο γραφείο...κοκ...

Και δε με λες, πως ξέρουμε ότι δεν πέρασες και από διάφορα μέρη του ΦΡ? Ε? Στάχτη μας ρίχνς ?  :2hysterical:

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 20:19:11 μμ
Μπραβο Θαναση!
Αυτά μένουν στο τέλος!
Καλά του κάνατε!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #11 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 20:32:15 μμ
Τι μπράβο και μπράβο του λέτε βρε ! ένα ΣΚ είχε ο άνθρωπος, στο Ναύπλιο βρήκε να πάει ! έλεος  :2hysterical:

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #12 on: Τρίτη 14 Οκτώβριος 2014, 21:29:14 μμ
Ωραία πράματα.
Το Ναύπλιο είναι φανταστικό. Πήγα πριν απο 16 χρόνια ετσι και γω τριήμερο
Αντε Θανάση τέτοια να γίνοντε.
Ξεκουράσου τωρα γιατι στο ΦΡ θα ειναι αγρια τα χιλιόμετρα!!!! :goofy:

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]