Hellas Transalp Forum

Ακτινολόγιση

linuxfighter · 2766

Offline linuxfighter

• LindalowGX
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Ζήτα το και θα σου δωθεί!!!
    • Girls In Your City - Anonymous Adult Dating - No Selfie
on: Παρασκευή 27 Ιούνιος 2014, 04:17:15 πμ
Λοιπόν η πίσω ροδούλα από την ΤΑ μου θέλει ακτινολόγιση (ή ενδεχομένως και αλλαγή ακτίνων σε περίπτωση που λόγο παλαιότητας δεν μπορούν να σφίξουν). Ο μόνος που ξέρω είναι ο tyreshop στην Λ.Βουλιαγμένης αλλά δε ξέρω τη δουλειά κάνει. Έχετε κάποιον άλλον αξιόπιστο;

edit: μου είπαν και για τον Περιστερά αλλά να είμαι έτοιμος να χώσω βαθιά το χέρι στην τσέπη χαχαχα. Επίσης έχω δει που γράφουν και για τον καψή παναγιώτη στο Γκύζι και το Μότο Κούζης στη Γαλατσίου
« Last Edit: Παρασκευή 27 Ιούνιος 2014, 04:40:54 πμ by linuxfighter »

https://SecreLocal.com - One On One Chat - No Selfie - Anonymous Casual Dating -   Trusted Local Dating

Offline linuxfighter

• LindalowGX
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Ζήτα το και θα σου δωθεί!!!
    • Girls In Your City - Anonymous Adult Dating - No Selfie
Reply #1 on: Παρασκευή 27 Ιούνιος 2014, 16:45:25 μμ
Just for info ο tyre shop (Λ.Βουλιαγμένης) και ο moto Κούζης (Γαλατσίου) χρεώνουν 60 ευρώ το πιο ακριβό τους σετ εμπορίου μαζί με λύσιμο, πέρασμα, ακτινολόγιση και δέσιμο (φούλ κομπλέ - πίσω ελαστικό). Σημειώστε ότι Σαρακάκης έχει το set ακτίνες πίσω 95€ (τι να πει κανείς...)

Οπότε το ραντεβού κλείστηκε στον Κούζη λόγο απόστασης

https://SecreLocal.com - One On One Chat - No Selfie - Anonymous Casual Dating -   Trusted Local Dating

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #2 on: Παρασκευή 27 Ιούνιος 2014, 17:22:38 μμ
Just for info ο tyre shop (Λ.Βουλιαγμένης) και ο moto Κούζης (Γαλατσίου) χρεώνουν 60 ευρώ το πιο ακριβό τους σετ εμπορίου μαζί με λύσιμο, πέρασμα, ακτινολόγιση και δέσιμο (φούλ κομπλέ - πίσω ελαστικό).

Όντως η τιμή είναι πολύ καλή. Γύρω στα 60€ έχει ένα σετ ανοξείδωτες και άλλα τόσα χρεώνουν κάποιοι την εργασία!

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!