Δλδ ο προηγούμενος έχει κόψει το γνήσιο τελικό? και τώρα θές εξατμισά με μεράκι να σου φτιάξει την φωλιά για να περάσει μέσα η σωλήνα? κατάλαβα καλά?
Οσο για τα ζιγκλέρ , τα γνήσια είναι πανάκριβα, υπάρχουν κ στο εμπόριο σε καλές τιμές.
Ομως φοβάμαι να τα πειράξω λόγω των λόγων που ανέφερα μην τα ξαναγράφω.
Βέβαια αν κάποια στιγμή γράψεις κατανάλωση πριν κ μετά και υπάρχει μια διαφορά που να αξίζει τον κόπο ... θα το σκεφτώ σοβαρά.

Υπάρχει και αυτό 400cc to 800cc Small Engine Fuel Injection Kit
http://www.ecotrons.com/products/400cc_to_800cc_engine_fuel_injection_kit/αλλά μπλέκεις σε πειραματισμούς κ θέλει λ7.
Πράγματι αν θές οικονομία δεν αγοράζεις μηχανάκι με καρμπς, ούτε κάν 650 και πάνω, ενα εστω 500αρι ψεκαστό καταναλώνει κάτι παραπάνω απο παπί και έχεις κ φρένα, γκάζι, αναρτήσεις δλδ σε γενικές γραμμές ασφάλεια.
Λίγοι αντέχουν όμως σήμερα να πληρώνουν ασφάλειες/εφορίες/συντήρηση για ενα μηχανάκι 650 για βόλτες και ενα παπί για μετακινήσεις.
Αν προσθέσεις τα πάγια έξοδα το κόστος ανά χιλιομετρο για μια βόλτα ανεβαίνει ψηλά.
Πρός το παρόν λόγω αφραγκίας θα βράσουμε στο ζουμί μας, αφού δεν μπορούμε να το πουλήσουμε σε λογική τιμή κ δεν υπάρχει σάλιο για να βάλουμε μια διαφορά επιπλέον για να πάρουμε κάτι άλλο της προκοπής.
Το να δώσεις ενα μηχανάκι για να πάρεις ενα παπί το θεωρώ παρακμή.
Οσο για τα ανταλλακτικά, δεν ξέρω και τι είναι, αλλά μου φαίνεται οτι έχεις αγοράσει ενα ακόμα μηχανάκι?

Υπάρχουν ανταλλακτικά που τα βρίσκεις με τη μία, και σε λογικές τιμές, αυτά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ,αν δεν έχεις αποθηκευτικό χώρο , να τα χαρίσεις.
Τα υπόλοιπα τα κρατάς γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
πχ εχω ενα παπί, μου χάρισαν ενα διαλυμένο κινητήρα, τι να κρατήσω? τι να πετάξω? πχ την καμπάνα? κ ποιός λύνει κινητήρα απο 50αρι παπί 20ετίας για να σου δώσει καμπάνα?