Hellas Transalp Forum

Βοηθεια απο Βορειους

nikosfp · 2238

Offline nikosfp

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
  • Mακάρι οι νέοι να ήξεραν και οι γέροι να μπορούσαν
    • Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Selfie
on: Τετάρτη 11 Σεπτέμβριος 2013, 23:18:29 μμ
Κυριοι χαιρεται.Θελω να κανω ενα ταξιδι στο Βουκουρεστι τις 29/09 και θα ηθελα την βοηθεια σας,ειδικα απο τους βορειους.Φυσικα και οποιος αλλος μπορει να μου δωσει πληροφορειες.Βασικα μ ενδειαφερει ο καιρος.Τι καιρο εχει συνηθως,αυτη την εποχη  εκει πανω?Βουλγαρια Ρουμανια που θελω να παω τι μου προτεινεται να παρω μαζι.Κανει κρυο,βρεχει?Οτι αλλο χρειαζεται να κανω να μου πειτε.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

https://SecreLocal.com - Dating Chat Local Live - No Selfie - Anonymous Sex Dating -   Chat Dating Sites

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Πέμπτη 12 Σεπτέμβριος 2013, 00:40:35 πμ
Κυριοι χαιρεται.Θελω να κανω ενα ταξιδι στο Βουκουρεστι τις 29/09 και θα ηθελα την βοηθεια σας,ειδικα απο τους βορειους.Φυσικα και οποιος αλλος μπορει να μου δωσει πληροφορειες.Βασικα μ ενδειαφερει ο καιρος.Τι καιρο εχει συνηθως,αυτη την εποχη  εκει πανω?Βουλγαρια Ρουμανια που θελω να παω τι μου προτεινεται να παρω μαζι.Κανει κρυο,βρεχει?Οτι αλλο χρειαζεται να κανω να μου πειτε.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Γεια σου κι εσένα.
Τώρα τί βοήθεια νομίζεις ότι μπορούμε να σε δώσουμε, σ' αυτό που ρωτάς;
Εγώ πήγα 2 φορές, αλλά και τις 2 ήτανε καλοκαίρι.
Στις 22/9 είναι βαθύ φθινόπωρο. Άρα να περιμένεις, σχετική ζέστη την ημέρα, ψύχρα έως κρύο ξημερώματα και βράδυ, με πολλή μεγάλη πιθανότητα βροχών.
Να έχεις πλήρη μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, παντελόνι, μπότες, γάντια) και φυσικά αδιάβροχα.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline nikosfp

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
  • Mακάρι οι νέοι να ήξεραν και οι γέροι να μπορούσαν
    • Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Selfie
Reply #2 on: Πέμπτη 12 Σεπτέμβριος 2013, 06:10:43 πμ
Γεια σου κι εσένα.
Τώρα τί βοήθεια νομίζεις ότι μπορούμε να σε δώσουμε, σ' αυτό που ρωτάς;
Εγώ πήγα 2 φορές, αλλά και τις 2 ήτανε καλοκαίρι.
Στις 22/9 είναι βαθύ φθινόπωρο. Άρα να περιμένεις, σχετική ζέστη την ημέρα, ψύχρα έως κρύο ξημερώματα και βράδυ, με πολλή μεγάλη πιθανότητα βροχών.
Να έχεις πλήρη μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, παντελόνι, μπότες, γάντια) και φυσικά αδιάβροχα.

Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.Απλα σκεφτηκα να μου απαντησει καποιος που πιθανον να εχει παει τετοια εποχη σε αυτα τα μερη.Κι εγω εχω παει 2 φορες αλλα καλοκαιρι.Σιγουρα θα ειμαι πληρης .

https://SecreLocal.com - Dating Chat Local Live - No Selfie - Anonymous Sex Dating -   Chat Dating Sites