Hellas Transalp Forum

Γνωριζει κανεις το προβλημα?

kakou · 5959

Offline kakou

• Οδηγάρα
on: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2013, 21:04:44 μμ
Δυο τρεις φορες το 700 μου εχει κανει το εξης:Οταν γυρναμε το κλειδι για να αναψει και κανει το καθιερωμενο check κανονικα ακουγεται ενας συγκεκριμενος ηχος κατα το check.Μου εχει τυχει λοιπον 2-3 φορες να μην ακουστει αυτος ο ηχος ή να ακουστει καπως ωχρος και ή να μην παιρνει μπροστα το μηχανακι,η να παιρνει δυσκολα και κατευθειαν να σβηνει.Στη δευτερη περιπτωση μετα απο 2-3 προσπαθειες λειτουργει κανονικα.Ξερει κανεις τι μπορει να ενιαι αυτο?Υποψην οτι η μπαταρια μου σε λιγο καιρο θελει αλλαγη μιας και εχει πεσει η αποδοση της και επισης τις φορες που παρουσιαστηκε το προβλημα ειχα μικρι ποσοτητα καυσιμου στο τεποζιτο...

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #1 on: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2013, 23:05:34 μμ
Μάλλον είναι το γνωστό θέμα με τους σένσορες θέσης του πηνίου .

Offline kakou

• Οδηγάρα
Reply #2 on: Σάββατο 02 Φεβρουάριος 2013, 00:31:18 πμ
Μάλλον είναι το γνωστό θέμα με τους σένσορες θέσης του πηνίου .

Αισθητηρας θεσης στροφαλου δηλαδη?

Offline donkeybadmad

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Παρασκευή 15 Φεβρουάριος 2013, 01:30:21 πμ
φιλε δεν ξερω αν σε προλαβα καθαρισμα θελει ο διακοπτης ον οφφ στα δεξια του τιμονιου το επαθα και εγω

Offline Talinos

• Οδηγάρα
Reply #4 on: Δευτέρα 18 Φεβρουάριος 2013, 21:09:42 μμ
Ο ήχος που λες, νομίζω προέρχεται απο την αντλία καυσίμου που πρεσάρει όταν ανοίγεις το διακόπτη για να ανεβάσει πίεση.
Απέκλεισε πρώτα το ανδεχόμενο μπαταρίας και μετά κοιτάς προς τα εκεί.
Ο αισθητήρας στροφάλου δεν έχει ηχητικό προϊόν.

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #5 on: Δευτέρα 18 Φεβρουάριος 2013, 21:31:44 μμ
H αντλία βενζίνης όντως ακούγεται όταν έχει κάτι, αλλά ακούγεται σε όλες τις προσπάθειες να πάρει μπροστά.

Εμένα, όταν αλλάζω τα λάδια, αφού συμπληρώσω τα καινούργια κάνει -αν θυμάμαι καλά- κάποιο τέτοιο θόρυβο και δεν παίρνει (ανάβει και το κόκκινο λαμπάκι του κινητήρα). Μετά από 1-2 προσπάθειες παίρνει και λειτουργεί κανονικά. Κάτι σαν να πηγαίνει το λάδι σε κάποιο αισθητήρα. Μου έκανε το ίδιο και σε μια κατηφόρα που το είχα παρκάρει για πολύ ώρα, αρκετά απότομη. Υποθέτω ότι η τρόμπα λαδιού δεν βρίσκει λάδια στο ξεκίνημα και νομίζει ότι υπάρχει πρόβλημα. Στη λειτουργία φυσικά το σπρώχνει και δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
Reply #6 on: Δευτέρα 18 Φεβρουάριος 2013, 22:51:38 μμ
αισθητήρας στροφάλου. Αν είναι στην εγγύηση η μηχανή στον αλλάζουν χωρίς κόστος αλλιώς περίπου στα 85 ευρώ το ανταλλακτικό + εργασία .

Offline kakou

• Οδηγάρα
Reply #7 on: Σάββατο 23 Φεβρουάριος 2013, 22:58:37 μμ
φιλε δεν ξερω αν σε προλαβα καθαρισμα θελει ο διακοπτης ον οφφ στα δεξια του τιμονιου το επαθα και εγω

Ωραιος!μου χει ξανατυχει στο παρελθον να μην κανει καλη επαφη το kill switch...με την πρωτη ευκαιρια θα το καθαρισω

Offline donkeybadmad

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Δευτέρα 25 Μάρτιος 2013, 03:52:25 πμ
Να εισαι καλα το θεμα ειναι  να σε βοηθησα εξαλου για αυτο βρισκομαστε εδω.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #9 on: Δευτέρα 25 Μάρτιος 2013, 17:50:10 μμ
Αν το μηχανάκι σου σκάει έστω κια λίγο και σβήνει δεν είναι αισθητήρας.
Λες θες μπαταρία , ξεκίνα απ αυτό κι άλλαχτην , με τόσες ηλεκτρονικές μαλακίες που τάχουν φορτώσει η μπαταρία πιά είναι η αρχή.

Και "ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ "   ;)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline trelonis

• D.j.
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
Reply #10 on: Δευτέρα 25 Μάρτιος 2013, 20:51:59 μμ
Μιας και ταπαμε ολα να δεις και το immobilaizer ειναι η βαση του κλειδιου στον διακοπτη τιμονιου υπαρχουν περιπτωσεις λεω εγω τωρα οχι οτι συμβαινει και στο δικομσου που ζεσταινονται ειτε απο πολυωρη σταση στον ηλιο η αλλες αιτιες ηλεκτρονικες και βρεχουν ενα πανι το ακουμπανενγυρω απο τον διακοπτη να κρυωση και αν παρει αμεσως μπροστα ειναι απο εκει το προβλημα εχε το στο νου σου να τοντσεκαρεις κι αυτο αν συνεχιστει και δεν βρισκεις ακρη.φιλικα trelonis

Λώνης