Stoneman, έκανα ότι μου πρότεινες, ωστόσο το έλασμα δεν έχει κάποια φθορά αλλά ήταν λίγο χαλαρό...φρόντισα να το στερεώσω πάνω στη δαγκάνα πιέζοντας το με μια πένσα και έδεσε ακριβώς. Επίσης άλλαξα και τα τακάκια με τα αυθεντικά της HONDA αλλά δυστυχώς ο θόρυβος παραμένει. Με την ευκαιρία αυτή καθάρισα και τους κυλίνδρους που ήταν σε κακή κατάσταση. Απ όσο μπορώ να διακρίνω η δισκόπλακα δεν φαίνεται για στραβιά. Λές να αλλάξω και πλάκα να τελειώνουμε; αν ναι έχεις να προτείνεις κάτι;
Οπως σου εγραψα, δεν είχα εγώ το πρόβλημα αλλά ενας φίλος με 600αρα. Απο οτι μου είπε άλλαξε βάση δαγκάνας, και τακάκια. Αλλαξε και δισκόπλακα αλλά οχι για να λύση το πρόβλημα, απλά επειδή ηταν στα τελευταία της και αφού το ελυσε ηταν ευκαιρία.
Για ποιό ελασμα μιλάς? αυτό που κρατάει τα τακκακια?
Μια διευκρίνηση , α) ο θόρυβος ακούγεται και οταν περιστρέφεις τον τροχό με την μηχανή στο διπλό?
και β) ο ηχος είναι σαν να κτυπάς κάτι η είναι σαν να ξύνει κάτι μεταλικό?
Μην προχωράς σε αλλάγη δισκόπλακας αν δεν είσαι 100% σίγουρος. Ενας απλός τρόπος για να την ελέγξεις είναι να κρατήσεις ενα κατσαβίδι σταθερό σε μικρή απόσταση απο την δισκόπλακα , απο το πηρούνι κάθετα στην δισκόπλακα (σαν να είναι δλδ η βελόνα ενός πικάπ) και περιστρέφοντας τον τροχό να δείς αν η δισκόπλακα σε κάποα σημεία ακουμπάει στο κατσαβίδι και σε άλλα οχι.