Hellas Transalp Forum

Κυρ (22) Απριλίου Μονοήμερη εκδρομή Αττική - Βοιωτία

παλτακης · 19057

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Σάββατο 21 Απρίλιος 2012, 21:41:59 μμ
Αυτοματα ολα  :2hysterical:.......γι'αυτο του χρονου που εχουμε εκλογες για ΔΣ ελα να ζησεις την εμπειρια  ;D ;)
:eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:
OXI φιλε μου καλε δεν θα παρω ευχαριστω :2hysterical:

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #26 on: Σάββατο 21 Απρίλιος 2012, 21:43:26 μμ
:eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:
OXI φιλε μου καλε δεν θα παρω ευχαριστω :2hysterical:
Tι θα κανεις θα ερθεις τελικα ;

MARKOS-V

• Guest
Reply #27 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 00:37:58 πμ

θα ερθω και εγω παιδες!!
βαλτε με στην ....μαυρη λιστα

Offline everest

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #28 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 01:45:05 πμ
Το  ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ  αλλαξε  ονομασια  τωρα  λεγεται   ΣΤΑΘΜΟΣ 14  σορρυ για  το  :spamsign:

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΡΟΜΟΣ

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 02:17:02 πμ
Tι θα κανεις θα ερθεις τελικα ;
δεν μπορώ αυτή την εκδρομή ρε αγορίνα εχω να κάνω κατι δουλειές αλλά θα είμαι μαζί σας έστω και μετο μυαλό μου
καλά να περάσετε και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα

andy

• Guest
Reply #30 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 03:14:22 πμ
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Τελικά δεν θα έρθω αύριο γιατί δουλεύω ως αντικαταστάτης κάποιου άρρωστου.

Offline stamatis

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • ΜΑΓΚΕΣ.... ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!
Reply #31 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 03:22:48 πμ
     Παναγιωτη   σε παιρνω τηλ. στο προφιλ σου και λει οτι αυτος ο αριθμος δεν χρησιμοποιηται . θελω ναρθω αυριο αλλα να σας σηναντησω καπου στην Μανδρα αν θελεις στειλε μου μηνυμα με τον αριθμο σου να σε παρω .

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 03:28:06 πμ
     Παναγιωτη   σε παιρνω τηλ. στο προφιλ σου και λει οτι αυτος ο αριθμος δεν χρησιμοποιηται . θελω ναρθω αυριο αλλα να σας σηναντησω καπου στην Μανδρα αν θελεις στειλε μου μηνυμα με τον αριθμο σου να σε παρω .
Καποιο νουμεροκανεις λαθος ξαναπαρε

Offline confilis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #33 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 03:36:52 πμ
θα ερθω και εγω παιδια με το ετερο μου ημισυ στην πρωτη μου εκδρομη με την παρεα σας(v-strom 650)  :goofy: :goofy:

« Last Edit: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 03:41:27 πμ by confilis »

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #34 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 03:49:40 πμ
θα ερθω και εγω παιδια με το ετερο μου ημισυ στην πρωτη μου εκδρομη με την παρεα σας(v-strom 650)  :goofy: :goofy:

με το καλο να σε δουμε  :eusa_clap:

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 03:55:40 πμ
Όνομα              άτομα      μότο                      μπάρμπεκιου           ταβέρνα
-------------------------------------------------------------------------------
Παλτάκης             1           ΤΑ                       ότι θέλει η ομάδα 
Dimitris(Honda)      1           TA                                                     ναι
Παύλος Α              1           HD                                  ότι θέλει η ομάδα                 
Ευτύχης                1          955i             ναι σε όλα (που είναι και της μόδαs
ntinos50               1            TA                         οτι πειτε              οτι πειτε
mveliss                 1            TA                                                    nai
CheGuevara          1            GS                                                     ναι
Leon                    1       DakarDero                       -                        -
Trelonis.               2.        Xlv.                                                        Ναι
Ν.Δουρδουμης      1              ΤΑ                                                       ναι
Σταματης                1           ΤΑ                                                      ΝΑΙ
confilis                   2             V-STROM                                                 ΝΑΙ
 MARKOS-V            1                ;                                                          ΝΑΙ
-----------------------------------------------------------------------------------------
Σύνολο               15
« Last Edit: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 04:03:17 πμ by ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. »

Offline eris

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #36 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 07:45:50 πμ
Όνομα              άτομα      μότο                      μπάρμπεκιου           ταβέρνα
-------------------------------------------------------------------------------
Παλτάκης             1           ΤΑ                       ότι θέλει η ομάδα
Dimitris(Honda)      1           TA                                                     ναι
Παύλος Α              1           HD                                  ότι θέλει η ομάδα                 
Ευτύχης                1          955i             ναι σε όλα (που είναι και της μόδαs
ntinos50               1            TA                         οτι πειτε              οτι πειτε
mveliss                 1            TA                                                    nai
CheGuevara          1            GS                                                     ναι
Leon                    1       DakarDero                       -                        -
Trelonis.               2.        Xlv.                                                        Ναι
Ν.Δουρδουμης      1              ΤΑ                                                       ναι
Σταματης                1           ΤΑ                                                      ΝΑΙ
confilis                   2             V-STROM                                                 ΝΑΙ
 MARKOS-V            1                ;                                                          ΝΑΙ
eris                      1               TA                         NAI                       NAI
-----------------------------------------------------------------------------------------
Σύνολο               16

Έρχομαι για πρώτη φορα, έχω ένα ta600 μπορντό...

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #37 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 10:03:55 πμ
Δεν πιστεύω να κοιμάστε.....;;;;

Βλέπω ΝΕΟ αίμα και με χαροποιεί ιδιαίτερα..... :eusa_clap: :eusa_clap:

Κάτσε να κρατήσω τα σκονάκια μου.... :) :)

Καλό δρόμο να έχουμε το πρωί και ο καιρός θα είναι σύμμαχος μας.... :eusa_clap: :eusa_clap:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline plimiras

• Απλός οδηγός
Reply #38 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 15:54:16 μμ
Δεν πιστεύω να κοιμάστε.....;;;;

Βλέπω ΝΕΟ αίμα και με χαροποιεί ιδιαίτερα..... :eusa_clap: :eusa_clap:

Κάτσε να κρατήσω τα σκονάκια μου.... :) :)

Καλό δρόμο να έχουμε το πρωί και ο καιρός θα είναι σύμμαχος μας.... :eusa_clap: :eusa_clap:

καλά να περάσετε και μην πονέσετε πολύ τα νέα παιδιά φερθήτε τους με στοργή και προδέρμ !!!!!!!!!!!!! :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Κώστας        (plimiras)            Σαμποτέρ

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #39 on: Κυριακή 22 Απρίλιος 2012, 16:02:43 μμ
Παλτάκηηηηηηηηηη πουσαι???

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #40 on: Δευτέρα 23 Απρίλιος 2012, 17:16:25 μμ