Γεια σας…
Μεταξύ 25 και 31/5/2011 έκανα ένα ταξίδι στην Κροατία, ο λόγος ήταν να παρευρεθώ στην Πανευρωπαϊκή συνάντηση της Harley. HOG European Rally.
Η εκδήλωση είναι μια μεγάλη ΙΤΤ, για όσους ξέρουν, αλλά μεγάλη…. Τα επίσημα sites αναφέρουν 20000 μηχανές και 65000 κόσμο που παρευρέθη ή επισκέφτηκε τον χώρο που ήταν η παραθαλάσσια πόλη του Biograd na Moru.
Τεράστια οργάνωση, πολλά μέτρα ασφάλειας, μεγάλη εμπορική κίνηση. Εκεί τίποτα δεν ήταν τυχαίο, όλα καλά προετοιμασμένα και οργανωμένα, παρά τον τεράστιο αριθμό επισκεπτών και συμμετεχόντων.
Με όσους είχαμε συνταξιδέψει για Γερμανία θα θυμάστε είχαμε κάνει μια διανυκτέρευση στο Biograd, ακριβώς εκεί, ένα πανέμορφο τοπίο στις δαλματικές ακτές.
Σκοπός μου ήταν να κάνω την διαδρομή από βορρά που δεν είχα κάνει τις δαλματικές ακτές. Για τον λόγο αυτό το δρομολόγιο έλεγε Βενετία, Τριέστη, Σλοβενία, Κροατία και από Ριέκα κατω τις δαλματικές παραθαλάσσια μέχρι το Biograd.

Όλα έτοιμα και ο Χαρίλαος φορτωμένος για άλλη μια φορά…

Το πλοίο ξεκίνησε στις 12:00 και το πρωί είμαστε στην όμορφη Κέρκυρα…

Το επόμενο πρωί νωρίς στην Βενετία, οι ομορφιές συνεχίζονται…

Από εδώ και πέρα δεν έχω πολλές φωτογραφίες της διαδρομής, βλέπετε ήμουν μόνος και δεν σταματαγα για φωτογραφίες… αλλά την διαδρομή από Ριέκα και κάτω να την κάνετε αν σας τύχη, ωραίες στροφές, καλή άσφαλτος, πολύ ωραία μέρη….