Δεν πρόλαβα να αποκτήσω την μηχανή μου (την έχω σκάρτα 2 εβδομάδες) και πάω ένα πρωί να την πάρω για την δουλειά μου και δεν έπαιρνε μπρος...

Μια, δυο, τρεις...τίποτα.

Το μυαλό μου πήγε στο κακό...
Όμως μετά από το τηλέφωνο που έπεσε στον μηχανικό μου όλα ξεκαθάρισαν : Μπαταρία είναι, μου είπε...
Ως νέος και άπειρος οδηγός δεν πρόλαβα να καβατζώσω "άκρες" που θα έχω για τεχνικά θέματα σε χαμηλό πάντα κόστος και στο χρονικό περιθώριο που μου επιτρέπουν οι συνθήκες που κινούμαι...
Έπρεπε λοιπόν να βρω μια λύση γρήγορη, αξιόπιστη και σίγουρα οικονομική για να αποκαταστήσω την τελειωμένη μπαταρία.
Λόγω ίσως δυσκολίας μου και απειρίας να δοκιμάσω αν η μηχανή θα πάρει στην κατηφόρα δεν το έκανα.
Όπου πήρα για να με εξυπηρετήσουν και ζήτησα κατ' οίκον τεχνική υποστήριξη η απάντηση ήταν η ίδια...

"Εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράματα". Δηλαδή, (λέω εγώ) μόνο πουλάτε; Αν εγώ έχω μείνει στο Κακοσάλεσι τι θα κάνω; Θα φωνάξω ελικόπτερο;

Κρίση, κρίση αλλά ο φραπές, φραπές!
Οπότε αγαπητοί φίλοι να είναι καλά το internet! Βρήκα ένα ελληνικό site το οποίο πουλάει μπαταρίες και φυσικά τις τοποθετεί στο χώρο τους αλλά και έρχονται εκεί που βρίσκεσαι με 10 ευρώ και κάνουν την τοποθέτηση.
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά αν χρειαστεί μπορώ να δώσω και το όνομα.
Έτσι λοιπόν ήρθε ένας τεχνικός στο μέρος που βρισκόταν η μηχανή μου και αντικατέστησε την νεκρή μπαταρία με μια ιδίων προδιαγραφών FIAM ωραιότατη και υγιέστατη στην τιμή των 60 Ευρώ + την τοποθέτηση που ανέφερα.
Επίσης έχω να πω ότι με την απόδειξη μου δώσανε μια εγγύηση.
Από ότι μου είπαν η συγκεκριμένη μπαταρία είναι μια αξιόπιστη και οικονομική λύση και θα κρατήσει 3-4 χρόνια. Τώρα τι να πω...θα δείξει.
Η μαμά είναι ιδιαίτερα ακριβή, τύπου τζέλ επίσης και τέλος κάποιος μου είπε για λιθίου που είναι η τελευταία τεχνολογία στις μπαταρίες, πανάλαφρη με μεγαλύτερη διάρκεια και αυτόματο ξαλάφρωμα της τσέπης...
Τελικά περί γούστου κολοκυθόπιτα