Hellas Transalp Forum

Διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ δικύκλων

Hypersonic · 159091

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #325 on: Δευτέρα 03 Ιούνιος 2013, 17:04:54 μμ
Τελικά, ότι φανεί του λολοστεφανή συμβαίνει....

Άσχετα απο το πότε περνάει Κτεο η μηχανή στον νομό Αττικής (που είναι η πρώτη έκδοση της άδειας κυκλοφορίας) αν αλλάξει συγκοινωνιακή περιοχή ισχύουν αυτά που ισχύουν στην νέα συγκοινωνιακή περιοχή.
Η διάρκεια χάριτος για να μην υπάρχει πρόστιμο είναι ένας μήνας...

Οπότε, άσχετα που θα περνούσε κτεο τον Δεκέμβρη, υποχρεούμαι να την περάσω άμεσα για να μην έχω πρόστιμο !   :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #326 on: Πέμπτη 06 Ιούνιος 2013, 16:58:16 μμ
Μόλις γύρισα από το ΚΤΕΟ... Οι άνθρωποι είναι απερίγραπτοι (όχι οι του κτεο, αλλά αυτοί του υπουργείου συγκοινωνιών!  >:()

Η μηχανή μου έχει πρώτη άδεια 2006 και ήταν στην Αττική. Έπρεπε να περάσει κανονικά κτεο τον Δεκέμβρη του 2013, όμως η Αργολίδα έχει ελέγξει τα μοντέλα του '06 από το '11.

Ενώ είχα συνεννοηθεί πως έχω αλλαγή συγκοινωνιακής περιοχής και με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν είμαι εκπρόθεσμος, όταν πήγα για τον έλεγχο μου λένε πως τους ήρθε διευκρινιστική εγκύκλιος με ημερομηνία παράτασης στα εκπρόθεσμα κάθε νομαρχίας έως τις 25/5/13...
Εκεί αρχίζει η γνωστή λεκτική κόντρα ''μα μου είπατε'' , ''ναι σας είπαμε αλλά δεν ισχύει..." κλπ κλπ.
Όταν άρχισα να τα ''πέρνω'' κανονικά, πήραν τηλέφωνο στο Υπ.Συγκ. και τους αναφέρουν το εξής :

''Τα οχήματα που κάνουν μεταβίβαση και αλλάζουν συγκοινωνιακή περιοχή, υποχρεούνται μεν να περάσουν κτεο με τις διατάξεις της περιοχής που αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας, αλλά έχει δοθεί προφορική παράταση για τακτοποίηση των εκπρόθεσμων, χωρίς πρόστιμο'' ...

Μα καλά... ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ? Είστε σοβαροί ??? (αλλά πότε ήταν για να είναι και τώρα?)

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #327 on: Πέμπτη 06 Ιούνιος 2013, 18:48:56 μμ
Απο αυτούς που έχουν πάει : Ασφάλεια ελέγχουν ?
έχω το KTM250EXC που βγαίνει μόνο με τρέιλερ σε βουνό και δε του έχω βγάλει ασφάλεια (έχει πινακίδα όμως)

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #328 on: Πέμπτη 06 Ιούνιος 2013, 18:58:40 μμ
έχω το KTM250EXC που βγαίνει μόνο με τρέιλερ σε βουνό και δε του έχω βγάλει ασφάλεια (έχει πινακίδα όμως)

Τι την ήθελες την πινακίδα τότε;
Θα πρέπει να καταθέσεις την πινακίδα για να γλυτώσεις το πρόστιμο που συνεπάγεται το "πινακίδα χωρίς ασφάλεια". Αν προλαβαίνεις.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #329 on: Πέμπτη 06 Ιούνιος 2013, 18:59:33 μμ
Τι την ήθελες την πινακίδα τότε;
Θα πρέπει να καταθέσεις την πινακίδα για να γλυτώσεις το πρόστιμο που συνεπάγεται το "πινακίδα χωρίς ασφάλεια". Αν προλαβαίνεις.

το σκέφτομαι... αλλά δεν έχω ευκαιρήσει.

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #330 on: Πέμπτη 06 Ιούνιος 2013, 21:03:18 μμ

Τα μόνα που μου ζήτησαν ήταν η άδεια και η ταυτότητα...

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #331 on: Παρασκευή 07 Ιούνιος 2013, 05:18:24 πμ
Τα μόνα που μου ζήτησαν ήταν η άδεια και η ταυτότητα...
και σε μενα.δεν ζητησαν ασφαλεια.

Offline Kostas P

• Οδηγάρα
Reply #332 on: Τετάρτη 12 Ιούνιος 2013, 06:43:57 πμ
Μόνο άδεια και ταυτότητα ζήτησαν.
Λάστιχα δεν έλεγξαν παρόλο που ήταν για πέταμα.
Θόρυβο έγραψαν ότι γράφει και η άδεια, και με aftermarket πάλι τα ίδια θα έγραφαν.
Καυσαέρια έλεγξαν και γράφει 2,92 CO. Θέλω να δω με decat και aftermarket εξάτμιση τι θα γράψει.
Μου έγραψαν και μια "Διακύμανση δυνάμεων πέδησης στον εμπρός τροχό >10% και <20%" !!!! (Μάλλον με μπέρδεψαν με αυτοκίνητο....)

Offline Tedyboys

• νέος οδηγός
  • **
  • Οι μονοζυγωτικές κουκλάρες στην Τransalp
Reply #333 on: Παρασκευή 28 Ιούνιος 2013, 07:48:38 πμ
Μόνο άδεια και ταυτότητα ζήτησαν.
Λάστιχα δεν έλεγξαν παρόλο που ήταν για πέταμα.
Θόρυβο έγραψαν ότι γράφει και η άδεια, και με aftermarket πάλι τα ίδια θα έγραφαν.
Καυσαέρια έλεγξαν και γράφει 2,92 CO. Θέλω να δω με decat και aftermarket εξάτμιση τι θα γράψει.
Μου έγραψαν και μια "Διακύμανση δυνάμεων πέδησης στον εμπρός τροχό >10% και <20%" !!!! (Μάλλον με μπέρδεψαν με αυτοκίνητο....)
Σήμερα πέρασα και εγώ ΚΤΕΟ στην Αθήνα με κόστος 20 ευρώ και είχα ανάλογες μετρήσεις.
Θόρυβο έγραψαν περίπου ότι γράφει και η άδεια δηλ. 88 db.
Καυσαέρια έλεγξαν και έγραψαν 1,33 CO.
Διακύμανση δυνάμεων πέδησης στον εμπρός τροχό και πίσω τροχό >10% και <20%.
Αλλους ελέγχους δεν έκαναν μόνο κάτι φωτογραφίες πήραν που τις στέλνουν στο Υπουργείο από όσα μου είπαν.

Οποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Offline nikosr

• Rossi και πάνω !
Reply #334 on: Δευτέρα 05 Αύγουστος 2013, 00:50:13 πμ
Σήμερα πέρασα και εγώ ΚΤΕΟ στην Αθήνα με κόστος 20 ευρώ και είχα ανάλογες μετρήσεις.
Θόρυβο έγραψαν περίπου ότι γράφει και η άδεια δηλ. 88 db.
Καυσαέρια έλεγξαν και έγραψαν 1,33 CO.
Διακύμανση δυνάμεων πέδησης στον εμπρός τροχό και πίσω τροχό >10% και <20%.
Αλλους ελέγχους δεν έκαναν μόνο κάτι φωτογραφίες πήραν που τις στέλνουν στο Υπουργείο από όσα μου είπαν.

Με 20€   ???
Που είναι αυτό γιατί εγώ τον Δεκέμβρη στον Ρέντη πλήρωσα €35 και για 2 μηχανές μου πήγε 70 το μαλί...
Για στείλε στοιχεία γιατί θέλω να περάσω άλλες 2

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #335 on: Τρίτη 12 Νοέμβριος 2013, 19:07:26 μμ
Αρχικά είπα να το ρίξω στην ενότητα"αυτοκίνητο"
αλλά επειδή δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο το βάζω εδώ:

http://www.thepressproject.gr/article/50834/Kat-oikon-to-prostimo-gia-ta-anelegkta-IX

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #336 on: Τρίτη 12 Νοέμβριος 2013, 19:35:00 μμ
Mε 10 ευρω περασα σημερα ΚΤΕΟ το transalp στο Mr KTEO στου Ρεντη

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #337 on: Τρίτη 12 Νοέμβριος 2013, 23:02:58 μμ
10 ευρώ έχει και η autovision στο Περιστέρι

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #338 on: Τρίτη 12 Νοέμβριος 2013, 23:59:38 μμ
Αρχικά είπα να το ρίξω στην ενότητα"αυτοκίνητο"
αλλά επειδή δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο το βάζω εδώ:

http://www.thepressproject.gr/article/50834/Kat-oikon-to-prostimo-gia-ta-anelegkta-IX
Λεφτά, ρεεεέ, λεφτά θέλουν. Λες να τους "κόβει" η κατάσταση των οχημάτων.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Johnny_Nik

• Rossi και πάνω !
Reply #339 on: Τετάρτη 13 Νοέμβριος 2013, 00:05:08 πμ
Άρα θα χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο οι έλεγχοι....

Όσοι έκαναν τον κινέζο θα πάνε να περάσουν ΚΤΕΟ

Όσοι δεν "αντέχουν" θα πάνε να καταθέσουν άλλη μια παρτίδα πινακίδες....

και τελικά, θα περιμένεις όταν και αν σε σταματήσουν για να σου γράψουν το πρόστιμο οι τροχαίοι, να πάς να το περάσεις και να πληρώσεις μόνο τα 50 ευρώ όπως ήταν μέχρι σήμερα. Για ράδιο αρβύλα μου κάνει περισσότερο, αλλά εάν δεν είναι δεν έχω λόγια... Σε λίγο θα πρέπει να κουβαλάμε μαζί και την απόδειξη ότι τη βενζίνη που έχει μέσα την πληρώσαμε και δεν αποτελεί προιόν... υποκλοπής.  :2hysterical:

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #340 on: Πέμπτη 12 Δεκέμβριος 2013, 16:45:00 μμ
10 ευρώ έχει και η autovision στο Περιστέρι

:o :o τι λετε ρε παιδιά κ μενα μου φαινοντουσαν λιγα τα 25€ που εδωσα το Φλεβάρη!!! Παντως όπως κ να'χει ειναι πεταμένα λεφτά αν σου κανουν τον δηθεν ελεγχο που εκαναν στο δικό μου...Εν γνωση των προβληματων και αφου θα το πήγαινα επειτα απο μερες στο συνεργειο, ειχα χαλασμενη φουσκα κ δεν αναβε το στοπ πίσω, η πισω δισκοπλακα ειχε ραγισμα κ υπηρχαν υποψιες πατιναρισματος συμπλεκτη.  Μου ειπαν ολα καλα ακομη κ οταν τους ρωτησα επιμονα αν ειχαν  καποια έστω δευτερεύουσα παρατήρηση για να τη διορθωσω!
« Last Edit: Πέμπτη 12 Δεκέμβριος 2013, 16:47:51 μμ by leftlane »

Offline Johnny_Nik

• Rossi και πάνω !
Reply #341 on: Πέμπτη 12 Δεκέμβριος 2013, 18:18:15 μμ
:o :o τι λετε ρε παιδιά κ μενα μου φαινοντουσαν λιγα τα 25€ που εδωσα το Φλεβάρη!!! Παντως όπως κ να'χει ειναι πεταμένα λεφτά αν σου κανουν τον δηθεν ελεγχο που εκαναν στο δικό μου...Εν γνωση των προβληματων και αφου θα το πήγαινα επειτα απο μερες στο συνεργειο, ειχα χαλασμενη φουσκα κ δεν αναβε το στοπ πίσω, η πισω δισκοπλακα ειχε ραγισμα κ υπηρχαν υποψιες πατιναρισματος συμπλεκτη.  Μου ειπαν ολα καλα ακομη κ οταν τους ρωτησα επιμονα αν ειχαν  καποια έστω δευτερεύουσα παρατήρηση για να τη διορθωσω!

Εγώ τι να πώ δηλαδή που μου πήραν 39 την πρώτη φορά που είχε πρωτοξεκινήσει ο θεσμός ΚΤΕΟ για τις μοτ/τες πρώτης κυκλοφορίας μέχρι 1998?

Η τη δεύτερη που πήραν 35 για την ΤΑ....

και στο τέλος έλεγχος της προκοπής δεν έγινε (στην ΤΑ).

Πλέον πας με ένα 10 αρικάκι έχουν μόνιμα ένα παπί τσιμπουκωμένο να βγάζουν καυσαέρια για όλους, και δεν τρέχει μία....!  :cussing:

Αλλά θυμάμαι που έλεγαν να κλείσουν τα Δημόσια ΚΤΕΟ να σταματήσει το φακελάκι... Να σταματήσουν οι κομπίνες. Ότι γινόταν στα Δημόσια γίνεται και με το παραπάνω στα περισσότερα ιδιωτικά.

Offline CheGuevara

• Έλα μωρή οδηγάρα που έγινες και
  • Rossi και πάνω !
  • Ηasta la Victoria Siempre
Reply #342 on: Τρίτη 17 Δεκέμβριος 2013, 03:21:45 πμ
Πότε περνούν από ΚΤΕΟ μηχανές με άδεια κυκλοφορίας από το 2007 - 2009

Από τεχνικό έλεγχο πρέπει να περάσουν τα δίκυκλα (μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα) οι κάτοχοί τους, με διεύθυνση κατοικίας ή έδρα επιχείρησης την Περιφέρεια Αττικής, από την 1η Ιανουαρίου του 2014 και με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από τη 1/1/2007 μέχρι τις 31/12/2009, που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση, καλούνται από 1/1/2014 έως 30/4/2014 όλα τα δίκυκλα που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 1/1/2007 έως και 31/12/2007 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο.

Επίσης, καλούνται από 1/5/2014 έως 31/8/2014 όλα τα δίκυκλα που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 1/1/2008 έως και 31/12/2008 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς κλπ) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί από την Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο.

Ακόμη, καλούνται από 1/9/2014 έως 31/12/2014 όλα τα δίκυκλα που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 1/1/2009 έως και 31/12/2009 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς κλπ) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο.

Πηγη :  http://news247.gr/eidiseis/apo_ypoxrewtiko_kteo_mhxanes_me_adeia_kykloforias_apo_to_2007_-_2009.2554771.html

Με τις υγείες μας!

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #343 on: Τρίτη 17 Δεκέμβριος 2013, 06:28:47 πμ
Αυτό με την άδεια έκδοσης στην Αττική μιλάμε για μεγάλη  εξυπνάδα.... δηλαδή στην Βοιωτία που είμαι εγώ είναι άλλο κράτος ?

Δεν είχα δώσει σημασία στο παραπάνω και με έβαλε ένας φίλος στην πρίζα να ρωτήσω για κτεο.... στην Αθήνα δεν περνάει μιας και είναι του 2008, στην Βοιωτία μου είπανε... "αααα.....έχει λήξει και μάλιστα πάνω απο 6 μήνες και πρέπει να πληρώσετε όλο το πρόστιμο υπερ του δημοσίου που είναι 44 ευρώ!! μαζί με τα 20 ευρώ τα δικά μας είναι 64 !!"

Δηλαδή στην Αθήνα η μηχανή μου δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει....στην Βοιωτία είναι ληγμένη και θέλει έλεγχο εδώ και 6 μήνες πρίν !!

Ο κάθε νομός έχει βγάλει τα δικά του......μιλάμε για χάλι μαύρο...

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #344 on: Τρίτη 17 Δεκέμβριος 2013, 15:33:52 μμ
Αυτό με την άδεια έκδοσης στην Αττική μιλάμε για μεγάλη  εξυπνάδα.... δηλαδή στην Βοιωτία που είμαι εγώ είναι άλλο κράτος ?

Δεν είχα δώσει σημασία στο παραπάνω και με έβαλε ένας φίλος στην πρίζα να ρωτήσω για κτεο.... στην Αθήνα δεν περνάει μιας και είναι του 2008, στην Βοιωτία μου είπανε... "αααα.....έχει λήξει και μάλιστα πάνω απο 6 μήνες και πρέπει να πληρώσετε όλο το πρόστιμο υπερ του δημοσίου που είναι 44 ευρώ!! μαζί με τα 20 ευρώ τα δικά μας είναι 64 !!"

Δηλαδή στην Αθήνα η μηχανή μου δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει....στην Βοιωτία είναι ληγμένη και θέλει έλεγχο εδώ και 6 μήνες πρίν !!

Ο κάθε νομός έχει βγάλει τα δικά του......μιλάμε για χάλι μαύρο...

Δεν είναι μόνο Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα. Οι ημερομηνίες ελέγχου ΚΤΕΟ δικύκλων διαφέρουν απο νομό σε νομό.Η δικιά μου που είναι 2002 πέρναγε Μάρτιο στην έδρα της και Ιούνιο στην Αθήνα

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #345 on: Παρασκευή 24 Ιανουάριος 2014, 21:22:05 μμ
http://www.kteohellas.gr/category/114/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B1.html

Από τις αρχές του 2013 όλα τα ΚΤΕΟ (δημόσια και ιδιωτικά) είναι υποχρεωμένα να φωτογραφίζουν όλα τα οχήματα που προσέρχονται για έλεγχο από συνολικά 6 διαφορετικές γωνίες, από σταθερές και φορητές κάμερες. Όλες αυτές οι φωτογραφίες στέλνονται με το online σύστημα των ΚΤΕΟ, αμέσως στο Υπουργείο Μεταφορών.......

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #346 on: Παρασκευή 24 Ιανουάριος 2014, 22:24:17 μμ
ΚΤΕΟ ΜΟΤΟ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ

Δεν έχω την παραμικρή σχέση με το συγκεκριμένο, οπότε δεν το βάζω για διαφήμιση. Απλά το βρήκα ψάχνοντας και σας ενημερώνω

Παύλος Καρούμπης

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #347 on: Παρασκευή 24 Ιανουάριος 2014, 22:45:52 μμ
Από τις αρχές του 2013 όλα τα ΚΤΕΟ (δημόσια και ιδιωτικά) είναι υποχρεωμένα να φωτογραφίζουν όλα τα οχήματα που προσέρχονται για έλεγχο από συνολικά 6 διαφορετικές γωνίες, από σταθερές και φορητές κάμερες. Όλες αυτές οι φωτογραφίες στέλνονται με το online σύστημα των ΚΤΕΟ, αμέσως στο Υπουργείο Μεταφορών.......

το αγροτικο που περασα πολυ προσφατα,ειδα οτι το εβγαλε 2 φωτογραφιες απο μπροστα την ωρα που ηταν στο ανυψωτικο και τσεκαρε τις αποκλισεις των τροχων.
σταθερες καμερες δεν ειδα,μπορει και να ειχε.

MARKOS-V

• Guest
Reply #348 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 00:30:21 πμ
δηλ πρεπει να παμε...κτενισμενοι; :)

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #349 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 16:06:22 μμ
ηρθε η ωρα να περασω την μηχανη για δευτερη φορα κτεο (περασαν κιολας δυο χρονια !!!!!!!)και εκλεισα ραντεβου καπου στον ρεντη να παω σημερα με 10 ευρω το μεσημερι θα σας πω πως και τι .....