Μόλις γύρισα από το ΚΤΕΟ... Οι άνθρωποι είναι απερίγραπτοι (όχι οι του κτεο, αλλά αυτοί του υπουργείου συγκοινωνιών!

)
Η μηχανή μου έχει πρώτη άδεια 2006 και ήταν στην Αττική. Έπρεπε να περάσει κανονικά κτεο τον Δεκέμβρη του 2013, όμως η Αργολίδα έχει ελέγξει τα μοντέλα του '06 από το '11.
Ενώ είχα συνεννοηθεί πως έχω αλλαγή συγκοινωνιακής περιοχής και με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν είμαι εκπρόθεσμος, όταν πήγα για τον έλεγχο μου λένε πως τους ήρθε διευκρινιστική εγκύκλιος με ημερομηνία παράτασης στα εκπρόθεσμα κάθε νομαρχίας έως τις 25/5/13...
Εκεί αρχίζει η γνωστή λεκτική κόντρα ''μα μου είπατε'' , ''ναι σας είπαμε αλλά δεν ισχύει..." κλπ κλπ.
Όταν άρχισα να τα ''πέρνω'' κανονικά, πήραν τηλέφωνο στο Υπ.Συγκ. και τους αναφέρουν το εξής :
''Τα οχήματα που κάνουν μεταβίβαση και αλλάζουν συγκοινωνιακή περιοχή, υποχρεούνται μεν να περάσουν κτεο με τις διατάξεις της περιοχής που αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας, αλλά έχει δοθεί προφορική παράταση για τακτοποίηση των εκπρόθεσμων, χωρίς πρόστιμο'' ...
Μα καλά... ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ? Είστε σοβαροί

(αλλά πότε ήταν για να είναι και τώρα?)