νά στε καλά παιδιά! για τα καλά σας λόγια.. είμαι ερωτευμένος και σας το είπα από την πρώτη στιγμή (η έκδοση με το ABS είναι , το επετειακό χρώμα δηλ. αυτό που βλέπετε. το φετινό).
του έβαλα μπρος KAI πίσω κάγκελα givi (absolutely no problem with... βίδες... κατι που διαβαζα... ενδεχομένως η givi το έφτιαξε.. είναι το απόλυτο πρώτο must) ψηλή ζελατίνα givi μπροστά. βάση και μπαγκαζιέρα givi πίσω.
έχω κανά δυο ερωτήματα για σας....
1) στα 1000 που κάνουμε ένα check, τα λάδια που θα πληρώσω (αν το πάω στη honda για λόγους εγγύησης) πόσο κοστίζουν (τα mama-oil) ρωτάω για να σκεφτώ τι θα κάνω τότε (δηλ. σε καμιά 10ριά-20 μέρες..
2) όπως σας είπα έχω βάλει πλαινές βάσεις givi τις monokey (για ασφάλεια κυρίως) . αν χρειαστώ πλαινές μπαγκαζιέρες για να ταξιδέψω κι επειδή ΞΕΜΕΙΝΑ (για την ώρα) από φράγκα και ΔΕΝ θέλω να δώσω 350 που κάνουν οι hard givi ... κάπου σε κάποιο on-line μαγαζί είχα δει πλαινές δερμάτινες ομορφότατες κάτι πάνω από €100 .. (οι οποίες ξέρω πως μπαινουν και στις βάσεις μου). έχετε κανά link διαθέσιμο ή πρόταση ?
κλείνοντας αυτή την ενημέρωση, θέλω απλά να σας πω πως οδήγησα τα πάντα σε αυτή την κατηγορία και στις παραπλήσιες. π.χ. από TENERE (την καινούρια) μέχρι v-strom (με ABS) και από transalp 400 (1990) έως kawasaki versys.. έ, σύμφωνα με τα γούστα μου ΤΙΠΟΤΑ δεν αξίζει τόσο (οδηγητικά) όσο αυτό που ηθελα και τελικά αγόρασα.....