Hellas Transalp Forum

Γενικές εντυπώσεις και ερωτήσεις για το εκδρομικό πρόγραμμα 2007

KostasC · 15030

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Ακούμε ερωτήσεις...και εντυπώσεις

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
  Ρε παιδιά, ούτε φέτος καμιά εξόρμηση στη μεγαλόνησο?  :'(  :'(  :'( Είμαστε 3-4 μέλη εδώ κάτω που δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις εξορμήσεις, όσο κι αν το θέλουμε (για να μην πω λαχταρούμε). Τα μέλη από όλη την υπόλοιπη ελλάδα έχουν μια δυνατότητα να ακολουθήσουν, έστω κάποιες από τις εκδρομές που είναι κοντά στον τόπο τους, αλλά ακόμη και τις υπόλοιπες με κάποια παραπάνω ταλαιπωρία, αν το θέλουν.
  Εμείς λόγω καραβιού που πρέπει να πάρουμε (άρα χρόνου που δεν βγαίνει) αλλά και υποχρεώσεων είμαστε καταδικασμένοι. Και είμαστε 4 -ζωή να 'χουμε- και δραστηριότατοι (Ζάχος, εγώ, Σωτήρης και Αμπατζής??).
  Θα αρχίσουμε, νομίζω, να τα κάνουμε μόνοι μας (το θέμα είχε συζητηθεί και στη λίστα).

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Μιχάλη έχεις δίκιο να αισθάνεσαι οτι δεν μπορεις να λαβεις μέρος σε μια εκδρομή.
αλλα για τους λογους ακριβώς αυτους που αναφέρεις , πιστευω οτι θα δυσκολευτούν
και τα αλλα μέλη του συλλογου να κατέβουν Κρήτη.
Φυσικά δεν την έχουμε αποκλείσει , αλλα για το φετινό προγραμμα που δεν έχει ουτε ενα 3ημερο
ηταν πολυ δύσκολο να μπει τετοια εκδρομή.
Σε κάθε περιπτωση εμεις θα σε περιμένουμε σε καποια απο αυτές που εχουν προγραμματιστεί...

Η υπομονή θα σας ανταμείψει...

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
  Είναι απολύτως σίγουρο πως, έτσι κι αλλιώς, δεν θα έρθουν όλα τα μέλη σε όλες τις εκδρομές. Αν έμπαινε λοιπόν στο πρόγραμμα μια Κρήτη θα ερχόντουσαν αυτοί που θα μπορούσαν. Συν εμάς τους 4, να αμέσως ένας ικανός αριθμός.
   Για εσάς είναι πιο εύκολο (με την έννοια ότι αν μπορείς να πάρεις το καράβι και να πας Τζια, εύκολα πας και Κρήτη). Αντιθέτως, εγώ ως ελεύθερος επαγγελματίας με συμβόλαιο με έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της ελλάδας και παράλληλα part time πιλότος, δεν μπορώ να κουνήσω. Το ίδιο για το καλοκαίρι και ο Ζάχος (ας με συγχωρέσει που μιλάω εκ μέρους του και ας με διορθώσει αν κάνω λάθος).

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline nikap

• Οδηγάρα
  • ENJOY THE SILENCE ΓΙΑΤΙ Τ΄ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ...
    • τσιγάρο???
Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος που παραδοσιακά γινόταν η Πανελλήνια, θα οργανωθεί κάτι ή... να κινηθούμε μόνοι μας ???

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις....

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Το φετινό πρόγραμμα έχει πολύ ενδιαφέρον και μπράβο σας.Παραθέτω κάποια επιμέρους προσωπικά σχόλια

11 Απριλίου 12η Αιμοδοσία στο νοσοκομείο Ελπις    750ml ζωής
Από αυτό το 750ml κόψτε κάτι, θα ξεματώσουμε (ισοδυναμεί με μια φιάλη κρασί!) ;D ;D ;D

28-29 Απριλίου  Καλίδρομο / Φθιώτιδα    Διαμονή σε σκηνές.Χώμα για όσους το επιθυμούν
Ωραία πρόταση αν ο καιρός είναι ευνοικός.Είχα και χωμάτινη διαδρομή να προτείνω.Δυστυχώς αφορά τον αμέσως προσεχή μήνα και οι εφημερίες μου έχουν ήδη ανακοινωθεί.Μαντέψτε...εφημερεύω :(

12-21 Μαϊου ΙΤΤ 2007 Συμμετοχή στη διεθνή συνάντηση Transalp στην Αυστρία    2500χλμ
Πολύ καλή κίνηση.

9-10 Ιουνίου Τζιά - camping
Γνωρίζουμε παρεούλα τις ομορφιές της Τζιάς (Κεα) .Οι πρώτες βουτιές... Χώμα και άσφαλτος 100χλμ

Ωραίο

7-11 Ιουλίου    Δάσος Φράκτου/Δέλτα Νέστου/Ροδόπη
5 ημέρες στο παρθένο δάσος Φράκτου και γνωριμία με τα χωριά της βορειοδυτικής Ροδόπης . 2000χλμ

Τέλειο! Επιτέλους!

14-15-16 Σεπτεμβρίου    7η Πανελλήνια Συγκέντρωση HTC  Χαλκιδική
Η γνωστή πενελλήνια συγκεντρωση μας , μεταφέρεται για Σεπτέμβριο.
1300 χλμ

Θέλει δηλαδή μια μερούλα άδεια αλλά χαλάλι :D

29-30 Σεπτεμβρίου
Μονοήμερη στον Αγ.Βασίλειο Βοιωτίας   
Τελευταία πλατσουρίσματα.Με δυνατότητα για 2ημερο Ελ.Camping
120χλμ άσφαλτος

Με πιάνετε αδιάβαστο.Πού είναι αυτό? :)

13-14 Οκτώβρίου  2ο Φωτογραφικό Rally - Πελοπόννησος    Η 2η συνέχεια του επιτυχημένου θεσμού χλμ...οσα χρειαστούν
Έμπαινε Γιούτσο,έμπαινε. Να παρει φωτιά ο κώλος μας :blob8:

27 Οκτωβρίου 13η Αιμοδοσία στο νοσοκομείο Ελπίς  750 ml ζωής
Κόψε κάτι λέμεεεεε ;D

17-18 Νοεμβρίου
Λουτρά Πόζαρ - Νομός Πέλλας   
Θερμά λουτρά.... σίγουρα θα τα χρειαστούμε μετά από 7 ώρες οδήγησης ...  1300χλμ άσφαλτος. Για σκληροπυρηνικούς της οδήγησης.

Εδώ διαφωνώ.Πολύ μακριά για ΣΚ και ακατάλληλη εποχή (μπρρρρ).Το μέρος λέει πολύ αλλά σε 2 μέρες είναι too much νομίζω. Πρωτοτυπήστε: κάντε το Σεπτέμβριο σαν τριήμερο Πανελλήνιας: "Πρώτο Πανελλήνιο Μούλιασμα HTC-Λουτρά Πόζαρ 2007" :D Έτσι μένει και χώρος για χειμερινή σε καταφύγιο ή σκηνές :goofy:

Γενικά πολύ ωραίο το πρόγραμμα.Νάμαστε καλά και να πάνε όλα καλά ;)
Καλά χιλιόμετρα 2007

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
  Χάθηκε, τουλάχιστον η πανελλήνια HTC να είναι κατά τον Οκτώβρη ή και αργότερα που έχει τελειώσει το νταβαντούρι? Μόνο στα λουτρά Πόζαρ μπορώ να έρθω κι αυτό είναι κακοσχεδιασμένο, όπως λέει και ο Φώτης, γιατί είναι πολύ μακριά για δύο μέρες μόνο. Δύο μέρες θέλω μόνο στο καράβι!!!!
  Δηλαδή, μόλις φτάσω Πειραιά θα πρέπει να ξαναγυρίσω πίσω. Μα κι εσείς πώς θα το κάνετε???????? Θα ξεκινήσετε πρωί της πρώτης μέρας, θα είστε εκεί αργά το βράδυ, θα κοιμηθείτε ψόφιοι και το πρωί που θα ξυπνήσετε θα ξεκινήσετε για πίσω????????????
« Last Edit: Πέμπτη 29 Μάρτιος 2007, 03:17:54 πμ by M. I. Pagalos »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Μιχάλη, ο Κώστας ποντάρει στο ότι για να πάμε Ποζάρ θα έρθεις να μας πάρεις με αεροπλάνο ή κανένα ελικόπτερο. Σίγουρα τώρα "ψήνει" το Θανάση Δημητρακόπουλο να βρεί κανένα C-130 (για να πάρουμε και τις μηχανές μαζί). Αν δεν ξέρεις να το πιλοτάρεις θα μάθουμε όλοι μαζί σου εν πτήσει. Μια στάση στη Ρόδο από Κρήτη και μετά Αθήνα δεν είναι τίποτα για σένα! Η εκδρομή μια χαρά είναι! Ωραία την έφτιαξες Κώστα! Από πού θα έρθει να μας πάρει το C-130?

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
  Ναι, το C-130 θα ήταν μια λύση καθώς χωράει όλες τις μηχανές με τους αναβάτες τους και τα αυτοκίνητά τους. Το πρόβλημα είναι ότι: 1) Δεν το νοικιάζουν σε ιδιώτες
                                       2) Καίει πολύ
                                       3) Δεν έχω το απαιτούμενο πτυχίο
                                       4) Το ότι στα λουτρά ποζάρ δεν υπάρχει αεροδρόμιο μπορεί και να μην είναι
                                           τόσο μεγάλο πρόβλημα. Θα πέφταμε όλοι μαζί χαρωπά με αλεξίπτωτο  :)

Offline abatzis_pro

• Transalp 650 silver 2001 edition
  • νέος οδηγός
  • **
  • Θέμης από τα Χανιά τσι Κρήτης.
Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες
από την άλλη είχα την υποψία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ότι θα έπεφτε η Πανελλήνια μα πράμα. Κατανοητό βέβαια ο συνδυασμός της τοποθεσίας με την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα δούμε τότε αν θα μπορούμε.
Πολύ καλό το φωτογραφικό rally στην Πελοπόννησο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.
Όσο αφορά το C-130 θα μπούμε αλλά χωρίς τις καλές μας (Transalp) λόγω 115 ΠΜ οπότε δεν πάμε αεροπορικός.
Τον Ιούλιο έχουμε την Παγκρητικιά συνάντηση στην περιοχή της Σούγιας που διοργανώνετε από την εδώ τοπική λέσχη (ΛΕΜΟΠΕΧ) οπότε εγώ θα είμαι δεσμευμένος για όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Με το καλό να ανταμώσουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σαν είναι ο τράγος δυνατός
δεν τονέ στένει η μάντρα
ο άντρας κάνει την γενειά
και όχι η γενιά τον άντρα.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
   What??? :o Τον Ιούλιο είναι φέτος η Παγκρήτια συγκέντρωση? Ρε γμτ την γκαντεμιά μου! Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος? Βαλτοί είνια όλοι? Θα το χάσουμε και αυτό, μέσα στα πόδια μας? Εδώ και 8-9 χρόνια γινόταν Σεπτέμβριο...Θύμισέ μου, ποιά είναι φέτος? Η 10η?

Offline abatzis_pro

• Transalp 650 silver 2001 edition
  • νέος οδηγός
  • **
  • Θέμης από τα Χανιά τσι Κρήτης.
 8)Μιχάλη πολύ σωστά το θυμάσαι είναι όντως είναι η 10η Συνάντησή μας. Τώρα όσο αφορά την ΛΕΜΟΠΕΧ δυστυχώς εμείς προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον τόπο διεξαγωγής μιας και όλες οι παγκρητικές συναντήσεις πραγματοποιούνται στην περιοχή της Σούγιας. Δεν ευδοκίμησαν ούτε οι περιοχές της Παλαιόχωρας – Κουντούρας ή του Φραγκοκάστελου αλλά ούτε ακόμα στα Φαλάσερνα δεν πήραν αρκετούς ψήφους . Τώρα όσο αφορά τον μήνα Ιούλιο, εμείς το έχουμε σας πάγια επιλογή (Σούγια & Ιούλιο), εγώ ούτε σε αυτό συμφωνούσα.
Πράγματι και εγώ τα βλέπω δύσκολα εφέτος και ας “έκλεισα” το τριήμερο του Αγίου πνεύματος μια εβδομάδα, πιο πολύ με βλέπω για τον Οκτώβριο να είμαι “άνετος”.

Σαν είναι ο τράγος δυνατός
δεν τονέ στένει η μάντρα
ο άντρας κάνει την γενειά
και όχι η γενιά τον άντρα.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Καταρχήν να σας ενημερώσω οτι το πρόγραμμα δεν βγαινει μονο απο τον υπεύθυνο εκδρομικού.
Προτάσεις γίνονται απ ολους και οι ημερομηνιες αποφασίζονται μετα απο συνάντηση και με πολυ κοπο
μπορω να πω.

Αναλυτικά:
Για το αιμα... οκ 400ml. Το μπερδεψα με το Καμπερνέ ...

Άγιος Βασίλειος : ειναι παραλία της Θήβας στον Κορινθιακό.Ομορφο σκηνικό.

Λουτρά Ποζαρ : επειδη δεν υπαρχει κανενα 3ημερο το 2007 ,ειτε θα παρουμε μια μερα άδεια
η θα παμε αντρίκια... για καφέ και spa . Το κρύο ...ταιριάζει με τα θερμά λουτρά.Θα ειχε νοημα να πάμε
με ζέστη ? θα τα εκτιμήσουμε δεόντως...

Για την Πανελληνια. Ελειψει 3ημέρου παλι θα χρειαστεί μια μέρα ή δυο άδεια.Δεν ειναι κακο η άδεια... διακοπές κανουμε
Οι βόρειοι ειναι δίπλα... τους περιμένουμε όλους (και στις 3 εκδρομές )

Για το 3ημερο του Αγ.Πνεύματος , αποφασίσαμε να μη κανουμε τίποτα καθοτι ερχόμαστε 30 ατομα
απο Αυστρία την προηγούμενη Δευτέρα. Ολοι θα θελουν ξεκούραση.Επιπλέον δεν ειναι 3ημερο για ολους...
οι μισοί δεν δουλευουν και οι αλλοι αναγκάζονται να παρουν άδεια.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Καταρχήν να σας ενημερώσω οτι το πρόγραμμα δεν βγαινει μονο απο τον υπεύθυνο εκδρομικού.
Προτάσεις γίνονται απ ολους και οι ημερομηνιες αποφασίζονται μετα απο συνάντηση και με πολυ κοπο
μπορω να πω.
...
Λουτρά Ποζαρ : επειδη δεν υπαρχει κανενα 3ημερο το 2007 ,ειτε θα παρουμε μια μερα άδεια
η θα παμε αντρίκια... για καφέ και spa . Το κρύο ...ταιριάζει με τα θερμά λουτρά.Θα ειχε νοημα να πάμε
με ζέστη ? θα τα εκτιμήσουμε δεόντως...
Πάντως, θέλω να αναφέρω οτι για τα Λουτρά Ποζάρ, περίμενα να δω αν θα τα βάλετε στο πρόγραμμα ή όχι και εάν δεν τα βάζατε θα έπερνα μία μέρα άδεια, την Δευτέρα 30 Απριλίου και θα πήγαινα πρωτομαγιά, ξεκινόντας Σάββατο 28 Απριλίου.
Πως το βλέπετε?

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Για το αιμα... οκ 400ml. Το μπερδεψα με το Καμπερνέ ...
Μη λες ψέματα.
Το αίμα εγώ το μπερδεύω μόνο με το Red Label.... ;D

Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Πάντως, θέλω να αναφέρω οτι για τα Λουτρά Ποζάρ, περίμενα να δω αν θα τα βάλετε στο πρόγραμμα ή όχι και εάν δεν τα βάζατε θα έπερνα μία μέρα άδεια, την Δευτέρα 30 Απριλίου και θα πήγαινα πρωτομαγιά, ξεκινόντας Σάββατο 28 Απριλίου.
Πως το βλέπετε?

Γιαννη , μια εβδομάδα μετά εχουμε την Αυστρία. Δεν θα ερχόταν κανεις.
Για αυτο και βαλαμε μια χαλαρη το Καλλίδρομο και μετα ειναι η Αυστρια.

Μη χασεις τις βουτιές στα λουτρά τον Νοεμβρη... ο χαβαλες δεν συγκρίνεται

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Γιαννη , μια εβδομάδα μετά εχουμε την Αυστρία. Δεν θα ερχόταν κανεις.
Για αυτο και βαλαμε μια χαλαρη το Καλλίδρομο και μετα ειναι η Αυστρια.
Εχεις δίκιο. Εγώ που δεν θα έρθω Αυστρία ούτε που το σκέφτηκα αυτό.
Ασε που τελικά ακούγεται οτι την Πρωτομαγιά θα δουλέψουμε κανονικά ... :'(
Δεν πειράζει.
Απλά πιστεύω οτι είναι πολλά τα χιλιόμετρα για ένα Σαββατοκύριακο.
Θα προτιμούσα να το κάνω σε 3ήμερο, παίρνοντας μια μέρα άδεια Παρασκευή, ή ακόμα καλύτερα Δευτέρα.

Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Σιγουρα θα υπαρξει και ομαδα που θα το κανει τριημερο.
Εγω πχ σιγουρα θα παιξω σε τριήμερο με αδεια παρασκευη.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Εχεις δίκιο. Εγώ που δεν θα έρθω Αυστρία ούτε που το σκέφτηκα αυτό.
Ασε που τελικά ακούγεται οτι την Πρωτομαγιά θα δουλέψουμε κανονικά ... :'(
Δεν πειράζει.
Απλά πιστεύω οτι είναι πολλά τα χιλιόμετρα για ένα Σαββατοκύριακο.
Θα προτιμούσα να το κάνω σε 3ήμερο, παίρνοντας μια μέρα άδεια Παρασκευή, ή ακόμα καλύτερα Δευτέρα.

Κάπως έτσι το σκεφτήκαμε κι εμείς Γιάννη.

Μη ξεχνάτε ότι δε γίνεται να ικανοποιούμε τους παντες. Οι Κρητικοί "παραπονιούνται" ενώ εμείς τους σκεφτήκαμε όταν βγάζαμε το πρόγραμμα, αλλά λόγω έλειψης 3ημέρου δεν ήταν εφικτη εκδρομή στην Κρητη. Μάλιστα συζητήσαμε ότι πιθανοτατα θα μπει μεσα στο 2008.

Από την άλλη, πέρσυ δυσαρεστήσαμε τους "βόρειους" που δε μπορούσαν να έρθουν στα Κύθηρα. Φέτος θα χορτάσουν εκδρομές και ελπίζω να δούμε αρκετούς...

Θέλαμε να βάλουμε εκδρομή με rafting, δεν εβγαινε. Πολλά θέλαμε αλλά...

Κάντε υπομονή, να είμαστε καλά και από εκδρομές πολλές

Παύλος Καρούμπης

Offline balaktsis_chr

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #19 on: Πέμπτη 29 Μάρτιος 2007, 20:39:48 μμ
Μέσα με τα χίλια !!!
Πολλά συγχαρητήρια για την ποικοιλία του εκδρομικού προγράμματος
Θα παρακαλούσα (επειδή δεν μπαίνω πάντα συχνά να παρακολουθώ το forum και τις ανακοινώσεις)
σχετικές info τόσο για τις εκδρομές όσο και για λοιπές δραστηριότητες να ανακοινώνονται εγκαίρως
(sorry, αλλά είμαι κλασικός Έλληνας ξεχασιάρης της τελευταίας στιγμής.....)
Και πάλι μπράβο για το όμορφο προγραμμα που αποφασίστηκε.....
'Αντε και καλά μας χιλλιόμετρα !!!!

cbal

Offline xρονης

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:Tελειο το προγραμμα!
πιστευω πως ολοι οι βοριοι νιωθουμε καπως ετσι    :thawave:
Επιτελους θα τα πουμε και απο κοντα!!!Οι βορεια Ελλαδα θα σας ανταμιψει να εισται σιγουροι!!!

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Πρώτα - πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς πέρισυ δεν διαμαρτυρηθήκαμε που η Πανελλήνια έγινε στα Κύθηρα, γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να που φέτος ικανοποιούμαστε και ανταμειβόμαστε.
Πάρα πολύ καλό το πρόγραμμα, ιδιαίτερα οι 3 "βόρειες" εκδηλώσεις. Θα συμμετέχουμε σίγουρα κι ελπίζουμε να έρθουν και άτομα όχι μόνο από Θεσ/νίκη, αλλά και από την υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη και να είναι αυτό ένα καλό έναυσμα για μαζικοποίηση του συλλόγου με άτομα από τα μέρη αυτά.
Το μόνο πρόβλημα που έχουμε κάποιοι από Θεσ/νίκη (μέσα σ' αυτούς κι εγώ) είναι ότι η εκδρομή στη Θράκη είναι το ίδιο διάστημα που προγραμματίζουμε εκδρομή στο εξωτερικό.
Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Πρώτα - πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς πέρισυ δεν διαμαρτυρηθήκαμε που η Πανελλήνια έγινε στα Κύθηρα, γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να που φέτος ικανοποιούμαστε και ανταμειβόμαστε.

Χρηστο δεν ειπα οτι διαμαρτυρηθηκατε, ειπα σας δυσαρεστησαμε...Αντιθετως μαλιστα είχατε παραδειγματική κατανόηση  :eusa_clap:

Το μόνο πρόβλημα που έχουμε κάποιοι από Θεσ/νίκη (μέσα σ' αυτούς κι εγώ) είναι ότι η εκδρομή στη Θράκη είναι το ίδιο διάστημα που προγραμματίζουμε εκδρομή στο εξωτερικό.
Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Να κάνετε, να κάνετε ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
   Και είμαστε 4 -ζωή να 'χουμε- και δραστηριότατοι (Ζάχος, εγώ, Σωτήρης και Αμπατζής??).
  Θα αρχίσουμε, νομίζω, να τα κάνουμε μόνοι μας (το θέμα είχε συζητηθεί και στη λίστα).

imaste poli perissoteri.
mono sti Sitia imaste 7 atoma.

Zahos
apo ta hionoskepasmena Karpathia  ( Poiana Brasov )

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
imaste poli perissoteri.
mono sti Sitia imaste 7 atoma.

Zahos
apo ta hionoskepasmena Karpathia  ( Poiana Brasov )
  Ρε μπαγάσα (για να μην πω καμιά άλλη βαριά λέξη)!!!! Πήγες χωρίς εμένα?? Δεν είχαμε πει ότι αυτό έπαιζε για μετά το Πάσχα και ότι θα τηλεφωνιόμαστε??? Αύριο-μεθαύριο είχα στο νου μου να σε πάρω τηλέφωνο για αυτό!!!

ΥΓ: Και όταν λέω 4 εννοώ αυτούς στο φόρουμ (που τώρα είναι 5). Γιατί κι εμείς εδώ στη ΛΕ.Μ.Α.Ν. είμαστε καμιά 50αριά ενεργοί ζωή να 'χουμε, χώρια τους γραμμένους. Αλλά αυτό ολιγον μ' ενδιαφέρει τώρα. Ξενέρωσα γιατί ετοιμαζόμουν για Ρουμανία μετά το Πάσχα :-(((((