Γεια σας παιδιά! Αν και είμαι εγγεγραμένος πολύ καιρό στο φόρουμ, εντούτοις δεν σας είχα παρουσιάσει τον εαυτό μου διότι δεν είχα transalp.
Μετά όμως από ενα σχετικό ψάξιμο, την πήρα την απόφαση και αγόρασα το αγαπημένο μου μοντέλο, TA 600 μοντέλο
'99 '98 Μαύρο, με διπλό δισκόφρενο μπροστά και 35.000 χιλιόμετρα. Πολύ όμορφη, γυαλίζει!! Κάνω ακόμα τις πρώτες βόλτες μου.
Και λίγα λόγια για μένα: το όνομά μου είναι Ανδρέας, είμαι 31 ετών, μεγάλωσα και μένω στην Αθήνα και εργάζομαι στο ΙΤ Internet τμήμα μεγάλης εφημερίδας. Η εμπιρεία μου με τις μηχανές είναι μηδενική, αφού μέχρι τώρα είχα ένα παπάκι και 1 scooter 250 cc, το τελευταίο το έχω ακόμα. Οπότε πρώτη αγάπη και παντοτινή εύχομαι να γίνει η TA μου

Κι επειδή όπως προείπα, εμπιρεία δεν έχω από μηχανές, θα ήθελα και μια συμβουλή. (αυτοκίνητο οδηγώ 13 χρόνια)
Στις πόσες στροφές είναι η ιδανική αλλαγή ταχυτήτων στην συγκεκριμένη μηχανή? Στις 3000 όπως και στο αυτοκίνητο?
Υ.Γ. Ως τέλος της πρώτης μου "επίσιμης" παρουσίασης, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που πραγματικά δείνετε τον καλύτερό σας εαυτό μέσα από τα λόγια σας, τις συμβουλές σας, τις εμπιρείες σας κι έτσι αποφάσισα να πάρω μια από τις πιο αξιόπιστες μηχανές , ιδιότητα που εσείς μου δώσατε να καταλάβω μέσα από αυτο εδώ το φόρουμ στα 1,2 χρόνια που παρακολουθώ!
Σας ευχαριστώ ειλικρινά!