Hellas Transalp Forum

Service 24.000 χλμ.

επισκέπτης · 25021

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #50 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 00:04:24 πμ
Το πολύ-πολύ το τάκα-τάκα κάνει ...τη μηχανή πλάκα!

Φοβερή ατάκα Chris!!!  ;D  ;D  ;D

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #51 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 00:13:54 πμ
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω ακούσει κινητήρα ΤΑ να "φύγει" από ξερύθμιστες βαλβίδες.
Οπότε Λούρε μην αγχώνεσαι.

Βέβαια εκείνο που μπορεί να συμβεί μετά από πολλά-πολλά χλμ είναι να "χαλάσουν" (κατά  κάποιο τρόπο) τα κοκοράκια ή τα παξιμάδια. Μέχρι τώρα στη δική μου έχω αλλάξει 3 κοκοράκια (και παξιμάδια) λόγω διαφόρων (κάθε φορά) φθορών. Οπότε κατά τον περιοδικό έλεγχο των βαλβίδων καλό είναι να πιστοποιείται (προληπτικά) και η καλή τους κατάσταση. Οπότε και για αυτό μόνο αξίζει να κάνεις τον έλεγχο βαλβίδων.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline joman

• Απλός οδηγός
Reply #52 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 02:20:03 πμ
Μέχρι τώρα στη δική μου έχω αλλάξει 3 κοκοράκια (και παξιμάδια) λόγω διαφόρων (κάθε φορά) φθορών. Οπότε κατά τον περιοδικό έλεγχο των βαλβίδων καλό είναι να πιστοποιείται (προληπτικά) και η καλή τους κατάσταση. Οπότε και για αυτό μόνο αξίζει να κάνεις τον έλεγχο βαλβίδων.

Χρήστο τις φθορές στα κοκοράκια και στα παξιμάδια του κινητήρα εσύ τις ανακάλυψες ή αυτή τη φορά ήταν έργο κάποιου μηχανικού;
Το λέω γιατί  προφανώς χρειάζεται να λύσεις την  κεφαλή του κινητήρα(νομίζω δηλαδή), και πέρα απ αυτό να διαθέτεις εμπειρία και καλό μάτι για να δεις τις φθορές αυτές που σίγουρα δεν θα φωνάζουν την κατάστασή τους από μακριά.
Αν έχεις φτάσει στο επίπεδο αυτό(πάντα κατά τη γνώμη μου), σίγουρα πλέον δε χρειάζεσαι τις συμβουλές κανενός μάστορα(στο μάστορα και με εισαγωγικά και χωρίς )
Και εγώ πάντως σιγά σιγά χάνω την εμπιστοσύνη ως προς την ακεραιότητα και τη χρησιμότητα τους.
Να αναφέρω για παράδειγμα το πρόσφατο σέρβις που έκανα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο από τη honda, πλήρωσα 135 ευρώ για αλλαγή λαδιών, τακάκια πίσω και γενικό έλεγχο για την σωστή κατάσταση του κινητήρα.
Μέσα σε αυτό κανονικά υπήρχε έλεγχος για το συγχρονισμό των καρμπυρατέρ όπως εσύ ο ίδιος με είχες συμβουλέψει.
ΠΟΛΥ αμφιβάλω λοιπών πως έγινε ο οποιοσδήποτε έλεγχος.
Αντί αυτού ανακάλυψα την προηγούμενη εβδομάδα πως μου είχανε τεντώσει την αλυσίδα στο ΤΕΡΜΑ !!!
Δυστυχώς δεν την έλεγξα πιο νωρίς, αλλά μετά την ανάγνωση ενός δικού σου ποστ, που αναφέρεις το ίδιο πράγμα την πρώτη και τελευταία φορά που πήγες σε συνεργείο…
Και να που επαληθεύεται για μια ακόμα φορά η αδιαφορία τους  για σωστή και ασφαλή δουλειά.
Ποιόν να εμπιστευτώ τώρα εγώ στο μέλλον;
Πάλι κάποιον απ αυτούς;
Η απλά να αρχίσω να πειραματίζομαι μόνος και ότι βρέξει ας κατεβάσει;
Δεν λέω πως όλοι τους είναι χάλια, αλλά άντε τώρα να βρεις τον σωστό.
Η θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ή να γυρίσεις όλα τα συνεργεία…
Μάλλον τη δεύτερη λύση θα υιοθετήσω (να ασχοληθώ μόνος μου δηλαδή)και ότι θέλει ας γίνει.
Ήδη αγόρασα τα μπουζί(NGK Iridium), και αυτά προτεινόμενα σε κάποιο άλλο ποστ, και αύριο με το καλό θα τα αλλάξω.
Την αλυσίδα την ξέσφιξα, αλλά νομίζω πως μου ξέφυγε λιγάκι(έχει τζόγο κάπου 5cm), έχω την εντύπωση μάλιστα πως στην αλλαγή ταχυτήτων και περισσότερο όταν βάζω την πρώτη, χτυπάνε περισσότερο από πριν.
Κακό είναι αυτό; να την σφίξω λιγάκι παραπάνω;
Να κλείσω όμως εδώ γιατί πολύ το τράβηξα, λέγοντας ένα τελευταίο.
Τα λεφτά που θα έδινα στο επόμενο σέρβις, θα τα επενδύσω σε ένα καλό σετ κλειδιών.
Πιστεύω πως αξίζει περισσότερο στην τελική.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #53 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 08:10:26 πμ
Γιάννη, μόνος μου κάνω τα σέρβις και τις επισκευές, χρόνια τώρα. Τη λύνω, τη δένω, παίζω μαζί της, και το έχω σαν χόμπυ. Πιο παλιά που είχα περισσότερο χρόνο ασχολιόμουν περισσότερο. Τώρα όχι και τόσο πολύ.

Δεν είναι πάντως όλοι αλμπανηδες. Τα μεγάλα (και δήθεν εξουσιοδοτημένα) συνεργεία τα φοβάμαι πολύ. Σε εξουσιοδοτημένο μού είχαν τεντώσει και εμένα την αλυσίδα. Η Χόντα συνιστά 4.5-5.5 εκ. Αν οδηγείς μόνος σου τότε 4.5. Αν οδηγείς δικάβαλλος τότε 5.5. Εγώ την έχω ρυθμίσει στο 5.5.

Αν θες καλό συνεργείο, να ψάξεις ρωτώντας (πχ. σε κάποιο βελγικό τοπικό φόρουμ) και να προτιμήσεις κάποιο μικρό, οικογενειακό, με καλή φήμη και ευχαριστημένους πελάτες. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο και θα ξενοιάσεις.
« Last Edit: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 08:12:52 πμ by Chris_de_Ze »

Offline joman

• Απλός οδηγός
Reply #54 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 09:10:23 πμ
Την καλύτερη δουλειά κάνεις.
Τουλάχιστον δεν έχεις και αυτή την πίκρα ότι σε κορόιδεψαν.
Μέχρι εκεί που καταλαβαίνω ότι θα τα βγάζω πέρα, θα ασχολούμαι μόνος μου.
Σήμερα το απόγευμα επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά τους φόβους μου, για το ότι δεν έγινε κανένας έλεγχος στη μηχανή.
Πιάστηκα να αλλάξω τα μπουζί(είναι όντως μανίκι αυτά τα δυο,τα άλλα δύο παιχνιδάκι, ελπίζω να τα έσφιξα σωστά).
Όπως είχα βγάλει καπάκια και σέλα λέω δεν ρίχνω και μια ματια στη μπαταρία.
Τι να δω, τά στοιχεία απάνω άδεια από νερό και γεμάτα άλατα.
Merde !
Συμπληρώνω τα απαραίτητα υγρά και ξαναλέω, δεν ρίχνω και μια ματια στο φίλτρο αέρα μιας και πρόκειται μόνο για τρείς βιδούλες;
Ε, ναι καλά καταλάβατε, το φίλτρο είναι χάλια(με τι κωδικό να το ψάξω στο νετ; ), τώρα αν αυτά δεν είναι μέσα στον έλεγχο ρουτίνας τότε ποια είναι;
Μπα, μόνο για κάτι σoβαρό πλέον σε μαγαζί, και ακόμα.
Άλλωστε με τόσους καθηγητές εδώ μέσα και πάντα έτοιμους να βοηθήσουν(και μάλιστα χωρίς κάποιο συμφέρον)δεν μένουν και πολλά προβλήματα που δεν έχουν λύση. ;) :) :) :thumbright:
Τι να λένε δηλαδή τα "μαστόρια";;
« Last Edit: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 10:09:34 πμ by joman »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #55 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 09:22:52 πμ
Γιάννη είσαι πολύ τυχερός γιατί εδώ σού έχουμε ΟΛΕΣ τις απαντήσεις!

Για το φίλτρο αέρα που ρωτάς. Λοιπόν...

Εγώ εδώ και πολλά χρόνια (από τότε που πήρα το ΤΑ) δεν αγοράζω ποτέ φίλτρο
αέρα (γιατί είναι πολύ ακριβό και πετάς κάθε φορά ολόκληρο το μεταλικό σκελετό του).

1) Παίρνεις το παλιό φίλτρο αέρα, καθαρίζεις καλά και αφαιρείς το παλιό
βρώμικο χάρτινο κομμάτι από το μεταλλικό σκελετό.
2) Αγοράζεις με 3 euro ένα κομμάτι (περ. 1 τ.μ.) φίλτρου ηλεκτρικής
σκούπας ή απορροφοτήρα (από καταστήματα "Κέντρο Ηλεκτρικής
Σκούπας" ή το Carefour)
3) Κόβεις κάθε φορά ένα ορθογώνιο κομμάτι φίλτρου 10X25 cm και με αυτό καλύπτεις καλά
και σφιχτά γύρω-γύρω το σκελετό  του φίλτρου. Τις 2 άκρες τις κολλάς μαζί με logo.
Βάζεις και 2 λαστιχάκια στο πάνω και κάτω μέρος για να κρατιέται καλά το
φίλτρο στη θέση του
4)...και έχεις ένα νέο φίλτρο για το ΤΑ σου. Πρέπει όμως να το αλλάζεις πιο συχνά.

Μέχρι τώρα το σύστημα αυτό έχει δουλέψει άψογα για μένα τόσα χρόνια. Και με €3 φτιάχνεις πολλά φίλτρα (για ολόκληρη τη ζωή του ΤΑ).

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #56 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 16:03:27 μμ
Χθές service στα 28,000
Εχουμε:
4 μπουζι,λάδια(castrol 15-50) 2lit  (τα 700 ml τα είχα),φίλτρο λαδιού,υγρά φρένων αλλαγή,καθάρισμα φίλτρο αέρα (θα το αλλάξω στο επόμενο) και καθάρισμα καρμπυρατέρ(τα ποτηράκια μόνο).

65 ευρό.
Καλά δε ξηγήθηκε ο Λαζαράκος?(Όχι ο Γιαννάκης τώρα κάνει μπάνια.) ;)

Και μιά ερώτηση.
Βαλβίδες θεωρείται αναγκαίο να δω ,αφού η μηχανή δουλεύει άψογα?
Σέ όλες της μηχανές που είχα πότε δεν τις κοιτούσα σύμφωνα με το manual.

Πολύ φτηνά για να μην πω τζάμπα! Πού είναι αυτός να έρχόμαστε κι εμείς? Όσο για τις βαλβίδες, κι εγώ είμαι της άποψης κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειράζεις (κι ας λεει το manual αλλιώς).

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #57 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2007, 17:26:31 μμ
Όσο για τις βαλβίδες, κι εγώ είμαι της άποψης κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειράζεις (κι ας λεει το manual αλλιώς).

Λάθος, αν το μηχάνημα δεν το έχεις κατασκευάσει εσύ και αν είναι έτσι προγραμματισμένο και υποδεικνυόμενο (από τον κατασκευαστή) να το κάνεις.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #58 on: Κυριακή 15 Ιούλιος 2007, 16:11:08 μμ
Λάθος, αν το μηχάνημα δεν το έχεις κατασκευάσει εσύ και αν είναι έτσι προγραμματισμένο και υποδεικνυόμενο (από τον κατασκευαστή) να το κάνεις.

Σωστά το είπες: ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ. Οι υποδείξεις του κατασκευαστή είναι σεβαστές αλλά σε πολλές περιπτώσεις καθαρά προληπτικές. Κι αυτό γιατί ο κατασκευαστής πάντα μειώνει τα όρια αντοχής προς τα κάτω. Αν, για παράδειγμα, κάτι αντέχει 10000 χλμ αυτός θα σου πει να το ελέγξεις στα 8000 χλμ και πολύ σωστά.
  Εξάλλου, και τα ίδια τα manual γράφουν "έλεγχος βαλβίδων" και όχι αναγκαστικά ρύθμιση βαλβίδων (μια και μιλάμε για βαλβίδες).
  Και εσύ ο ίδιος είπες ότι η μηχανή σου ήταν σωστά ρυθμισμένη ακόμη και στο όριο που γράφει το manual.
  Ειδικά με τα "μαστόρια" που έχουμε εδώ, επιμένω στην άποψη ότι αν δεν είναι κάτι απολύτως σίγουρο, άσ' το καλύτερα όπως είναι, κι ας το λέει το manual, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα πας να φτιάξεις αυτό και θα σου χαλάσουν κάτι άλλο. Την έχω πάθει και ξέρω. Όλοι μάλλον έχουμε παρόμοια εμπειρία. Τελευταία, ο φίλος Λευτέρης από Φλώρινα που του χάλασαν τη βίδα της δαγκάνας και τον έβαλαν να την πληρώσει κι από πάνω.
  Χόντα είναι δεν χαλάει. Μη σκαλίζετε αν δεν πρέπει σίγουρα. Κάποτε ένας φίλος μηχανικός άνοιξε ένα κινητήρα XL-500 για επισκευή, και έκπληκτος είδε ότι ο προηγούμενος μηχανικός είχε βάλει εφημερίδες για φλάντζα κεφαλής!!!!!!!

Και ναι, κι εγώ μέχρι τώρα όλα τα σέρβις τα έκανα μόνος μου, μέχρι ρύθμιση βαλβίδων και άλλα προχωρημένα πράγματα, επισκευές κλπ. Και είναι κάτι το οποίο κυριολεκτικά λατρεύω. Κάτι παραπάνω από χόμπυ. Στο ΤΑ όμως τώρα κάνω μόνο τα απλά.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #59 on: Κυριακή 15 Ιούλιος 2007, 16:19:49 μμ
Μιχάλη sorry αλλά πάλι μπερδεύτηκες μου φαίνεται. Μα για (περιοδικό) έλεγχο μιλάμε (σε όλα τα posts)! Ποιος είπε να πειράξεις κάτι (και γιατί να το κάνεις άλλωστε) που είναι σωστά ρυθμισμένο?
« Last Edit: Κυριακή 15 Ιούλιος 2007, 16:24:52 μμ by Chris_de_Ze »

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #60 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2007, 05:27:08 πμ
Γιάννη αν θες και το service & repair manual της hanes pm me

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

costas

• Guest
Reply #61 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2007, 06:02:38 πμ
Σέρβις σε όλα τα μηχανοκίνητα μου, Ο ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ , (εγώ) δωρεάν εργασία για μένα ,μόνο τα ανταλακτικά πληρώνω!!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #62 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2007, 16:46:33 μμ
  Πολύ φτηνά για να μην πω τζάμπα! Πού είναι αυτός να έρχόμαστε κι εμείς? Όσο για τις βαλβίδες, κι εγώ είμαι της άποψης κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειράζεις (κι ας λεει το manual αλλιώς).

Πράγματι Μιχάλη είναι καλά αλλά είναι φίλος ο Λάζαρος και γενικά ότι ψωνίζω (εξοπλισμό)τα παίρνω με καραέκπτωση.
Τώρα για να ερχόσαστε σας πέφτει λίγο μακριά ,Γιαννιτσά .
Όσον αφορά τις βαλβίδες συμφωνώ μαζί σου και με το Χρήστο όμως που λέει για το περιοδικό tsek.
Εχω τώρα 28.500 στο επόμενο θα τις κοιτάξω σίγουρα ,γενικά κάθε 30.000 περίπου καλά είναι να τις κοιτάς.(Επίσης μη ξεχνάμε ότι δεν τις έχω δεί ποτέ οπότε ο πρώτος έλεγχος θα είναι και οδηγός για το πότε θα γίνει ο επόμενος.   :thankyou:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

flwrina

• Guest
Reply #63 on: Δευτέρα 16 Ιούλιος 2007, 20:23:36 μμ
Πράγματι Μιχάλη είναι καλά αλλά είναι φίλος ο Λάζαρος και γενικά ότι ψωνίζω (εξοπλισμό)τα παίρνω με καραέκπτωση.
Τώρα για να ερχόσαστε σας πέφτει λίγο μακριά ,Γιαννιτσά .
Όσον αφορά τις βαλβίδες συμφωνώ μαζί σου και με το Χρήστο όμως που λέει για το περιοδικό tsek.
Εχω τώρα 28.500 στο επόμενο θα τις κοιτάξω σίγουρα ,γενικά κάθε 30.000 περίπου καλά είναι να τις κοιτάς.(Επίσης μη ξεχνάμε ότι δεν τις έχω δεί ποτέ οπότε ο πρώτος έλεγχος θα είναι και οδηγός για το πότε θα γίνει ο επόμενος.   :thankyou:

για δωσε πληροφοριες για τα Γιαννιτσα? με ενδιαφερει.που ειναι αυτος? εκει μονο τον zac ξερω.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #64 on: Τρίτη 17 Ιούλιος 2007, 23:21:43 μμ
Σε έναν μηχανικό που είχα πάει μου είχε αναφέρει, όταν του είπα για ρύθμιση βαλβίδες
πως δεν χρειάζεται καθόλου στο δικό σου μηχανάκι να τις κοιτάς,
μόνο όταν περάσεις τις 50,000χλμ
 έλα να κάνουμε έναν έλεγχο…….;;;;;;    :-\ :-\ ??? ???

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

flwrina

• Guest
Reply #65 on: Τρίτη 17 Ιούλιος 2007, 23:29:01 μμ
Γιάννη, μόνος μου κάνω τα σέρβις και τις επισκευές, χρόνια τώρα. Τη λύνω, τη δένω, παίζω μαζί της, και το έχω σαν χόμπυ. Πιο παλιά που είχα περισσότερο χρόνο ασχολιόμουν περισσότερο. Τώρα όχι και τόσο πολύ.

Δεν είναι πάντως όλοι αλμπανηδες. Τα μεγάλα (και δήθεν εξουσιοδοτημένα) συνεργεία τα φοβάμαι πολύ. Σε εξουσιοδοτημένο μού είχαν τεντώσει και εμένα την αλυσίδα. Η Χόντα συνιστά 4.5-5.5 εκ. Αν οδηγείς μόνος σου τότε 4.5. Αν οδηγείς δικάβαλλος τότε 5.5. Εγώ την έχω ρυθμίσει στο 5.5.

Αν θες καλό συνεργείο, να ψάξεις ρωτώντας (πχ. σε κάποιο βελγικό τοπικό φόρουμ) και να προτιμήσεις κάποιο μικρό, οικογενειακό, με καλή φήμη και ευχαριστημένους πελάτες. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο και θα ξενοιάσεις.
φιλε χρηστο εκει που δουλευεις αφεντικο δεν εισαι εσυ οποτε να μια καλη σκεψη να κανεις κατι που αγαπας και να εισαι το αφεντικο εσυ!!!! για...σκεψου να ανοιξεις ενα ''μαυρο'' μαγαζακι να λυνεις και να δενεις τις μηχανες μας. ποια χοντα και λαλακιες? εγγυηση ...Chris_de_Ze ....τι πιο αξιπιστο????εξαλλου το αντικιμενο το αγαπας  και το κατεχεις πολυ περισσοτερο απο ολους μας...

:goodpost: :goodpost: :goodpost: :goodpost: :goodpost:

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #66 on: Τετάρτη 18 Ιούλιος 2007, 00:35:44 πμ
Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη μου για τη συμβουλή. Νάσαι καλά!
Είναι απλώς ένα χόμπυ. Και (πάντα) καλοπροαίρετα συμμετέχω στα posts του φόρουμ.
Κάτι ανάλογο κάνω και με τα 6 PCs (3 σταθερά και 3 φορητά) που έχω.

flwrina

• Guest
Reply #67 on: Τετάρτη 18 Ιούλιος 2007, 02:39:08 πμ
ποσα??????????????????????????????????  3+3???   μαλιστα!!!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #68 on: Πέμπτη 19 Ιούλιος 2007, 02:17:00 πμ
Πάντως Λευτέρη μου σε ευχαριστώ και πάλι για τη συμβουλή σου. Θα τη φυλάξω.