Hellas Transalp Forum

επιδιόρθωση ρεζερβουάρ

Venumis (Mike) · 4831

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
on: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 01:52:22 πμ
Γεια χαρά ,

Αν σας βουλιάξει το ρεζερβουάρ να σας ενημερώσω οτι επισκευάζεται , φουσκώνεται και έπειτα βάφεται (στοκάρισμα κτλ) μην βιαστείτε να κοιτάξετε για κάποιο μεταχειρισμένο και ακόμα χειρότερα καινούργιο..

Απο προσωπική εμπειρία που με είχανε τρακάρει , η μηχανή έπεσε με δύναμη σε γωνία τοίχου και έκανε ενα τεράστιο βούλιαγμα , σπάσιμο της βαφής και ξεφλούδισμα στο ρεζερβουαρ.. Ψάξτε το λίγο γιατί και σε αυτό υπάρχει κάποια απόκλιση στην τιμή που ζητάει ο κάθε μάστορας (οχι μεγάλη να πω την αλήθεια) Σαν ενδεικτική τιμή σας αναφέρω οτι εγώ είχα δώσει 140 € πριν τέσσερα χρόνια όμως, οπότε λάβετε και αυτό υπ' όψιν σας.. Στην Αθήνα όλα αυτά , εκτός Αθήνας δεν ξέρω τι παίζει απο τιμές , οπότε μην σας πάρω στον λαιμό μου..

Το αποτέλεσμα ήταν άψογο και δεν φαινότανε καν ότι κάτι είχε συμβει σε αυτό το ρεζερβουάρ

"Έχω μάθει πλέον πως κινείται η αγορά , εκει που θα πας να βάλεις το καινούργιο σου ρεζερβουάρ και φυσικά θα αφήσεις το φαινομενικά μη επισκευάσιμο ρεζερβουαρ (και τι να κάνεις ενα ρεζερβουαρ οπότε θα το αφήσεις εκεί ) κάποια στιγμή το ρεζερβουάρ σου θα επισκευαστεί και θα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας σαν μεταχειρισμένο.." απο άλλο ποστάρισμά μου <<

*Το συγκεκριμένο νήμα το έκανα καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς..
« Last Edit: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 01:58:38 πμ by venumis »

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline latua

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1 on: Τρίτη 28 Μάιος 2013, 03:50:57 πμ
Καλησπέρα σε ολους..θα ηθελα να κανω μια ερωτησση σχετικα με την σκουρια που αποκτα το ρεζερβουαρ υστερα απο ακινησια...Υπαρχει καποιος τροπος η καποιο συνεργειο που μου προτεινετε για την επιδιορθωση του?Η ερωτηση αφορα  μια africa twin 95 μοντελο και κατεβαζει πολυ σκουρια υστερα απο 3 χρονια ακινησιας.

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2 on: Τρίτη 28 Μάιος 2013, 05:01:44 πμ
Οταν λές κατεβαζει πολυ σκουρια , το βλέπεις σε κάποιο φίλτρο? Δεν μπορείς προσωρινά να συνδέσεις ενα φίλτρο να μαζέψει οτι βγαίνει και μόλις σταματήσει το βγαζεις?

Υπάρχουν ειδικά συνεργεία επισκευής που κάνουν και εσωτερική πλαστικοποίηση .
Το αν κρατάει δεν ξερω.

Δοκίμασες να το βγάλεις να το γυρίσεις ανάποδα και κουνώντας το να το ξεπλύνεις 2-3 φορες?

Offline Johnny_Nik

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τρίτη 28 Μάιος 2013, 05:14:29 πμ
Καλησπέρα σε ολους..θα ηθελα να κανω μια ερωτησση σχετικα με την σκουρια που αποκτα το ρεζερβουαρ υστερα απο ακινησια...Υπαρχει καποιος τροπος η καποιο συνεργειο που μου προτεινετε για την επιδιορθωση του?Η ερωτηση αφορα  μια africa twin 95 μοντελο και κατεβαζει πολυ σκουρια υστερα απο 3 χρονια ακινησιας.

Υποθέτω ότι δεν είναι σκουριά, αλλά βρώμα-χώμα που κάθονται με την ακινησία. Αν μιλάμε για πάρα πολύ καιρό σε ακινησία όντως υπάρχει πιθανότητα σκουριάς (θα φαίνονται σημάδια και από την τάπα). Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Stoneman:

Το αν κρατάει δεν ξερω.

Η πλαστικοποίηση κρατάει αρκετά χρόνια, αν γίνει από γνώστη στο αντικείμενο, και προεργαστεί σωστά το τεπόζιτο θα σου μείνει για πάρα πολύ καιρό, και επιπλέον δεν θα ξαναεμφανίσει σημάδια σκουριάς. Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση αλλά τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει για έναν πλαστικοποιητή (εάν υπάρχει ακόμα φυσικά) κάπου στο Βύρωνα και πραγματικά αξίζει τον κόπο. Όσο νωρίτερα το προλάβεις τόσο το καλύτερο

Offline latua

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Τρίτη 28 Μάιος 2013, 05:18:03 πμ
Οταν λές κατεβαζει πολυ σκουρια , το βλέπεις σε κάποιο φίλτρο? Δεν μπορείς προσωρινά να συνδέσεις ενα φίλτρο να μαζέψει οτι βγαίνει και μόλις σταματήσει το βγαζεις?

Το αν κρατάει δεν ξερω.

Δοκίμασες να το βγάλεις να το γυρίσεις ανάποδα και κουνώντας το να το ξεπλύνεις 2-3 φορες?

Εχει γινει το σχετικο ξεπλυμα  και φαινεται να λειτουργει καλα  πλην ομως εκανα την σχετικη ερωτηση για ποιο μονιμο αποτελεσμα..ελπιζω να μην εχω προβλημα στο μελλον...
 Και οντως ειναι σκουρια...φαινεται και απ τη ταπα..
« Last Edit: Τρίτη 28 Μάιος 2013, 05:19:53 πμ by latua »

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #5 on: Τρίτη 28 Μάιος 2013, 05:23:13 πμ
Αν μπορείς βάλε ενα φιλτράκι για να μην τραβήξει σκουριές η τρόμπα, αν δεν κάνω λαθος εχει ηλεκτρική.

Offline latua

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Τρίτη 28 Μάιος 2013, 05:52:06 πμ
εχει ηλεκτρικη σωστα ...εχει μπει και φιλτρακι ...βλεποντας και κανοντας...