Γεια χαρά ,
Αν σας βουλιάξει το ρεζερβουάρ να σας ενημερώσω οτι επισκευάζεται , φουσκώνεται και έπειτα βάφεται (στοκάρισμα κτλ) μην βιαστείτε να κοιτάξετε για κάποιο μεταχειρισμένο και ακόμα χειρότερα καινούργιο..
Απο προσωπική εμπειρία που με είχανε τρακάρει , η μηχανή έπεσε με δύναμη σε γωνία τοίχου και έκανε ενα τεράστιο βούλιαγμα , σπάσιμο της βαφής και ξεφλούδισμα στο ρεζερβουαρ.. Ψάξτε το λίγο γιατί και σε αυτό υπάρχει κάποια απόκλιση στην τιμή που ζητάει ο κάθε μάστορας (οχι μεγάλη να πω την αλήθεια) Σαν ενδεικτική τιμή σας αναφέρω οτι εγώ είχα δώσει 140 € πριν τέσσερα χρόνια όμως, οπότε λάβετε και αυτό υπ' όψιν σας.. Στην Αθήνα όλα αυτά , εκτός Αθήνας δεν ξέρω τι παίζει απο τιμές , οπότε μην σας πάρω στον λαιμό μου..
Το αποτέλεσμα ήταν άψογο και δεν φαινότανε καν ότι κάτι είχε συμβει σε αυτό το ρεζερβουάρ
"Έχω μάθει πλέον πως κινείται η αγορά , εκει που θα πας να βάλεις το καινούργιο σου ρεζερβουάρ και φυσικά θα αφήσεις το φαινομενικά μη επισκευάσιμο ρεζερβουαρ (και τι να κάνεις ενα ρεζερβουαρ οπότε θα το αφήσεις εκεί ) κάποια στιγμή το ρεζερβουάρ σου θα επισκευαστεί και θα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας σαν μεταχειρισμένο.." απο άλλο ποστάρισμά μου <<
*Το συγκεκριμένο νήμα το έκανα καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς..
« Last Edit: Πέμπτη 06 Νοέμβριος 2008, 01:58:38 πμ by venumis »
Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !