KostasC · 228088
Έτσι που το φτιάξατε φαίνεται το ΤΑ να αντικαθιστα τα προπολεμικα οχήματά σας (το ΒΜW φεύγει, το ΤΑ έρχεται) Ίσως εάν το σηματάκι σας έμπαινε μπροστά το μήνυμα θα ήταν πιο καθαρο....ΦιλικαΕΙΣ εκ των ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
Όχι, όχι φίλε μου Νίκο! Ακριβώς όπως στο είπα: ο βαυαρικός ήλιος ανατέλει και θα δώσει επιτέλους λίγο χρωματάκι στα κιτρινα μαγουλάκια σας! Εις εκ των ΜΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!!!!!!!!
Μακαρι θανασακη μου μακαρι...οσο πιο λιγοι τερματισουν τοσο πιο λιγα κυπελα θελουμε... για την ομαδα σας... μονο ενα... Ωραια...για το καλο του συλλογου!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ.....
ΤΙΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ! ΘΕΛΟΥΜΕ 3 ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟΥΣ Η ΔΙΠΛΟΥΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ υπαρχηγος και να λειπουν τα σχολια διοτι λακυζουν τα ατομα τις ομαδος ( βλεπε ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ )
Μην παίζεις με τα σίδερα, θα πονέσεις...
ΟΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μετά από 5 προσπάθειες στάλθηκε.Να ξεματιάζει ξέρει κανένας;;;;
Ναι. Εγώ.Θέλετε το έξτρα καλό ξεμάτιασμα;
Μπράβο παίδες, φοβερή συμμετοχή στο Ράλι φέτος...θα περάσουμε τέλειαΑ ρε παλιομούμια, τσάμπα τόσο χρήμα που μάζεψες...τελικά όχι μόνο θα αγωνιστούν, αλλά έφτιαξαν και δύο ομάδες...
Άντε ρε τσέρτση κάνε κάτι γιατί δεν παίζεται η ατυχία.
να φανταστείς πηγαίναμε 3 ομάδες των 5 ατόμων.
[/size] ΟΜΑΔΑ Α : ΧΑΛΑΡΟΙ ΘΑΝΑΣΗΣ louros αρχηγάρα ΤΑ 650 Χρήστος redkom varadero Νίκος 238 TA 650 ΟΜΑΔΑ Β : DEEP ΓΙΑ DEEP Γιάννης accountant αρχηγός cbr600f, η XT660 Βασίλης vasko TA 650 Θάνος_Trikala TA 650 Βασίλης Billar TA 650