Ααα μπράβο! Τώρα αρχίζουμε να βγάζουμε σιγά-σιγά άκρη. Το κείμενο που παραθέτεις Χρήστο πρέπει να είναι άπό το ίδιο site που το διάβασα κι εγώ (και δεν θυμάμαι ποιο). Αν το έχεις πόσταρέ το link να το ξαναδιαβάσουμε.
Πάντως παιδιά, εμένα προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν οι τεχνικές λεπτομέρειες, πώς το κάνει, τι διαβάζει και αν είναι μαγνητικό ή μηχανικό η ο,τιδήποτε άλλο. Εμένα απλώς μ' ενδιαφέρει, και μ' αρέσει (γιατί δεν μ' αρέσουν και πολλά άλλα στο ΤΑ) η λειτουργία αυτή καθαυτή που μου προσφέρει η Honda αυξάνοντάς την ασφάλεια της μηχανής μου (έχω καεί ήδη μία φορά και ξέρω), όσο βέβαια μπορεί να την αυξήσει γιατί τίποτα δεν είναι απαραβίαστο, ως γνωστόν.
Τώρα, το πώς το κάνει το αφήνω για τη honda, αυτή ξέρει. Σίγουρα κάποια μέθοδος υπάρχει. Καλό είναι, βέβαια να μαθαίνουμε όσο πιο πολλά μπορούμε και καλά κάνουμε και το ψάχνουμε. Και να, που μάθαμε λίγα ακόμα πράγματα που δεν ξέραμε πριν. Είναι κι αυτό μέρος της μαγείας του φόρουμ. Και το δικό μας τα καταφέρνει άριστα

Α, και αυτό το θέμα μου δίνει πάσα να ποστάρω ένα νέο θέμα με το τι μας αρέσει/δεν μας αρέσει στο ΤΑ (στα γενικά θέματα)
« Last Edit: Παρασκευή 02 Μάρτιος 2007, 13:57:31 μμ by M. I. Pagalos »
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!