Μεχρι στιγμής όλα βαινουν καλώς.Απο το πρωι εκμεταλευτηκα το φως και εριξα μια καλυτερη ματια .Κομμένο καλώδιο δεν υπάρχει στην κεραία και κάνει καλή επαφή στη φύσα.Να σου πώ την αλήθεια ,φοβήθηκα να ριξω σπρέυ επαφών ,δεν ξέρω γιατι ,αλλα αυριο πρωι πρωι θα το κάνω!περασα και απο το συνεργείο αφου τον ειχα ενοχλήσει τον ανθρωπο και μου ειπε πως ηταν μαλλον η περιπτωση
α) μπλοκαρισμα απο παρακειμενη ραδιοσυχνοτητα(γκαραζοπορτα η κατι αλλο)
εκανε και αυτός ενα γρηγορο έλεγχο επαφων και μου ειπε πως μάλλον δεν ηταν κατι ανησυχητικό!
επίσης μου είπε (ειναι εξουσιοδοτημένο honda και βλέπει πολλά)πως κυριως τα Vara κόβουν καλώδιο και με ενα απλό τερματισμα του τιμονιού δεξια η αριστερα ανάβει αμέσως το λαμπάκι.Μάλιστα μου ειπε και για μια περίπτωση που τους περιγραψανε στα σεμιναρια του Σαρακάκη ,οπου ενας φιλος μοτοσυκλετιστης είχε το ιδιο προβλημα στην δουλειά του και ειχε καλέσει τρεις φορες οδική βοηθεια για να τον πανε στο συνεργείο του.μόλις εφτανε στο συνεργείο η μηχανή επαιρνε κανονικά μπροστα,μολις παρκαρε στην δουλεια ,τίποτε.Ηταν τελικά το κτηριο ,κατι εξεπεμπε σε συχνοτητα η οποια μπερδευε το HISS!!!εγω εχω εγκαταστησει ασυρματο συναγερμο στο σπίτι του οποιου ολες οι μονάδες (μάτια ,rantar,σειρηνες,μαγνητικες επαφες) επικοινωνούν ασυρματα με τον πινακα ελέγχου.ειδα το manual και αναφερει πως εκπέμπουν στα 750/800Μhz (πολύ ψηλή συχνότητα για να αποφευγουν παρενεργειες) Ξερει μήπως κανεις σε τι συχνότητα εκπέμπει η κεραια του HISS?Chris εσύ μήπως?