Τάσο να 'σαι καλά για τις ευχές, τα διάβασε και η Τάνια και χάρηκε..
Γιώργο (xl650v) ευχαριστώ, αυτά που είπες στο καράβι πιάσαν τόπο!
Ντε Ζε, θα γράψω βιβλίο, αλλά αφού φύγω απ' τα μέλια, έχει γεμίσει το γκαράζ σάλια, δεν θα είμαι αντικειμενικός ακόμα!!
Γιώργο (georgakis) ευχαριστώ τα μάλα.
Γιώργο (Γιαννόπουλε, αμάν με τους Γιώργηδες!) με συγκίνησες, είσαι ο πρώτος που την φώναξες με το όνομα της!
Γιάννη, η μηχανή μου είναι "ραπτομηχανή", όχι "σκούπα"!

Μιχάλη, ασφαλώς έχουμε ψηφιακό μετρητή βενζίνης, έχω αρχίσει ήδη την προσπάθεια να σπάσω το ρεκόρ σου στην κατανάλωση αλλά μάλλον για κανένα 9άρι με βλέπω έτσι όπως το πάω, δεν γίνεται να οδηγήσεις ήρεμα (πλάκα κάνω χαλαρώστε)!
Σώτο μπορείς να γυρίσεις το δώρο (δεν ξέρω τι είναι) και να μου πάρεις δώρο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών, για να φτιάχνουμε τις φωτό μου γιατί πλέον θα βγαίνω θολός από δω και πέρα λόγω ταχύτητας!!

Πέτρο, από το στόμα σου... Μακάρι κανείς μας να μην ξανάπεράσει αυτά που περνάς, και πάλι περαστικά!
Διονύση όντως ήσουν από τους θετικούς, θα το θυμάται η Ορνέλα αυτό..

Κώστα (Λουλούδη) ευχαριστώ, καταλαβαίνεις τώρα...

Γιάννη Ektora πού λυπάμαι που λέρωσες το κουστούμι σου με σάλια και εσύ.. Θα στέγνωξε φαντάζομαι στο φευγιό...
Βάιε, Τοτέ, Απόστολέ, Γιώργο (giorgio), Διονύση (και όποιος άλλος θέλει να κάνει καριέρα στο τσίρκο) πήγε 12. Μπορείτε να αρχίσετε, εγώ πάω πάλι στο γκαράζ, ξέρετε, για να μου τρέξουν τα σαλάκια... Εννοείται κάθε αρνητικό σχόλιο θα σας αφαιρεί λεπτά απο το τεστ ride...
...άντε να σας δω...

Ξέχασα κανέναν, αν ναι, ξέρω τι φταίει... ΑΥΤΟ: