Παύλος · 274220
ελα μια και σημερα μεινανε!!!!!
Λογικα θα το παραλαβεις στην Αυστρια
Αυτές τις ηλιόλουστες μέρες τις φοβάμαι γιατί θα ανέβει και η θερμοκρασία και άντε βγάλε επενδύσεις από ρούχα και βρες και extra χώρο στις αποσκευές να τα βολέψεις… Καλύτερα να κάνει λίγο κρύο για να είσαι σταθερά ντυμένος και όχι ιδρωμένος.
Ευχομαι καλό δρόμο σε όλες τις ομάδες. Να περάσετε καλά!Να μας φέρετε μπόλικο φωτογραφικό υλικό.
τέτοιο εννοείς
ρε Αντυ βρες καμιά πιο πρόσφατη τσόντα την Μις Δεκέμβριος 2008 Ντεμοντέ είσαιΥΓ. +Λέιτορ για πάρε την κατάσταση στα χέρια σου αγόρι μου...
Στο κρεβάτι με κολικό νεφρού..............
Στο κρεβάτι με κολικό νεφρού...... Stop, Εχασα τα Βαλκάνια...Stop,
Στο κρεβάτι με κολικό νεφρού...... Stop, Buscopan δεν κάνει τίποτα παμε για Voltaren....Stop, Εχασα τα Βαλκάνια...Stop, Θα προσπαθήσω να έρθω την Δευτερα από Βενετία... Stop, ΥΓ. μια από τα ίδια παραμονές ΙΤΤ... τι γινεται ρε γμτ..... πολλά Stop..... ΒΡΑΣΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........
Α ρε Παυλο......Περαστικά.Κάτι παίζει με τους Βαλκάνιους........Κι εγώ από χτες είμαι με πυρετό.
Ρε μπας και είδατε τις "βροχερές" προβλέψεις και "την κάνετε" ένας ένας; αν δεν τα καταφέρεις να πας με τους λεχρίτες, θα σε πάρω μαζί μου
Τάσο άσε τα σάπια με τους πυρετούς και φόρτωνε μπαγκάζια.
Περαστικά ρε φίλε και μη στεναχωριέσαι, αν δεν τα καταφέρεις να πας με τους λεχρίτες, θα σε πάρω μαζί μου