Παύλος · 274248
τιιι ? τέτοια μέρα θα τη θυμάμαι μέχρι τα γεράματα μου.
Πρόταση διαδρομής προς ΙΤΤ2009Αναχώρηση Σάββατο πρωί – πρωί στις 16/05.Σάββατο βράδυ Ohrid: 8h49m 791km (πρώτη μέρα έχουμε δυνάμεις)MONTE NEGRO Κυριακή βράδυ Dubrovnik: 6h37m 464kmBOSNIA HERZEGOVINA Δευτέρα βράδυ Banja Luka: 5h27m 368kmSLOVENIA Τρίτη βράδυ Ljubliana: 3h29m 327kmAYSTRIA Τετάρτη βράδυ Saltzburg: 2h57m 276kmITT2009
Ευτύχη και από Saltzburg για Bischofsmais άλλα 175 χλμ.Θα έχουμε δυνάμεις-όρεξη για κάποια διαδρομή καλή (ίσως και μεγάλη) στην Γερμανία από τους οργανωτές;Στην Αυστρία όταν πήγαμε εκείνη την όμορφη βόλτα (Παρασκευή) θυμάμαι ότι αρκετοί (Έλληνες) οδηγοί ήταν κουρασμένοι...
στο φόρτωμα μόνο εσύ έχεις θέματα ! χίλια δυο σκατουλάκια, 5 χάρτες σε κάθε γωνία, κλειδιά σε κρικάκια, καλώδια γυρω γυρω απο το λαιμό σου, μέχρι την εξάτμιση.σαν τρένο φορτωμένο με κόσμο στην Ινδία είναι το μηχανάκι σου.Άσε που μέχρι να ξεφορτώσεις πρέπει να ξαναφορτώσεις γιατί έχει ξημερώσει.Είσαι ...κάπως.
Το όλο σκεπτικό είναι να μειώνονται τα χλμ όσο περναν οι μέρες και θα κουραζόμαστε.Μέμο δεν είναι πρόβλημα τα μπαγκάζια γιατί έχουμε μόνο τα ρούχα μας. δεν θα κουβαλάμε υλικά κατασκήνωσης και διατροφής.Θα γυρίσουμε με καράβι από Βενετία την Δευτέρα ωστε να δούμε και Βενετία μια μέρα.
Κάλλιστα μπορεί να φτιαχτεί μια ομάδα που θα πάει με καράβι από Βενετία και μια άλλη που θα πάει οδικώς.Εγώ, χωρίς να θέλω να ασκήσω καμιά πίεση σε κανένα, προτιμώ να πάω οδικώς, όπως και το 2007.
Σωστα. Ο Μεμος απο Βενετια θα παη με τους λαγους.... και εμεις απο Βαλκανια με τις Καραμπινες!!!!!!
Εγώ έχω έναν επί πλέον λόγο να πάω οδικώς. Θέλω ήδη ένα πλοίο από Κρήτη για την ηπειρωτική χώρα. Δεύτερο ανεβάζει το κόστος δραματικά. Προτιμώ να δώσω τα λεφτά του εισιτηρίου σε καύσιμα και να περάσω τις δυο μέρες οδηγώντας αντί κλεισμένος μέσα στο πλοίο για Ιταλία, που έτσι σου μένει τουλάχιστον και η οδήγηση και οι εμπειρίες. Βλέπεις και καινούρια μέρη. Θα το εξετάσουμε Ευτύχη, όσο πλησιάζει ο καιρός.
κανονίστε να μείνω μόνος μου στο forum εκείνες τις μέρες
Μαργαρίτα, η Χαρά έχει βγάλει εισιτήριο με την AEGEAN, Πέμπτη πρωί 8.35 πτήση Α3802 Αθήνα-Μόναχο.Επιστροφή Μόναχο-Αθήνα Κυριακή στις 11.15 με την Α3803.Θα χαρεί να είστε παρέα...
Η Τάνια θα είναι ήδη στην παρέα... Έκλεισα μόλις με 120 ευρώ (ανέβηκε από προχτές).
Tάσο η Κατερίνα το ξέρει.
Για πες τον τρόπο και που βρήκες αυτή την τιμή ρε tserts...