Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους (εκ του "συν" + "αδελφός") του forum. Είμαι από την Ερμούπολη της Σύρου. Πρόσφατα παράγγειλα ένα μπλέ Transalp 700 (χωρίς ABS) και αποχωρίστηκα το πιστό Yamaha XT 660R που είχα τα τελευταία 3 χρόνια (από το 2005). Πριν από το ΧΤ 660 είχα για 11 χρόνια (από το 1994) ένα Yamaha XV-250. Επέλεξα το δικύλινδρο V2 της Honda με κριτήρια "ωριμότητας", δηλ. μια μοτοσικλέτα άνετη, φιλική, εύχρηστη και ικανή για άνετα μεγάλα ταξίδια σε κάθε είδους δρόμο. Με το μονοκύλινδρο ΧΤ660R έφτασα πέρσι το καλοκαίρι (δικάβαλο με τη γυναίκα μου) στην Κωνσταντινούπολη, διασχίσαμε τη μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, περάσαμε στην Ασιατική πλευρά και φτάσαμε μέχρι τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Κι επειδή είμαι λάτρης των εκδρομών (αλλά και της άνεσης) είπα να στραφώ σε ένα πιο άνετο και ταξιδιάρικο μηχανάκι που όμως να μην είναι και τεράστιο σε μέγεθος ούτε εξαιρετικά βαρύ, γιατί ως νησιώτης το θέλω και για τη βόλτα μου και όχι για τις εκδρομές και μόνο.
Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα καλή επιλογή. Καλώς σας βρίσκω όλους. Καλή συνέχεια.
« Last Edit: Τετάρτη 21 Μάιος 2008, 01:32:54 πμ by Αιγαιοπλόος »

Μια αστραπή είν' η ζωή και στ' άναμμα που κάνει, ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει.