Τελικα οδηγησα το ΚΤΜ 990, και εχω μεινει αφωνος ! Ειναι μια εξαιρετικη μοτοσυκλετα και πιστευω αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω.
Αλλαξαμε μηχανες με το κολλητο μου για κανενα 45λεπτο, 30 λεπτα σε εθνικη οδο και κανενα τεταρτακι σε στροφες.. Ητανε θαυμασια, μου εκανε τρομερη εντυπωση η ροπη και η δυναμη της, η ανεση στο οδηγημα και η πιο καλη σελα που εχω κατσει ποτε μου. Η θεση οδηγησης αλλαζει πολυ ευκολα στις ιδιαιτεροτητες το καθε αναβατη, λογω της εξαιρετικης σελλας, ειναι και πολυ μαλακη και δεν κουραζει καθολου. Τα φρενα της απλα ειναι κορυφαια, οπως επισης και η σταθεροτητα της σε ολων των ειδων τις ανωμαλιες στο δρομο.. Οι αναρτησεις απαιχτες κιαυτες
Στα πλην θα εβαζα τον αερα που χτυπαει στροβιλιζοντας στο κρανος στην εθνικη οδο, σε καποια φαση ανοικα τη ζελατινη και δεν μπορουσα να δω, οπως και το υψος της για εμας τους κοντους αναβατες (1.71 εγω ).
Συγκριση με το 700 δεν θα κανω γιατι δεν υπαρχει λογος, παντως οταν αποφασισω να δοσω το 700ρι, η ΚΤΜ θα ειναι στις πρωτες μου προτεραιοτητες !
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna