Daemon · 84022
Δεν εχω παρει καμια επιστολη και ο αντιπροσωπος εδω στην Κυπρο δεν γνωριζει κατι..Παντως το θεμα εχει ηδη συζητηθει σε ενα Αγγλικο φορουμ, με καποια μελοι να εχουν παρει επιστολες ανακλησης.Σημερα μετα την πρωινη βολτα ελεγξα το πισω φρενο και μου εκανε εντυπωση το ποσο ζεστος ητανε ο δισκος αντιιθετως με τον μπροστα που ητανε σχεδον κρυος. Ηταν τοσο ζεστος που δεν μπορουσα να αφησω το δαχτυλο μου πανω ! Επειδη εχω αρχισει να ανησυχω μιας και δεν εχω παρει σχετικη επιστολη ανακλησης σκεφτομαι να επικηνωνησω με τη χοντα ευρωπης για μια επισημη τοποθετηση
Και τί service είναι αυτό που πρέπει να γίνεται κάθε εξάμηνο ή κάθε 6,000 χιλιόμετρα; Μήπως εννοείς (γενικό) έλεγχο;
Όχι δε φρενάρει ίσα που ακούγεται
Δες και αν ζεσταίνονται οι δίσκοι χωρίς να φρενάρεις.
Πολυ απλο και πολυ σωστο !Τωρα πως και δεν το σκεφτηκα..
Χέστο.Μόνο να τα τσεκάρεις που και που.Δες και αν ζεσταίνονται οι δίσκοι χωρίς να φρενάρεις.
Αν έχεις ABS (άρα και CBS) δε μπορείς να το κάνεις.Πλάγιασε τη μηχανή και στρίψε τη ρόδα με το χέρι... λιγο χχχχχχχρρρρ θα το ακούς.Αν σταματά τη ροή της ρόδας σύντομα, μάλλον πιέζουν τα τακάκια.
Ξεφτέρια και οι δυό .Δηλ δε μπορεί να πάει σε μιά ευθεία γιά κανα δυό χλμ και να το σταματήσει με ταχύτητες ?
ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ παλιο καουμπόι...
Δε γνωρίζω αν θα ξέρει ο μηχανικός του (Πάρνηθος 74 -αν θυμάμαι καλά το νούμερο- στο Γαλάτσι είναι το service του). Μου είπε να τον ρωτήσω. Δε μου έδωσε την εντύπωση ότι θ' ασχοληθεί να μάθει ο ίδιος πάντως...
Τάσο τον λένε τον μηχανικό εκεί???
Δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείς. Αυτή η οδηγία βγήκε για συγκεκριμένη παρτίδα μηχανάκια (όχι πολλά τον αριθμό, από τα οποία λίγα ήταν στην Ελλάδα). Μετά στα επόμενα, η Χόντα διόρθωσε το πρόβλημα. Αν ο αρ.πλαισίου σου δεν είναι μέσα σε αυτούς που "ανακλήθηκαν" τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.