Hellas Transalp Forum

Ψυγείο νερού!

helias · 20433

Offline helias

• Απλός οδηγός
on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 01:21:11 πμ
48.000 χλμ ήπια, μοντ, 2002, service κλπ κανονικότατα!
Γιατί ρε γμτ μου τρύπησε το  :cussing:  ψυγείο;

Πριν από 5 μέρες βλέπω σταγόνες αντιψυκτικού πάνω στη μηχανή, λέω κάποιο κολάρο θάναι ξεσφιγμένο, ανοίγω στο δεξί ψυγείο (αυτό με την τάπα) όλα καλά αλλά ... πάνω δεξιά δάκρυζε. Το πάω στο μάστορα το βγάλαμε το στείλαμε στον ψυγειά, "δεν κολλάει " μας λέει ... φτού  :censored: Καινούργιο γρήγορα στην υπόγα, 250 Ευρά λέει φτού  :censored: και 50 Ευρά τα περαστικά  :angry5: περαστικά μου.
1ο σύνολο  300 Ευρώ!

Σαν να μην έφταναν αυτά την ίδια μέρα καίγεται στο σπίτι ο κεντρικός πίνακας του ρεύματος  :angry5:
2ο σύνολο  300 Ευρώ!

Σαν να μην έφταναν αυτά την ίδια μέρα καίγεται η ραπτομηχανή της γυναίκας singer, δεν επισκευάζεται λέει ο ειδικός  :angry5:
3ο σύνολο  300 Ευρώ!

Τελικά ήταν η μέρα μου ... περαστικά μου ...  :thankyou:   :D :D :D :D :D

Γιατί όμως το transalpaki μου, γιατί να το πάθει αυτό;; Είναι σύνηθες ;; Άλλοι λένε "χμ..είναι παθητικά σ΄αυτό" άλλοι πάλι δεν έχουν ξανακούσει τέτοια ζημιά. Δεν ήταν κτύπημα , απλά ξεκόλλησε.. κρίμα. :'( :D :D :D :D

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #1 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 01:39:33 πμ
 :pope: :pope: :pope:
Ευχέλαιο και ξεμάτιασμα

Ξύσε και τον  :bootyshake:σου

κουνησου και απο την θέση σου :dude:

φτου σκορδα πουλοπομ! ;D

Αντε κι άλλο κακό να μην σε βρεί ;)

(παντως τα 300 € ταρίφα ε? ε? ε?) :P

andy

• Guest
Reply #2 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 02:06:30 πμ

Πριν από 5 μέρες βλέπω σταγόνες αντιψυκτικού πάνω στη μηχανή, λέω κάποιο κολάρο θάναι ξεσφιγμένο, ανοίγω στο δεξί ψυγείο (αυτό με την τάπα) όλα καλά αλλά ... πάνω δεξιά δάκρυζε. Το πάω στο μάστορα το βγάλαμε το στείλαμε στον ψυγειά, "δεν κολλάει " μας λέει ... φτού  :censored: Καινούργιο γρήγορα στην υπόγα, 250 Ευρά λέει φτού  :censored: και 50 Ευρά τα περαστικά  :angry5: περαστικά μου.
1ο σύνολο  300 Ευρώ!

Σαν να μην έφταναν αυτά την ίδια μέρα καίγεται στο σπίτι ο κεντρικός πίνακας του ρεύματος  :angry5:
2ο σύνολο  300 Ευρώ!

Σαν να μην έφταναν αυτά την ίδια μέρα καίγεται η ραπτομηχανή της γυναίκας singer, δεν επισκευάζεται λέει ο ειδικός  :angry5:
3ο σύνολο  300 Ευρώ!

Γιατί όμως το transalpaki μου, γιατί να το πάθει αυτό;; Είναι σύνηθες ;; Άλλοι λένε "χμ..είναι παθητικά σ΄αυτό" άλλοι πάλι δεν έχουν ξανακούσει τέτοια ζημιά. Δεν ήταν κτύπημα , απλά ξεκόλλησε.. κρίμα. :'( :D :D :D :D

Δεν πιστεύω να σου φώναζε η γυναίκα σου επιδή της χάλασες την ραπτομηχανή :cussing: :clubbed: ;D ;D

Offline Panoulis_ser

• Οδηγάρα
  • Σεργετζής Παναγιώτης
Reply #3 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 02:17:55 πμ
Εγω λεω πως ηταν η τυχερι σου μερα δεν πας να πεξεις κανενα joker

Η πες μας 6 νουμερα να πεξουμαι εμεις

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #4 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 02:26:59 πμ
Γειά σου Ηλία,
Τελείως ασυνήθιστο για ΤΑ, το πρόβλημα με το ψυγείο.
Μάλλον οφείλεται σε ελατωματικό προιόν από τη συγκεκριμένη παρτίδα. Έτυχε! (...ισπανικά, τί περιμένεις?)

Στο σπίτι πάλι, ο πίνακας γιατί κάηκε? Ασφάλειες και ρελέ προστασίας δεν είχες? Από υπερφόρτωση έγινε? Ήταν μήπως παλιά η εγκατάσταση?

Αλλά και η ραπτομηχανή μαζί? Κουφό και αυτό!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

thanasisvr

• Guest
Reply #5 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 02:31:04 πμ
(...ισπανικά, τί περιμένεις?)

Εσύ κάτι πρέπει να ξέρεις για τα ισπανικά (του 2006, ισπανίδα δεν είναι και η δική μου;) αλλά δε τα βγάζεις στη φόρα για να μη μας στεναχωρήσεις! ;D

Offline petervic

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 06:33:04 πμ
Μπαα μάλλον ο γνωστός ισπανός έχει βάλει το χεράκι του πάλι...  ;D ;D ;D
....κάποιος Ισπανός φαίνεται στη γραμμή παραγωγής αποκοιμήθηκε την ώρα που πέρναγε για έλεγχο από μπροστά του το δικό σου μηχανάκι!

Η ασημουλα μου, το 4ο παιδι μου...

Πέτρος
XL650V

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #7 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 06:41:00 πμ
μου κάνει εντύπωση που δεν επισκευαζόταν. Αν πήγες σε ψυγειά... τοτε μάλλον δεν είχε την κατάλληλη κόλληση και την όρεξη να κάνει τη δουλειά.
Έπρεπε να βγεί, στεγνώσει και να πας σε ειδικό συγκολητή .Έπρεπε να ρωτήσεις εδω... βιάστηκες.
Ακόμα και μεταχειρισμένο θα μπορούσες να βρείς στο 1/3 της τιμής.

Για τη ραπτομηχανή επίσης έπρεπε να ρωτήσεις εδω. ο Chris De Ze θα είχε να προτείνει κάτι

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 07:19:52 πμ
Η βλαβη στον πινακα μπορει να χαλασε και την ραπτομηχανη. Το ψυγειο του τρανσαλπ ομως αποκλειεται να το χαλασε...

Πολυ σπανιο πρεπει να ειναι. Δεν το εχω ξαναακουσει ποτε.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #9 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 17:14:13 μμ
μου κάνει εντύπωση που δεν επισκευαζόταν. Αν πήγες σε ψυγειά... τοτε μάλλον δεν είχε την κατάλληλη κόλληση και την όρεξη να κάνει τη δουλειά.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα καθότι μου έτυχε παρόμοιο περιστατικό.

Offline Τάκης

• Οδηγάρα
Reply #10 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 17:18:01 μμ
το καλό της υπόθεσης είναι ότι τρίτωσε!!!

Ταρρός Ιγνάτιος, Πετρούπολη, Αθήνα
XLV 650, 08/2005 Μαύρο

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #11 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 17:19:27 μμ
Μόνο μη τραβήξεις καζανάκι... :o

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #12 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 17:27:31 μμ
Ψυγεία υπάρχουν (κυρίως) δύο ειδών: χάλκινα και αλουμινένια. Του ΤΑ είναι αλουμινένιο. Και τα δύο συγκολούνται με την κατάλληλη συσκευή. Τα πρώτα είναι πιο εύκολο, ενώ τα δεύτερα απαιτούν ειδική συσκευή.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #13 on: Τρίτη 04 Μάρτιος 2008, 23:59:01 μμ
Η βλαβη στον πινακα μπορει να χαλασε και την ραπτομηχανη.

Μπορεί να έγινε και το ανάποδο. Βλάβη / βραχυκύκλωμα στη ρατπομηχανή, που να έφτασε να κάψει μέχρι και τον πίνακα!

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #14 on: Τετάρτη 05 Μάρτιος 2008, 00:25:21 πμ
Μπορεί να έγινε και το ανάποδο. Βλάβη / βραχυκύκλωμα στη ρατπομηχανή, που να έφτασε να κάψει μέχρι και τον πίνακα!

Επίσης μπορεί να κάηκαν για συμπαράσταση στο ψυγείο του ΤΑ.

Offline helias

• Απλός οδηγός
Reply #15 on: Πέμπτη 06 Μάρτιος 2008, 23:24:36 μμ
Ότι έγινε ... έγινε !  :thankyou:
Τρίτωσε τώρα και είμαι Ο.Κ.  :finger: (τρόπος του λέγεις, αφού είμαι ελαφρύτερος κατά 3Χ300 Ευρώ)
Γιαυτά τα πράγματα πάντος δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε ... αφού το κόστος είναι μόνο υλικό.
Σας ευχαριστώ !!!!  :thumbright: για τα καλά σας λόγια και γιατί με κάνατε και γέλασα αρκετά! ;D

Την περίπτωση του μεταχειρισμένου την έψαξα (βρήκα το φθηνότερο 120 Ευρώ) , αλλά την απέρριψα γιατί είμαστε πολύ φτωχοί για να αγοράζουμε μεταχειρισμένα.
Ο μάστορας μπορεί και να βαριόταν ή να μην μπορούσε να το κολλήσει, όπως και νάχει το πράγμα τώρα είναι καλά η μηχανάρα μου και για να την καλοπιάσω σήμερα της καθάρισα την αλυσίδα με παραφινέλαιο (έγινε πεντακάθαρη ) και της πέρασα λίγη βαλβολίνη, (τέρμα τα σπρέυ, μόνο στο ταξίδι), γενικά ασχολήθηκα τρείς τέσσερις ωρίτσες μαζί της , μπας και μου ήταν μουτρωμένη, την χάιδεψα, της μίλησα, την γυάλισα, τώρα μου φαίνετε τα ξαναβρήκαμε και δεν θα μου ξανακάνει κουτσουκέλα! 8)

Για τα άλλα τί να πώ :
Tον πίνακα κακώς τον έφτιαξα, αφού όπως πάμε σε λίγο δεν θα έχουμε καθόλου ρεύμα. :angry5:
Και τέλος την ραπτομηχανή τί την θέλει η γυναίκα, αφού έτσι κι αλλιώς τα όμορφα ρούχα τα φτιάχνουν για να τους τα βγάζουμε!   :love10:

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Πέμπτη 06 Μάρτιος 2008, 23:27:10 μμ
Και τέλος την ραπτομηχανή τί την θέλει η γυναίκα, αφού έτσι κι αλλιώς τα όμορφα ρούχα τα φτιάχνουν για να τους τα βγάζουμε!   :love10:

Μήπως τα βγάζεις λίγο απότομα και σκίζονται;  :goofy: :goofy:

Παύλος Καρούμπης

Offline nassosxlvbros

• Απλός οδηγός
  • χτυπάει 200 το ΤΑ;.....χεχε...
Reply #17 on: Πέμπτη 20 Μάρτιος 2008, 02:22:54 πμ

1ο σύνολο  300 Ευρώ!

2ο σύνολο  300 Ευρώ!

3ο σύνολο  300 Ευρώ!

ΜΗΝ πετάξεις το ψυγείο...κολλάει!!!!
υπάρχει άνθρωπος εδώ στη γειτονιά που τα φτιάχνει!

FERRO NOSCENTIUS AURUM

Offline nassosxlvbros

• Απλός οδηγός
Reply #18 on: Πέμπτη 20 Μάρτιος 2008, 02:31:41 πμ
Ψυγεία υπάρχουν (κυρίως) δύο ειδών: χάλκινα και αλουμινένια. Του ΤΑ είναι αλουμινένιο. Και τα δύο συγκολούνται με την κατάλληλη συσκευή. Τα πρώτα είναι πιο εύκολο, ενώ τα δεύτερα απαιτούν ειδική συσκευή.

μια περίπτωση με το ψυγείο μου έτυχε λόγω κραδασμών από το χώμα...και σε μένα το ΔΕΞΙ και είχε μάλιστα σκιστεί κατα μήκος...στο μάστορα που το πήγα μου έιπε δεν...και πήρα σβάρνα τους ψυγειάδες...ένας καλός μάστορας είναι αρχές Λ.Βουλιαγμένης και το επισκεύασε σε 30 λεπτά..κόστος; 25€ και μάλιστα μου το παρέδωσε με τέστ μπροστά μου !! (λάστιχο-αέρα και πίεση) έκτοτε δεν ξανα ασχολήθηκα με το θέμα ψυγείο....μάλιστα μου είπε σε περίπτωση που δέν κάνει δουλειά και ξανανοίξει θα του αφήσω το χαλασμένο και θα κατασκευάσει ένα ίδιο με 70€...

FERRO NOSCENTIUS AURUM

Offline helias

• Απλός οδηγός
Reply #19 on: Πέμπτη 20 Μάρτιος 2008, 03:15:26 πμ
Τέτοια ώρα , τέτοια λόγια.
Νομίζω ότι τώρα είναι λίγο αργά! :'(
Θα περάσω απ΄το μάστορα αλλά δεν νομίζω να το έχει. Θα μου πεί σίγουρα ότι το πέταξε. Θα πάω αλλά δεν νομίζω . :(

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Reply #20 on: Πέμπτη 20 Μάρτιος 2008, 06:10:19 πμ
ένας καλός μάστορας είναι αρχές Λ.Βουλιαγμένης και το επισκεύασε σε 30 λεπτά..κόστος; 25€ και μάλιστα μου το παρέδωσε με τέστ μπροστά μου !! (λάστιχο-αέρα και πίεση)

Του έκανες τη καρδιά λάχανο.

Έπρεπε να θυμηθεί την ελληνική ταινία με τον Φωτόπουλο και το ψυγείο "λουκούμι".

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline helias

• Απλός οδηγός
Reply #21 on: Παρασκευή 21 Μάρτιος 2008, 01:47:27 πμ
 Τί 25 τί 250 ; :banghead:

Offline nassosxlvbros

• Απλός οδηγός
Reply #22 on: Παρασκευή 21 Μάρτιος 2008, 02:19:28 πμ
Το ψυγείο είναι δικό σου και να πας να το ζητήσεις...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το έχει πετάξει...

FERRO NOSCENTIUS AURUM

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Reply #23 on: Παρασκευή 21 Μάρτιος 2008, 06:15:21 πμ
Το ψυγείο είναι δικό σου και να πας να το ζητήσεις...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το έχει πετάξει...

Αμ έλα που 100% θα πεί "τώρα το πέταξα.." όπως κάνουν όλοι.

Λάδια είχα πάει να αλλάξω και 1 ώρα μετά θυμήθηκα το υπόλοιπο που περίσσεψε και μου είπε κατα λάθος το πέταξα....

Αντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας....

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline gianngeor

• Rossi και πάνω !
  • Ανοίγει νέος κύκλος ... (?)
Reply #24 on: Παρασκευή 21 Μάρτιος 2008, 06:57:00 πμ
Σκισμένο ψυγείο πάντως είχε ξανακουστεί από μέλος παλαιότερα, σε ΤΑ 650 μαύρο του 2001.
Και το πιθανότερο από την ίδια αιτία, δηλ. κραδασμοί.

Γιώργος Γιαννόπουλος, ( ORIENT Status 21 ταχ...)