Κυριακή πρω΄ί΄,ξυπνάει ο παππούς,αγοράζει την εφημερίδα του και αποφασίζει να πάει στο πάρκο να τη διαβάσει.Όπως διαβάζει του'ρχεται και να καπνίσει.Μιας και καπνίζει στριφτό βγάζει τη καπνοσακκούλα πάει να βγάλει και τα χαρτάκια...ψάχνεται από δω ψάχνεται από κει πουθενά χαρτάκια.Πω! πω! μονολογεί ο παππούς τι θα κάνω τώρα;Το βρήκα σκέφτεται και σκίζει ένα κομάτι χαρτί από την εφημερίδα.Την ώρα που παέι να το βάλει στο στόμα του πέφτει το μάτι του πάνω σ'αυτό που είναι γραμμένο στο χαρτάκι...''νέος ετρεχε με τη μηχανή του με 200,έπεσε πάνω σε κωλόνα της ΔΕΗ και σκοτώθηκε επιτόπου''.Το καημένο μονολογεί ο παππους και ανάβει το τσιγάρο και τραβάει μια τζούρα μέχρι τις φτερνες.Εκείνη την ώρα περνάει μπροστά του ένας μοτοσυκλετιστής σφαίρα,τουλάχιστον 250χαω.Τον κοιτάζει ο παππούς καθώς εξαφανίζεται και σκέφτεται...''εσένα θα σε καπνίσω άυριο'' Κι ένα μικρό Μαμά τώρα που έγινα 16 να βάλω κι εγώ σουτιέν; Όχι Γιαννάκη!!!
« Last Edit: Κυριακή 03 Φεβρουάριος 2008, 06:55:52 πμ by dimitris71 »
Γεννήθηκα,χωρίς να θέλω΄θα πεθάνω χωρίς να θέλω΄ αφήστε με τουλάχιστον...να ζήσω όπως θέλω!!!