Λοιπόν εγω θα συνεχίσω το θέμα , περιγράφοντας το τι θα γίνει μεχερι να βγάλω ''άκρη''. Επεισόδιο δεύτερο:
Σημερα πήγα για μια ''δεύτερη '' γνώμη και σε εναν άλλο μηχανικό που μου σύστησαν. Δεν οδήγησε την μοτό, αλλά εριξε μια ματια και εστριψε κάνα δύο φορές το τιμόνι, διάγνωση δεν εβγαλε , αλλά μου είπε οτι αν υπάρχει ζημιά σίγουρα θα είναι πολύ μικρη.Ακούστε τώρα τιμές [Πάναγίτσα μου] 80 ευρώ λυσιμο-δέσιμο πηρουνιου για να το στείλει σε καλίμπρα , και εφόσον θα εχω ΕΓΩ αφαιρέσει ολα τα πλαστικα και οτι ενοχλει , για αλλαγη λάδια στα καλάμια αφού θα τα έχουμε στα χέρια κρίμα είναι [σκέτα δίχως τσιμούχες κλπ] απλα αναποδογύρισμα - άδειασμα - και συμπλήρωμα άλλα 80 ευρώ!!!
Μετά πηγα σε εναν ''καλιμπρά'' ,ναι το έμαθα ΚΑΙ αυτο, σωστός ομιλητικός και σαφης, οδήγησε για ώρα την μοτό, με χέρια , δίχως χέρια, φρένα, επιταχύνσεις κλπ. , κατόπιν ανέβασε την μοτό σε μία βάση και μου είπε οτι το πλαίσιο δεν εχει κανένα πρόβλημα να μην ανησυχώ, αλλά οι τιμονόπλακες πράγματι είναι λίγο στραβές.Κατι που δεν εχει να κάνει με την ασφάλεια της μοτο, και μου πρότεινε σε μελλοντική αλλαγή λαδιού στα πηρούνια να γίνει και καλιμπραρισμα στις τιμονόπλακες μιας και θα είναι όλα λυμένα. Η δική του υπόθεση ειναι οτι :
α] η μοτο ειχε ατύχημα και αλλάχτηκαν τα πηρούνια αλλά δεν εγινε καλιμπραρισμα στις τιμονόπλακες.[κοστος 70 ευρω για καλιμπραρισμα μόνον στις τιμονόπλακες]
β] η μοτο ειχε ελαφρύ ατύχημα η κτύπημα σε ψηλο πεζοδρόμιο δεν αλλάχτηκαν τα πηρούνια δεν εγινε καλιμπραρισμα στις τιμονόπλακες και απαιτείται έλεγχος και στα πηρούνια.[κόστος 70+70=140 ευρώ για καλιμπραρισμα στις τιμονόπλακες και ίσιωμα στα καλάμια ]
Και έπεται συνέχεια....