Hellas Transalp Forum

ΠΕΡΙ VARADERO...

επισκέπτης · 17217

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #25 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:20:12 μμ
κάτσε να δούμε πόσα θα έχεις στο strom τον ερχόμενο Νοέμβρη  ;D

:'( :'( :'( :'( Μη μου ξύνεις πληγές. Έχω ακόμα περιθώριο. Το Μάϊο μάλλον θα είμαι κάτω. Ειδικά αν έρθω φινλανδία με το στρομ το φθινόπωρο θα τα κάνω μαζεμένα  :P

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #26 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 00:46:28 πμ

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 01:20:28 πμ
Time and distance
Time: 40h41  including 11h16 on motorways
Distance: 3168km  including 1224km on motorways
and 45km on scenic roads

:P

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?ie=utf-8&reinit=1&strStartCityCountry=1945835&strStartAddress=&strStartMerged=athens&strDestCityCountry=1792&strDestAddress=&strDestMerged=helsinki&image2.x=24&image2.y=12

Να σε δω!

Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι είπα ότι το Μάιο θα είμαι πίσω. Οπότε βάλε συν 2500χλμ Χ 5 μήνες συν 3500 που έχω κάνει ήδη συν 3168 = 19168. Φαντάσου να ήμουν και Ελλάδα. Θα περνούσα τα 30.000 χλμ φέτος. Με καινούριο μηχανάκι?
 Άϊνταααααα.....

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 01:27:06 πμ
μπας και μπορείς να μου πείς τιμή για ένα προιον στην Φινλαδία ? να σου στείλω πμ?

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 02:44:25 πμ
2002 μπορντο με 27000 λεει ,6500 με ολα τα καλουδια τι λετε;

Αν και τα χιλιόμετρα είναι λίγα, εγώ θα σου έλεγα όχι, γιατί δεν έχει ψεκασμό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση. Με φίλο που ταξιδεύαμε μαζί έκαιγε περίπου 5 λίτρα παραπάνω, από γέμισμα σε γέμισμα. Στην οικονομία συντελεί επίσης, σε μεγάλο βαθμό και η 6η ταχύτητα, που δεν έχει η vara του 2002.
Όσον αφορά την κατανάλωση, πιστεύω ότι είναι θέμα βενζίνης. Σε ταξίδι, υπό φυσιολογικές συνθήκες και ταχύτητες, για 350 χλμ έκαψε 20 λίτρα και στην Αυστρία, με ανάλογες συνθήκες, για 350 χλμ έκαψε 17-18 λίτρα.
Όπως και νά' χει όμως είναι μία πάρα πολύ καλή μηχανή, θα την ευχαριστηθείς με μεγάλες ή μικρές ταχύτητες και  το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις ξεκούραστα χιλιόμετρα.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 04:18:34 πμ
μπας και μπορείς να μου πείς τιμή για ένα προιον στην Φινλαδία ? να σου στείλω πμ?

Στείλε μου

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #31 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 15:45:01 μμ
Αν και τα χιλιόμετρα είναι λίγα, εγώ θα σου έλεγα όχι, γιατί δεν έχει ψεκασμό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση. Με φίλο που ταξιδεύαμε μαζί έκαιγε περίπου 5 λίτρα παραπάνω, από γέμισμα σε γέμισμα. Στην οικονομία συντελεί επίσης, σε μεγάλο βαθμό και η 6η ταχύτητα, που δεν έχει η vara του 2002.
Όσον αφορά την κατανάλωση, πιστεύω ότι είναι θέμα βενζίνης. Σε ταξίδι, υπό φυσιολογικές συνθήκες και ταχύτητες, για 350 χλμ έκαψε 20 λίτρα και στην Αυστρία, με ανάλογες συνθήκες, για 350 χλμ έκαψε 17-18 λίτρα.
Όπως και νά' χει όμως είναι μία πάρα πολύ καλή μηχανή, θα την ευχαριστηθείς με μεγάλες ή μικρές ταχύτητες και  το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις ξεκούραστα χιλιόμετρα.

υπαρχει βεβαια και η αποψη οτι με τα καρμπσ καποιος θα βρεθει να στα κατσαβιδιασει αν μεινεις ενω με τον ψεκασμο σκουρα τα πραγματα

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #32 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 17:27:59 μμ
υπαρχει βεβαια και η αποψη οτι με τα καρμπσ καποιος θα βρεθει να στα κατσαβιδιασει αν μεινεις ενω με τον ψεκασμο σκουρα τα πραγματα

δεν παίζει αυτό.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 18:12:41 μμ

Δεν παθαίνει κάτι τόσο εύκολα ο ψεκασμός, αυτό είνια μύθος Βάϊε. Αρκεί βέβαια να τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις (όπως σε όλα). Τίποτα δεν είναι άτρωτο.
  Ο ψεκασμός ξερυθμίζεται/χαλάει πολύ δύσκολα σε σχέση με τα καρμπιρατέρ. Ελέγχεται ηλεκτρονικά. Η ηλεκτρονική μονάδα είναι αυτή που θα χαλάσει (αν χαλάσει). Από την ηλεκτρονική και πέρα τι άλλο μένει? Τα μπεκ?

Πάντως ναι. Πέρα από το ποιο χαλάει πιο εύκολα λάβε υπ' όψη σου πριν την αγορά και αυτό που είπε ο ρεντκομ. Δηλαδή την κατανάλωση. Χιλιάρι με καρμπιρατέρ?? Μπρρρρρ! Παναγία μου! Θα σου κατεβάζει 5ευρα. Όχι ότι αυτό είνια λόγος να μην το πάρεις αν το θες. Απλώς το αναφέρουμε αφού ρωτάς.
  Ο ψεκασμός είναι αλλιώς. Θυμάσαι τι είπε ο Σώτος σε άλλο ποστ? Στην Αυστρία σε ίση απόσταση και με ίδια ταχύτητα με το Μέμο, ο Σώτος έβαλε 11 ευρώ βενζίνη και ο Μέμος 17!!! Και του ενός είναι χιλιάρι και του άλλου 400άρι. Ακριβώς μιάμιση φορά μεγαλύτερος κινητήρας. Αλλά του ενός είναι ψεκαστό και του άλλου καρμπιρατεράτο.

Άλλο πράγμα ο ψεκασμός. Πάρτε το χαμπάρι η εποχή του καρμπιρατέρ πέρασε. Στο δε στρομ μου έκπληκτος κι εγώ ο ίδιος βλέπω κατανάλωση παπιού: 4,7λ/100χλμ!!!!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #34 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 18:21:15 μμ
Η διαχείριση καυσίμου από ένα (καλό) σύστημα ψεκασμού, μπορεί να είναι πιο πολύπλοκη και σύνθετη, αλλά έχει μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία. Τα ανταλλακτικά του όμως (μπεκς, κλπ) είναι ακριβότερα.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #35 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 18:32:53 μμ
Αρα αν  :blob8: τη γυναικα μου (δυσκολο) εως γ!@#$%τα να παω για ψεκαστο .

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #36 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 19:11:34 μμ
Αρα αν  :blob8: τη γυναικα μου (δυσκολο) εως γ!@#$%τα να παω για ψεκαστο .

τι ψεκαστό βρε Βαίε... εγω δε σε έχω δεί ποτε (εκτος Συμοφε) με τη μηχανή. Οδηγείς ποτέ ?

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #37 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 19:33:59 μμ
Βάιε (χωρίς να θέλω να σε προσβάλω) δεν είναι λίιιιγο βαριά και με όγκο η VARA (και όχι μόνο για εσένα αλλά ΚΑΙ για εμένα και για άλλους μέσα στο φόρουμ);

Θα είναι μαρτύριο όταν θα χρειαστεί να την κάνεις (κάνουμε) κουμάντο με σβηστεί την μηχανή.

Το ξέρω ότι δεν θέλει "κόλπο" θέλει "τρόπο" αλλά . . . . μου φαίνεται κάπως . . . !!!

Και "κακά τα ψέματα" στις μηχανές δεν είμαστε όλοι έμπειροι.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #38 on: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 01:03:52 πμ
παιδια σας ειπα πως θα ηθελα  δεν το πηρα, με την μηχανη ομως κυκλοφορω καθημερινα μια και το αυτοκινητο το παιρνει η γυναικα μου και δεν εχω αλλο μεσο (δεν με χαλαει η μηχανη) στη δουλεια μου δεν εχουμε την δυνατοτητα να ειμαστε ολα τα σκ off ειμαστε η δυο δυο η τρια δουλεια ενα σπιτι οποτε δεν εχω πολλες ευκαιριες για ταξιδια και σε αυτο που περισευει καλες ειναι οι βολτες αλλα Κωστα θα το δεις και εσυ επιλεγεις να δεις το παιδι σου και τη γυναικα σου που δεν ειχες αρκετο χρονο μαζι τους.αν την παρω (δεν το βλεπω αμεσα,δεμ το βλεπω γενικα αλλα δεν ειναι κακο να κανεις ονειρα) θα την επαιρνα επειδη μου αρεσει και εφοσων θεωρουσα πως μπορω να την παω και οχι να με παει.
« Last Edit: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 01:24:06 πμ by vaios »

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Πέμπτη 26 Μάρτιος 2009, 18:02:07 μμ
Το 2009 δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για το varadero? Μήπως στην ναυαρχίδα της Honda αναμένονται αλλαγές?

Επίσης παρατηρείστε στην φωτογραφία που φαίνονται τα όργανα, τις βελόνες και το ηλεκτρονικό ταχύμετρο... Και μετά πάει ο υποψήφιος αγοραστής και παίρνει μία "καινούρια" μοτοσυκλέτα που την έχουν προηγούμενα ξεσκίσει στις δοκιμές...

http://www.totalmotorcycle.com/photos/2009models/2009-Honda-Varadero.htm
« Last Edit: Πέμπτη 26 Μάρτιος 2009, 18:04:38 μμ by Yianni »

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #40 on: Τρίτη 14 Ιούλιος 2009, 23:07:17 μμ
Πάντως και εσύ δεν πας πίσω. Οι μοναδικές σου απαντήσεις είναι όλο στις άλλες μηχανές και μάλιστα εδώ στο 800αρι  ;D.
Επιτέλους τι περιμένεις;

Μπα, με βλεπω για κανα Varadero mk3 (ειδη ψάχνω για καμια ευκαιρία), αλλα προς Σεπτεμβριο με βλεπω - σιγά μην τους δωσω 9.500,00 που ζητάνε για μεταχειρισμενο.

... α να μην ξεχάσω, μου είπε ενα πουλακι οτι φέτος βγαίνει στα σαλονια εντελως νεο Varadero, προς ktm - bmw πλευρά.
Συντομα θα εχουμε νεα. Αν αξιζει θα το περιμενω μεχρι την ανοιξη του 2010.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #41 on: Τρίτη 14 Ιούλιος 2009, 23:32:01 μμ

... α να μην ξεχάσω, μου είπε ενα πουλακι οτι φέτος βγαίνει στα σαλονια εντελως νεο Varadero, προς ktm - bmw πλευρά.

μαλλον και εγω

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #42 on: Τετάρτη 15 Ιούλιος 2009, 15:59:02 μμ
Δεν είναι σωστο αυτό που λες. Όταν η οποιαδήποτε μοτό που βγαίνει από το εργοστάσιο δεν είναι πλήρης για τη συγκεκριμένη δουλειά που τη θέλεις εσύ, τότε αναγκαστικά θα χρειαστείς να αγοράσεις κάποια πράγματα για να τη βελτιώσεις.Αν μιλήσουμε για χώμα τότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά: ποδιά, χούφτες, κάγκελα, αναρτήσεις και άλλα.....
Βέβαια δεν μιλάμε για εξιδεικευμένες μοτό που και εκεί θα χρειαστείς να δώσεις ίσως για να την κάνεις πιο αγωνιστική, αλλά για καθημερινές μοτό. Επίσης εξαρτάται από τον ίδιο τον αναβάτη και το τι θέλει. Έχω δει κάτι Varadero  να φέρνουν προς το Enterprise  ;D.

Αυτά που έχω δει εγώ μάλλον για υπερτουρισμού θα είναι (1200 και τετρακύλινδρο με περίπου τα ίδια κιλά με το υπάρχον μοντέλο άρα παγορευτικό για το χώμα). Τεσπα θα δούμε , ο Νοέμβριος είναι κοντά......

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Σάββατο 05 Σεπτέμβριος 2009, 22:14:31 μμ
Ωχ, μάλον για V4 παει!

Φέτος (2010) ή του χρόνου (2011)!

http://www.motorradonline.de/heft#

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #44 on: Σάββατο 05 Σεπτέμβριος 2009, 22:39:28 μμ
Ναι και στο Μototriti Varadero 1200cc

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #45 on: Κυριακή 06 Σεπτέμβριος 2009, 08:54:00 πμ
Άλλη φορά να με ακούτε!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #46 on: Κυριακή 06 Σεπτέμβριος 2009, 10:52:55 πμ
Εγώ πάντως το ον-ΟΦΦ το θέλω πιό συμαζεμένο και πιό ελαφρύ.Τα Varaderia είναι τουριστικά μέσης τελικής με θέση αναβάτη όρθια.Καμιά σχέση με off.Και άμα δεν είσαι 1.83 αλλά 1.76 τι κάνεις?Το κοιτάς το χώμα από μακριά?Περισσότερους χωματόδρομους που σε πάνε και σε απίστευτα μέρη έχι η Ελλάδα παρά ασφαλτόδρομους.