υπαρχει βεβαια και η αποψη οτι με τα καρμπσ καποιος θα βρεθει να στα κατσαβιδιασει αν μεινεις ενω με τον ψεκασμο σκουρα τα πραγματα
Δεν παθαίνει κάτι τόσο εύκολα ο ψεκασμός, αυτό είνια μύθος Βάϊε. Αρκεί βέβαια να τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις (όπως σε όλα). Τίποτα δεν είναι άτρωτο.
Ο ψεκασμός ξερυθμίζεται/χαλάει πολύ δύσκολα σε σχέση με τα καρμπιρατέρ. Ελέγχεται ηλεκτρονικά. Η ηλεκτρονική μονάδα είναι αυτή που θα χαλάσει (αν χαλάσει). Από την ηλεκτρονική και πέρα τι άλλο μένει? Τα μπεκ?
Πάντως ναι. Πέρα από το ποιο χαλάει πιο εύκολα λάβε υπ' όψη σου πριν την αγορά και αυτό που είπε ο ρεντκομ. Δηλαδή την κατανάλωση. Χιλιάρι με καρμπιρατέρ?? Μπρρρρρ! Παναγία μου! Θα σου κατεβάζει 5ευρα. Όχι ότι αυτό είνια λόγος να μην το πάρεις αν το θες. Απλώς το αναφέρουμε αφού ρωτάς.
Ο ψεκασμός είναι αλλιώς. Θυμάσαι τι είπε ο Σώτος σε άλλο ποστ? Στην Αυστρία σε ίση απόσταση και με ίδια ταχύτητα με το Μέμο, ο Σώτος έβαλε 11 ευρώ βενζίνη και ο Μέμος 17!!! Και του ενός είναι χιλιάρι και του άλλου 400άρι. Ακριβώς μιάμιση φορά μεγαλύτερος κινητήρας. Αλλά του ενός είναι ψεκαστό και του άλλου καρμπιρατεράτο.
Άλλο πράγμα ο ψεκασμός. Πάρτε το χαμπάρι η εποχή του καρμπιρατέρ πέρασε. Στο δε στρομ μου έκπληκτος κι εγώ ο ίδιος βλέπω κατανάλωση παπιού: 4,7λ/100χλμ!!!!!