Hellas Transalp Forum

Περι διοδίων ο λόγος.... (Εθνική Οδός Πατρών-Κορίνθου)

Chris_de_Ze · 27098

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #25 on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2008, 21:46:32 μμ
Η πλάκα είναι ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες τους που έχουν πάρει (δανεική) "δύναμη και εξουσία" αλλά (τώρα τελευταία) και οι ... γκόμενές/γκόμενοί τους (όπως φαίνεται από αυτά που βγαίνουν στη φόρα)!

ΥΓ: Χθες το βράδυ όσοι είδαν Καρατζαφέρη, θα άκουσαν και για κάποιο "Λάκη" που είναι στο βίντεο με το ζαχόπουλο. Και εκεί ο ζαχόπουλος εξιστορεί διάφορα "παιχνίδια" και κομπινούλες που έγιναν με τα λεφτά του Υπ. Πολιτισμού. Αυτό φοβάται η κυβέρνηση και δεν έδωσε ο ανακριτής άδεια για τη δημοσίευση του βίντεο και όχι για το ροζ περιεχόμενο. (αλλά είμαστε off topic)
« Last Edit: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2008, 21:50:30 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #26 on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2008, 22:11:22 μμ
Η πλάκα είναι ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες τους που έχουν πάρει (δανεική) "δύναμη και εξουσία" αλλά (τώρα τελευταία) και οι ... γκόμενές/γκόμενοί τους (όπως φαίνεται από αυτά που βγαίνουν στη φόρα)!

ΥΓ: Χθες το βράδυ όσοι είδαν Καρατζαφέρη, θα άκουσαν και για κάποιο "Λάκη" που είναι στο βίντεο με το ζαχόπουλο. Και εκεί ο ζαχόπουλος εξιστορεί διάφορα "παιχνίδια" και κομπινούλες που έγιναν με τα λεφτά του Υπ. Πολιτισμού. Αυτό φοβάται η κυβέρνηση και δεν έδωσε ο ανακριτής άδεια για τη δημοσίευση του βίντεο και όχι για το ροζ περιεχόμενο. (αλλά είμαστε off topic)

Δεν πειράζει που είμαστε οφ-τόπικ, ας το μεταφέρουν οι μοντς. Είναι πολύ σοβαρό θέμα. Και φυσικά όλοι ξέρουμε τη συνέχεια: μεθοδευμένα θα το κουκουλώσουν και αυτό όπως τόσα και τόσα άλλα. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που "γκόμενές τους" καθορίζουν σημαντικά θέματα του κράτους (κονδύλια, επιχορηγήσεις κλπ). Θυμάστε πρόπερσι την περίπτωση του διοικητή του ΙΚΑ που η ερωμένη του έπαιρνε τις αποφάσεις και τελικά τον σκότωσε ο απατημένος σύζυγος?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline takisd

• Απλός οδηγός
  • TA XL600VX - 1999 ANNIVERSARY
    • http://www.dilios.gr
Reply #27 on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2008, 22:24:09 μμ
Για την αντιπαραβολή :

Παραιτήθηκε ο Ιταλός υπουργός Δικαιοσύνης λόγω εμπλοκής της συζύγου του σε σκάνδαλο.

Εκτός κυβέρνησης έθεσε εαυτόν ο Ιταλός υπουργός Δικαιοσύνης Κλεμέντε Μαστέλα λίγες ώρες αφότου η σύζυγός του τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για διαφθορά.

Ολο τα άρθρο εδώ : http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=864438

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 01:30:22 πμ
Χμμμ!!!!
Και γιατί πρέπει να πληρώνουμε διόδια, για να χρησιμοποιούμε τους δρόμους, τους οποίους υποτίθεται ότι φτιάξανε από τα λεφτά που εμείς δώσαμε μέσα από την φορολογία ;

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #29 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 01:54:36 πμ
...και από τα λεφτά που χορήγησε η ΕΕ!

ΥΓ: Ειδικά τα λεφτά από τη φορολογία σου πήγαν στο Πανεπιστήμιο του Τάφτ για να πάρει διδακτορικό η Αντουανέτα Νατάσα! Δεν αισθάνεσαι λιγάκι υπερήφανος και συγκινημένος για αυτό? Έλα, μην το κρύβεις, παραδέξου το Χρήστο! (...σε βλέπω ήδη να δακρύζεις πίσω απο τα γυαλιά σου)
« Last Edit: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 02:57:01 πμ by Chris_de_Ze »

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #30 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 01:54:40 πμ
Διότι (θεωρητικά τουλάχιστον) τα έσοδα από τα διόδια είναι απαραίτητα για την συντήρηση των οδών αυτών. Οπότε εμένα μου φαίνεται πιο λογικό να πληρώνει για διόδια όποιος χρησιμοποιεί τους δρόμους αυτούς παρά εγώ που μένω τώρα στα χανιά και δεν τους χρησιμοποιώ καθόλου. Τώρα το αν τα λεφτά πάνε εκεί που πρέπει να πάνε είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #31 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 02:16:02 πμ
Οι δρόμοι Σωτήρη είναι μέρος της γενικότερης κοινωνικής παροχής του κράτους προς τους πολίτες (αλλά και της βελτίωσης της οικονομίας ενός τόπου). Όπως και η υγεία και η παιδεία. Δεν πληρώνει μόνο όποιος τους χρησιμοποιεί. Για να πάρεις εσύ σήμερα γρήγορα εκεί που είσαι ένα αγαθό που εστάλη από Θεσσαλονίκη, κάποιο φορτηγό χρησιμοποίησε τους δρόμους. Άρα και εσύ (έμμεσα) οφελήθηκες.
« Last Edit: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 02:19:31 πμ by Chris_de_Ze »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #32 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 02:22:00 πμ
Όσο για το θέμα μας, ένας καλός τρόπος αντίστασης στο αίσχος τών €2.5 στο συγκεκριμένο δρόμο, είναι η χρήση των γνωστών παρακάμψεων των διοδίων (βλ. www.bloka.com)

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 02:25:18 πμ
...και από τα λεφτά που χορήγησε η ΕΕ!

ΥΓ: Ειδικά τα λεφτά από τη φορολογία σου πήγαν στο Πανεπιστήμιο του Τάφτ για να πάρει διδακτορικό η Αντουανέτα Νατάσα! Δεν αισθάνεσαι λιγάκι υπερήφανος και συγκινημένος για αυτό? Έλα, μην το κρύβεις, παραδέξου το Χρήστο! (...σε βλέπω ήδη να δακρύζεις πίσω απο τα γυαλιά σου)
Έχω σπαράξει στο κλάμα Χρήστο μου, αλλά ξέρεις δεν φοράω πλέον γυαλιά, έχω ένα χρόνο που έκανα laser. Σου χάλασα λίγο τον ποιητικό σου οίστρο, αλλά η ενημέρωση πάνω απ' όλα  ;)

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #34 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 02:28:57 πμ
Οι δρόμοι Σωτήρη είναι μέρος της γενικότερης κοινωνικής παροχής του κράτους προς τους πολίτες (αλλά και της βελτίωσης της οικονομίας ενός τόπου). Όπως και η υγεία και η παιδεία. Δεν πληρώνει μόνο όποιος τους χρησιμοποιεί. Για να πάρεις εσύ σήμερα γρήγορα εκεί που είσαι ένα αγαθό που εστάλη από Θεσσαλονίκη, κάποιο φορτηγό χρησιμοποίησε τους δρόμους. Άρα και εσύ (έμμεσα) οφελήθηκες.

Ολόσωστο !!!
Μήπως για να γίνουν οι δρόμοι στην Κρήτη για παράδειγμα, ένα μέρος των χρημάτων που τσέπωσαν οι εργολάβοι δεν τα έδωσα κι εγώ που είμαι από τη Θεσσαλονίκη;

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 02:51:43 πμ
Ολόσωστο !!!
Μήπως για να γίνουν οι δρόμοι στην Κρήτη για παράδειγμα, ένα μέρος των χρημάτων που τσέπωσαν οι εργολάβοι δεν τα έδωσα κι εγώ που είμαι από τη Θεσσαλονίκη;

Μια που το αναφέρετε, δεν έχουν γίνει δρόμοι στην κρήτη. Ο τελευταίος έγινε το 1970 από τη χούντα. Τρία κομμάτια των 8, 4 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα έγιναν την εποχή των ολυμπιακών αγώνων (μετά από 34 χρόνια δηλαδή) ίσα-ίσα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, δήθεν ότι δεν πήγαν όλα τα λεφτά των έργων στην Αθήνα, και αυτό ήταν όλο.
  Χρόνια τώρα γίνεται καυγάς για τον έρμο τον προβληματικό βόρειο άξονα αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #36 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 03:05:52 πμ
Μεταφορικό ήταν το παράδειγμα του Χρήστου και μόνο. Έγινε όμως πχ. καινούριο αεροδρόμιο και επεκτάσεις σε προβλήτες στα λιμάνια! (έχουν και αυτά "διόδια" υπό τη μορφή φόρων που ενσωματώνονται στα εισιτήρια)

Όσο για τους δρόμους, καιρός να διαμαρτυρηθείτε που έχει μείνει έτσι πίσω η Κρήτη, ένα τόσο τουριστικό νησί.
« Last Edit: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 03:12:22 πμ by Chris_de_Ze »

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #37 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 03:30:03 πμ
Μεταφορικό ήταν το παράδειγμα του Χρήστου και μόνο. Έγινε όμως πχ. καινούριο αεροδρόμιο και επεκτάσεις σε προβλήτες στα λιμάνια! (έχουν και αυτά "διόδια" υπό τη μορφή φόρων που ενσωματώνονται στα εισιτήρια)

Όσο για τους δρόμους, καιρός να διαμαρτυρηθείτε που έχει μείνει έτσι πίσω η Κρήτη, ένα τόσο τουριστικό νησί.

Καινούριο αεροδρόμιο? Πού στην Κρήτη? Ε, οχι βέβαια! Το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας σε μέγεθος και κίνηση μετά το Βενιζέλο και ΠΡΩΤΟ σε πτήσεις τσάρτερ, και ασφυκτιά μην μπορώντας να εξυπηρετήσει την κίνηση με τις ουρές να φτάνουν μακριά έξω από το κτίριο και σκηνές αλοφροσύνης με τους επιβάτες να μην έχουν βασικές ανάγκες (να κάτσουν κάπου βρε παιδάκι μου, άσε τα πιο προχωρημένα να αλλάξουν πάνες σε μωρά ή να κατουρήσουν).

Νομίζεις ότι δεν διαμαρτυρόμαστε? Και λοιπόν? Υπάρχει κάποιος να ακούσει?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #38 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 04:08:08 πμ
Τόσα όπλα έχετε στο νησί! Να επαναστατήσετε!
Το αεροδρόμιο των Χανίων πότε έγινε? Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν, πάντως κάπου μέσα στην τελευταία δεκαετία. Και χρηματοδοτήθηκε με κάποιο ΚΠΣ .

Και για όσους είναι ανυπόμονοι και θέλουν να δούν επιτέλους το "περιβόητο" βίντεο του ζαχόπουλου, μπορούν να το δούν εδώ ... (με προσοχή όμως!)
« Last Edit: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 14:34:22 μμ by Chris_de_Ze »

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2008, 17:00:49 μμ
Και για όσους είναι ανυπόμονοι και θέλουν να δούν επιτέλους το "περιβόητο" βίντεο του ζαχόπουλου, μπορούν να το δούν εδώ ... (με προσοχή όμως!)

Καλόοοοοοο ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #40 on: Δευτέρα 21 Ιανουάριος 2008, 20:49:21 μμ
Όσο για το θέμα μας, ένας καλός τρόπος αντίστασης στο αίσχος τών €2.5 στο συγκεκριμένο δρόμο, είναι η χρήση των γνωστών παρακάμψεων των διοδίων (βλ. www.bloka.com)

Δεν το συνιστω για 2,5 € να μπεις σε ταλαιπορια και να πεσεις και σε κανα κοπαδι προβατα.
Μην γινουμε σαν αυτους που οταν διπλασιαστικε το κομιστρο απο την Αττικη οδο ξαναπηγαιναν απο Ασπροπυργο με χρονους αναμονης που πολαπλασιαζαν το κοστος μετακινησης σε καυσιμα και συντηρηση οχηματος.

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #41 on: Δευτέρα 21 Ιανουάριος 2008, 21:10:02 μμ
Δεν το συνιστω για 2,5 € να μπεις σε ταλαιπορια και να πεσεις και σε κανα κοπαδι προβατα.
Μην γινουμε σαν αυτους που οταν διπλασιαστικε το κομιστρο απο την Αττικη οδο ξαναπηγαιναν απο Ασπροπυργο με χρονους αναμονης που πολαπλασιαζαν το κοστος μετακινησης σε καυσιμα και συντηρηση οχηματος.

Εγώ πέρασα χθες το βράδυ από την παράκαμψη στα διόδια του Ρίου (για πρώτη μου φορά). Δεν ήταν τόσο χάλια.
Εντάξει, δε λέω. μπορεί να έκανα κι ένα τέταρτο παραπάνω γιατί είχα 5-αξονικη νταλίκα μπροστά μου και με πήγαινε καροτσάκι, αλλά δεν νομίζω να πολλαπλασιάστηκε το κόστος μετακίνησης και να αυξήθηκε τόσο σημαντικά το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου μου. Ο δρόμος της παράκαμψης σε βάζει κάτω από μία γέφυρα  να περάσεις από το αριστερό μέρος της Νέας(?) Εθνικής και κινείσαι για περίπου 22 χιλιόμετρα ακριβώς παράλληλα με την Εθνική. Στο τέλος, πάλι περνώντας κάτω από γέφυρα, ξαναβγαίνεις στο σωστό ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική και συνεχίζεις κύριος. Σαν διαδρομή άντε να είναι 100 μέτρα παραπάνω. Αρα είναι αυτός λόγος να πάω πιο πριν το αυτοκίνητό μου για σέρβις? Κάθε 15000χλμ το πάω, άρα τα 100 μέτρα δεν θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Οσον αφορά το κόστος του καυσίμου, πραγματικά πιστεύω οτι μου ήρθε και φθηνότερα. Κινιόμουν με 50-60 χλμ και τετάρτη, άρα μα πολύ χαμηλές στροφές του κινητήρα. Αν ήμουν πάνω στην Εθνική θα πήγαινα με 140 και σίγουρα θα έκαιγα πολύ περισσότερο καύσιμο. Το κόστος είναι στα 10με 15 λεπτά για μένα και μόνο αυτό. Εμένα τελικά μου άρεσε η παράκαμψη.
Μην πιστέψετε οτι είμαι τσιγκούνης, ή Εβραίος. Προτιμώ να δώσω τη 2,5 ευρά να κεράσω ένα φίλο μου μια μπύρα, παρά να τα δώσω για τη συντήρηση(?) του δρόμου-καρμανιόλα. Αμα γίνει η (ακόμα πιο) νέα Ε.Ο. με 3+ λουρίδες ανά κατεύθυνση, με φωτισμό, χωρίς κλειστές στροφές κλπ. τότε ναι, το ξανασυζητάμε. Γιατί θα φτάνω τουλάχιστον μισή ώρα νωρίταρα στην Πάτρα και το κυριότερο, με ασφάλεια. Οπότε τότε ναι, να τα πληρώσω.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Δευτέρα 21 Ιανουάριος 2008, 21:26:34 μμ
Πολλοι ομως το κανουν για τα 2,5€ και εχω δει οχημα σπορ και χαμηλο εξ'αιτιας ανωμαλιων στο παραδρομο, Αγ.Στεφανο, να χανει τον ελεγχο να βγενει στα χωραφια και να καιγεται το αμαξι. Δεν ξερω αν για τα 2€ αξιζε αυτο που επαθε.

Ειναι γεγενος οτι με οσο λιγοτερα φαναρια ή διασταυρωσεις ερχεσαι σε επαφη τοσο πιο ασφαλη πας.

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #43 on: Δευτέρα 21 Ιανουάριος 2008, 21:45:04 μμ
Ειναι γεγενος οτι με οσο λιγοτερα φαναρια ή διασταυρωσεις ερχεσαι σε επαφη τοσο πιο ασφαλη πας.

Ναι βρε Σταύρο δεν έχεις άδικο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, πως γίνεται να οδηγάς αυτοκίνητο με δίπλωμα, να έχεις τα κότσια να το φορτώσεις και να πας 300+ χλμ ταξίδι, και να μην μπορείς να οδηγήσεις 22 χλμ σε παλιά Εθνική οδό, και να βγάζεις το αμάξι στα χωράφια και να το καις. Πούλα το αμάξι και πήγαινε με το ΚΤΕΛ τότε, άμα οδηγάς έτσι.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Reply #44 on: Τρίτη 22 Ιανουάριος 2008, 05:53:38 πμ
Μην άνχεστε!!!!!!!

Αρχίζουν τα έργα διαπλατυνσης της Ν.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών τον Απρίλιο. Το συζητούσαν μηχανικοί της Νομαρχίας Κορίνθου!
Τι άλλο ΘΕΛΟΥΜΕ????? Το 2100 το έργο θα έχει λάβει ΤΕΛΟΣ!!!!!!

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #45 on: Τρίτη 22 Ιανουάριος 2008, 07:44:54 πμ

Ως διαμαρτυρία και μόνο το εννοώ αυτό! Όχι ως μόνιμη λύση. Για το χάλι της εθνικής.
Είναι και αυτός ένας τρόπος διαμαρτυρίας. Για να βοηθήσουμε (με τον τρόπο μας) το Νομάρχη και τους ντόπιους στην προσπάθεια που κάνουν αυτό τον καιρό.
Πώς αλλιώς μπορεί να βοηθήσει ο απλός πολίτης? Μην κάνουμε μόνο κριτική. Να είμαστε σε θέση να κάνουμε/συμβάλλουμε και κάτι.
« Last Edit: Τρίτη 22 Ιανουάριος 2008, 07:48:56 πμ by Chris_de_Ze »

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Reply #46 on: Τρίτη 22 Ιανουάριος 2008, 07:52:21 πμ
Ως διαμαρτυρία και μόνο το εννοώ αυτό! Όχι ως μόνιμη λύση. Για το χάλι της εθνικής.
Είναι και αυτός ένας τρόπος διαμαρτυρίας. Για να βοηθήσουμε (με τον τρόπο μας) το Νομάρχη και τους ντόπιους στην προσπάθεια που κάνουν αυτό τον καιρό.
Πώς αλλιώς μπορεί να βοηθήσει ο απλός πολίτης? Μην κάνουμε μόνο κριτική. Να είμαστε σε θέση να κάνουμε/συμβάλλουμε και κάτι.

+1000

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Τετάρτη 23 Ιανουάριος 2008, 14:50:42 μμ
Δεν θυμαμαι σε ποια χωρα, οι μοτοσυκλετιστεσ περναγαν τα διοδια χωρις να πληρωνουν και το κρατος τους πηγαινε δικαστηριο για να εισπραξει το 1€. Τελικα το κρατος καταλαβε οτι το δικαστηριο ηταν ασυμφορο για την εισπραξη ενος τοσου μικρου ποσου, με αποτελεσμα τα μηχανακια να περνανε απο ξεχωριστο κισε ΔΩΡΕΑΝ.

Παντως συμφωνω απολυτα οτι οι δρομοι ειναι απαραδεκτοι και δεν πρεπει να εισπρατονται διοδια σε καποια σημεια.

Πως αντιδρουμε:
Μια Κυριακη απογευμα που ολοι μπαινουν στην Αθηνα μαζευομαστε καμια 100ρια μοτοσακα και επιστρεφοντας και εμεις κατεβενουμε να βγαλουμε τα χρηματα απο τις μπαγαζιερες βαλε και κανα 5λεπτο να ξαναβαλεις κρανος και γαντια.... ασυμφορα τα μηχανακια.

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #48 on: Τετάρτη 23 Ιανουάριος 2008, 16:23:25 μμ
Γιατί ρε Σταύρο, τους ξέρεις να τους νοιάζει αν θα ταλαιπωρηθούν οι υπόλοιποι οδηγοί;

Επιστροφή διακοπών και ανοίγουν 4 γκισέ από Πάτρα και γίνεται 7 χλμ ουρά.. Είδες να τα ανοίξουν για 3 λεπτά να μην καθυστερεί ο κόσμος;

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #49 on: Τετάρτη 23 Ιανουάριος 2008, 17:54:29 μμ
Πως αντιδρουμε:
Μια Κυριακη απογευμα που ολοι μπαινουν στην Αθηνα μαζευομαστε καμια 100ρια μοτοσακα και επιστρεφοντας και εμεις κατεβενουμε να βγαλουμε τα χρηματα απο τις μπαγαζιερες βαλε και κανα 5λεπτο να ξαναβαλεις κρανος και γαντια.... ασυμφορα τα μηχανακια.

Με αυτό τον τρόπο όμως ταλαιπωρείς τους άλλους οδηγούς (που δεν φταίνε σε τίποτα). Κάτι ανάλογο με τα τρακτερ που κλείνουν τους δρόμους. Δηλ. μας βάζουν και τσακωνόμαστε μεταξύ μας με τις ανευθυνότητες τις δικές τους. Οπότε δημιουργείται μεγαλύτερο ενδοκοινωνικό πρόβλημα.