Χρήστο, την είχα δει την αγγελία... αλλά ο Κουμπάρος μου ταλαιπωρείται απίστευτα με το polo. πολλά προβλήματα στη μονάδα διαχείρισης...
Το C1 θα το είχα μέσα στην λίστα αν χώραγε παιδικό καρότσι στον χώρο αποσκευών...
Το C1 θα το έπερνα στην έκδοση της ΤOYOTA λόγω εγγύησης..
1) Τί χρονολογία είναι το Polo του κουμπάρου σου?
2) Το C1 όντως έχει μικρό πορτ-μπακάζ. Δεν κάνει για οικογενειακό αλλά μόνο για συνεχείς οικονομικές μετακινήσεις μέσα στην πόλη.
3) Τα C1, 107, Aygo είναι ολόιδια ακριβώς. Δεν διαφέρουν σε τίποτα μηχανικά και ηλεκτρικά εκτός από τη μάσκα, τα πίσω φώτα και το πρόγραμμα στην ηλεκτρονική τους (το λέω με σιγουριά γιατί το έχω ψάξει αρκετά). Από τα τρία, το C1 έχει (σχετικά) το πιο άμεσο γκάζι και το Aygo το πιο αργό response. Έχουν βέβαια και διαφορές στην τιμή τους (με το Aygo ακριβότερο λόγω μεγαλύτερης εγγύησης).
4) Τα KIA όπως και τα γιαπωνέζικα (σύμφωνα με Δ/ντές στόλου της Avis, της ΕΛΠΑ και της Express Service, που έχω μιλήσει) παρουσιάζουν τα λιγότερα μηχανολογικά/ηλεκτρολογικά προβλήματα από όλα τα άλλα αυτοκίνητα των στόλων τους.
5) Το Α2 είναι ένα ωραίο και ευρύχωρο μικρό αμάξι (μεγαλύτερο πορτ-μπακάζ από το Α3 και με κινητήρα VW, ίδιος με του Polo που δεν σου αρέσει) που για την εποχή του ήταν πολύ πρωτοποριακό ως προς την κατασκευή του αμαξώματος και του σασί. Σώτο, είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι δεν μπορείς να ανοίξεις το καπώ του κινητήρα παρά μόνο η ίδια η Audi? Ο κουμπάρος σου πού το πάει για σέρβις? Επίσης, όταν βρέχει και είναι νύχτα, δεν έχεις καθόλου καλή ορατότητα από το πίσω τζάμι. Αλλά έχει πολύ καλή οικονομία στην κατανάλωσή του και θεωρείται αρκετά αξιόπιστο (αν και οι κινητήρες του ειναι σχετικά θορυβώδεις).
Αν θές να κινείσαι στην πόλη,να κάνεις και ταξίδια, να βάζεις μέσα και τα μωρουδιακά και να είναι αξιόπιστο, τότε "ανέβα" λίγο παραπάνω (στα λεφτά) και ψάξε για ένα Mercedes A-class (A140).
Θα σου έλεγα μακρυά από 207 γιατί 3 συνάδελφοι (που το πήραν για τις γυναίκες τους) είχαν πολλά προβλήματα. Αντίθετα, τα 106 και 206 είναι πολύ αξιόπιστα (από φίλους που το έχουν).
« Last Edit: Τετάρτη 09 Ιανουάριος 2008, 04:00:35 πμ by Chris_de_Ze »
Ιδρυτικό μέλος HTC. XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.