Ομως ενας φίλος μου είπε οτι το συγκεκριμένο τμήμα του διακόπτη , αντίθετα με το τμήμα που αφορά τα φλάς, δεν λύνεται είναι Fix και πρόσβαση εχουμε μόνο απο την χαραμάδα του πλήκτρου. Εχει κάποιος ανοίξει τον διακόπτη να μου πει αν κάτι τέτοι ισχύει?
Φίλε τον εχω ανοίξει εγω... (αφού πρώτα είχα κάνει την λαλακία και τον είχα τραβήξει απ' έξω με πενσα για να ξεκολλήσει)
Όντως είναι φιξ.
Και απλά αν λύσεις αυτό το σύστημα με τους διακόπτες (φλας κτλ)
Θα έχεις καλύτερη πρόσβαση από εκεί που μπαίνωβγαίνει το κόκκινο εμβολο. Για να ρήξεις το σπρέι.
Εγώ φυσικά αφού τον είχα καταστρέψει.
Μπήκα στην διαδικασία και τον άνοιξα (μήπως τον σώσω)
Έχει ένα μικρό ποδαράκι σε σχήμα S το οποίο πατάει σε ένα πλαστικό οδηγό (αυτός που 'κανονίζει' πότε ο διακόπτης είναι μέσα και πότε έξω).
Επίσης έχει και δύο μικροσκοπικά ελατήρια.
Από την διάγνωση-νεκροψία που του έκανα, διαπίστωσα ότι πρόκειται για φυσιολογική φθορά ενός όχι καλού διακόπτη.
Και δεν αξίζει τον κόπο να τον ανοίξεις αν έχει τελειώσει.
Ίσως προληπτικά με τα διαφορά σπρέι τον κρατήσεις στη ζωή για μεγαλύτερο διάστημα.
Το κακό είναι ότι όπου και να ρωτούσα μου έλεγαν να αλλάξω όλο το αριστερό γκριπ με τους διακόπτες μαζί με την πλεξούδα....!
120 καινούριο...! Κανα 60άρι μτχ...!
Τελικά να 'ναι καλά ο γιώργος από την κρήτη...
Που μου είπε ότι ο διακόπτης αυτός είναι ίδιος με αυτόν που έχει το supra το παπί.
Μου έστειλε όλο το γκριπ του supra και με 18 ευρω καθάρισα...
Πάντως κάτι που μπορεί φταίει είναι και το άτσαλο πατίκομα όλων τον καλωδίων εκεί μέσα.