Hellas Transalp Forum

CBF Πρόβλημα σε υψηλές στροφές

Stoneman · 2097

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Τετάρτη 07 Οκτώβριος 2026, 14:12:39 μμ
Μια χαρά. Μπροστά στα 720 + εργασία, τα 180 είναι λουκούμι.  Καλοτάξιδη και πάλι!

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #26 on: Τετάρτη 07 Οκτώβριος 2026, 16:23:21 μμ
Εξαναγκασμός .... :goofy:

Οικονομικοί οι λόγοι  ;D

Το θέμα είναι οτι ως ψαχτήροβιτς την έκανα και εγώ την έρευνά μου, βέβαια δεν πήρα τους δρόμους , αλλά όσα απο τα μαγαζιά
βρήκα ιντερνετικά .
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η φωτογραφία απο τον Αλή που συγκράτησα , και που φυσικά επαναλαμβανόταν στο eBay ενώ οι τιμές
έπαιζαν σημαντικά , δλδ απο 35 ευρώ κομπλέ στον Αλή εως και 75 , ενώ στο eBay από 80 εως και περίπου 200 ευ.
Εδώ την βρήκα απο 135 εως και 240 ευρώ στο car.gr, ενώ όπως είπα όπου υπήρχε φωτογραφία ήταν κόπυ πέιστ ο Κινέζος.

Ασε που κ η γνήσια δλδ made in China θα έγραφε κατά πάσα πιθανότητα  :2hysterical:

Το σίγουρο ήταν οτι δεν ήθελα να μπλέξω με καύσιμο και συνδέσεις , και με τα πλαστικά που φτιάχτηκαν για να παράγουν άγχος  ;D, αλλά ούτε και
να αγοράσω σκέτο μοτέρ και να αρχίσω βγάλε βάλε αφήνοντας τα παλιά φίλτρα που ήταν σκληρά και βρώμικα .
Θεώρησα οτι μοντίφες εκεί δεν παίζουν , είναι και θέμα εμειρίας και γνώσεων αφού λόγω επαγγέλματος ποτέ μου δεν πειραματίστηκα
επειδή ένα λάθος θα κόστιζε ζωές.

Στο ίδιο συνεργείο είχε πάει πριν μια 7 ετία , φίλος καλός πρώην συμφορουμίτης απο εδώ μέσα ο Σπύρος ο Jeronymo που έχει το 1000 και 7 χρόνια
δεν έχει πρόβλημα και ο Σπύρος το έχει σκίσει στα ταξίδια.

Τώρα ο χρόνος θα δείξει

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Παρασκευή 09 Οκτώβριος 2026, 04:10:12 πμ
Πάει χάλασες κι εσύ, πάντως τσάμπα σου βγήκε

Καλές βόλτες...λέμε τώρα :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #28 on: Παρασκευή 09 Οκτώβριος 2026, 19:13:22 μμ
Καλές βόλτες Νίκο!
ΥΓ. Όλα κινέζικα θα γίνουν.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!