Hellas Transalp Forum

CBF Πρόβλημα σε υψηλές στροφές

Stoneman · 2036

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Τετάρτη 07 Οκτώβριος 2026, 14:12:39 μμ
Μια χαρά. Μπροστά στα 720 + εργασία, τα 180 είναι λουκούμι.  Καλοτάξιδη και πάλι!

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #26 on: Τετάρτη 07 Οκτώβριος 2026, 16:23:21 μμ
Εξαναγκασμός .... :goofy:

Οικονομικοί οι λόγοι  ;D

Το θέμα είναι οτι ως ψαχτήροβιτς την έκανα και εγώ την έρευνά μου, βέβαια δεν πήρα τους δρόμους , αλλά όσα απο τα μαγαζιά
βρήκα ιντερνετικά .
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η φωτογραφία απο τον Αλή που συγκράτησα , και που φυσικά επαναλαμβανόταν στο eBay ενώ οι τιμές
έπαιζαν σημαντικά , δλδ απο 35 ευρώ κομπλέ στον Αλή εως και 75 , ενώ στο eBay από 80 εως και περίπου 200 ευ.
Εδώ την βρήκα απο 135 εως και 240 ευρώ στο car.gr, ενώ όπως είπα όπου υπήρχε φωτογραφία ήταν κόπυ πέιστ ο Κινέζος.

Ασε που κ η γνήσια δλδ made in China θα έγραφε κατά πάσα πιθανότητα  :2hysterical:

Το σίγουρο ήταν οτι δεν ήθελα να μπλέξω με καύσιμο και συνδέσεις , και με τα πλαστικά που φτιάχτηκαν για να παράγουν άγχος  ;D, αλλά ούτε και
να αγοράσω σκέτο μοτέρ και να αρχίσω βγάλε βάλε αφήνοντας τα παλιά φίλτρα που ήταν σκληρά και βρώμικα .
Θεώρησα οτι μοντίφες εκεί δεν παίζουν , είναι και θέμα εμειρίας και γνώσεων αφού λόγω επαγγέλματος ποτέ μου δεν πειραματίστηκα
επειδή ένα λάθος θα κόστιζε ζωές.

Στο ίδιο συνεργείο είχε πάει πριν μια 7 ετία , φίλος καλός πρώην συμφορουμίτης απο εδώ μέσα ο Σπύρος ο Jeronymo που έχει το 1000 και 7 χρόνια
δεν έχει πρόβλημα και ο Σπύρος το έχει σκίσει στα ταξίδια.

Τώρα ο χρόνος θα δείξει

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Πάει χάλασες κι εσύ, πάντως τσάμπα σου βγήκε

Καλές βόλτες...λέμε τώρα :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης