Ήδη ο Καρακώστας στο Γαλάτσι πούλησε 3 μηχανές, η μία μάλιστα η μαύρη έφυγε το Σάββατο που ήμουν εκεί και η άλλη η άσπρη είναι να φύγει μέσα στην εβδομάδα. Καινούριο πάλι σε 2 μήνες μου είπε.
Όσο για το αν πουλήσει, δε γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω είναι ότι το Σάββατο περίμεναν 4 για να ρωτήσουν και μάλιστα οι δύο πολλοί σοβαρά.
Όντως η 750 είναι ακριβή με όλα τα παρελκόμενα που θέλει ο καθένας, αλλά δεν παύει να είναι μια transalp, η θέση οδήγησης μου θύμισε το 650,η στάση το ίδιο,το φούσκωμα μπροστά ,οι αναρτήσεις. Το μοναδικό διαφορετικό είναι ο κινητήρας που είναι πολύ πιο δυνατός με ροπή και ιπποδύναμη που ξεπερνά τα άλλα 2 700 και είναι ίδια με τα 800 και 850, πράγμα πρωτόγνωρο για Honda!
Για μένα είναι η σκέψη που είχαμε κάνει όλοι μας για ένα καλύτερο από 600 ή 650, πολλά χρόνια πριν, αλλά είχε βγει αυτή η κουτσουλιά το 700. Αν υπάρχουν τα χρήματα, θα πουλήσει...
Όσο για τα κινέζικα Νικόλα ήδη το 800 ΜΤ της cf, εδώ και κοντά 2 χρόνια που πουλιέται στην Αυστραλία, έχει δώσει πολλά καλά δείγματα γραφής σχετικά με την αξιοπιστία, την ύπαρξη ανταλλακτικών και γενικότερα της αντιμετώπισης της εταιρείας προς τους πελάτες της. Ο χρόνος θα δείξει....
Για την ώρα αν κάνεις σύγκριση ανάμεσα στο cf με το transalp, θα πρέπει να βάλεις περίπου 3000€ διαφορά με αυτά που προσφέρει το cf σε σχέση με το ΤΑ, όπως και το αίσθημα μεγαλύτερης μοτό, σε βάρος και όγκο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk