τι να πω και τι να τραγουδίσω...
απ'τις καλύτερες μέχρι τώρα εκδρομές του κλαμπ, από όσες έχω συνταξιδέψει...δεν είμαι καλός στα λόγια και ίσως οι φωτογραφίες(τώρα σε λίγάκι θα τις δω...) να έχουν πολλά περισσότερα να πουν! και τα λόγια του lourou, ο οποίος μας έφερε και το lour-άκι του - να σου ζήσει Θανάση και να έχει πάντα προόδους και επιτυχίες σε όλα του- τα λόγια του λοιπόν τα λένε όλα και με πολύ συναίσθημα!
να πω και ευχαριστώ στο θεό της μηχανής; στο θεό των TRANSALP που μας έκανε καλό καιρό και στο πήγαινε αλλά και στην επιστροφή!όσο για την βροχούλα, ήταν βάλσαμο όταν είχαμε πια φτάσει.
χάρηκα ακόμη που γνώρισα πολλά παιδιά απ'τα διάφορα μέρη της β.ελλάδας: εκτός από το Θανάση που γνωριστήκαμε στο φωτογραφικό ράλλυ, ο Δημήτρης και ο ανηψιός του, συγνώμη που δεν θυμάμαι το όνομα...
ο Άγγελος και η Λίτσα, κάνετε τέλεια παρέα παιδιά! ο Λευτέρης από Φλώρινα, μεγάλε τρόμαξα ότι δεν θα έμενε νέρό για νερό στη βάθρα

-καλαμπούρι είναι, μη το παρεξηγήσεις, μα να μην πάρεις τη μηχανή...ενώ το παληκάρι ο louros έφερε ακόμα και το γιο του δικάβαλο! η Λίνα! Λίνα τώρα που ο γαϊδαράκος άλλαξε χέρια και ελπίζω να μην τρώει καμτσικές, βάλε επιτέλους και τη φωτογραφία του εδώ-μου το υποσχέθηκες- και ένας λόγος που είναι και επετειακό μοντέλο(δεν έχω ξαναδεί)
τώρα, αν ξεχνάω κάποιον από τους βόρειους... ας με συγχωρήσετε
α, και ο Μέμος...άλλο ανέκδοτο κι αυτό!!! αλλη φορά ΒΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑ μου έλεγε συνέχεια! έφτασε πάααρα πολύ αργά και μέχρι και ψάρια έβγαλε από τα σαμάρια και τις αποσκευές του!! τι βροχή έφαγε το παιδί...
όσο για τους loosers... η παρέα μου, οι σύντροφοί μου, τα φιλαράκια μου και ποτέ οι "χαμένοι" κάθε φορά όλο και πιο κοντά σας νοιώθω ρε παιδιά, τι ζημιά!
και τόσα άλλα.......
τώρα σχετικά με το ατύχημα, που μας συγκλόνησε όλους αλλά μετά τα καθησυχαστικά νέα συνεχίσαμε, εύχομαι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα των παιδιών, και αν χρειαστεί έρχομαι και μάρτυρας για την, όχι απλά κακή, αλλά ανύπαρκτη σήμανση των έργων στο δρόμο, που ήταν πάρα πολυ επικίνδυνα!
μια πρόταση για επόμενες εκδρομές και ταξίδια, αν συμμετέχουν καινούρια παιδιά, κάποιοι απ'τους πιο έμπειρους να δίνουν σχετικές οδηγίες για τη θέση τους και το ρυθμό οδήγησης που θα κρατούν στην ομάδα για να μην έχουμε ξανά απρόοπτα. κάπου είχα διαβάσει, εδώ μέσα ή σε κάποιο link που είχε βάλει κάποιος τους τρόπους συμπεριφοράς και συνεννόησης σε ομαδικά ταξίδια...καλό είναι να ξαναποσταριστεί
έχω τόσα μα τόσα να πω...συγνώμη αν σας κούρασα

πολλά πολλά φιλιά σε όλους και πάντα καλά ταξίδια