Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απο Λουτρά Πόζαρ 16/17/18 Νοέμβρη

τακης · 67658

ΔΑΝΑΟΣ

• Guest
Reply #25 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 21:17:39 μμ
εκτος απο την καλη παρεα, αυτο που μου ''εμεινε'' βαθια μεσα μου ειναι το BMW του Δαναου. τι να λεμε τωρα για τα υπολοιπα.... φιλε να χαιρεσαι παντα τις βολτες σου...

Φιλε Λευτέρη ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λογια. Αλλα φιλε δεν παιζει ρολο τι μηχανη καβαλας. Ολα σιδερα ειναι. Ρολο παιζει αυτος - αυτοι - που την καβαλανε. Η παρεα οι ομαδικες βολτες τα ταξιδια τα γελια οι πλακες και ολα αυτα που κάνουν τα ταξιδια με το κλαμπ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!

Καντε κλικ    http://rides.webshots.com/album/561490459uGLIgW ειναι οι φωτο απο το ταξιδι. Μπορει να χρειαστει να κανετε ενα απλο register  για να τις καταβάσετε δεν θυμαμε καλα! Οποιος εχει φωτο και μπορει ας τις ανεβάσει να τις εχουμε
Να ειστε ολοι καλα και παντα ετσι να ειμαστε!!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #26 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 21:37:52 μμ
Περιμένω να δω την φωτογραφία κάποιου που χόρευε....... (όχι όμως στο ταψί....)

Έχεις δίκιο γιατί όσο νάναι η φωτογραφία που κότσαρες στo avatar σου μας έχει στείλει όλους γιά ευχέλαια.
Τρόμαξα να βρω παπά πρωί πρωί.

Φτου φτου ........ :pope:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

axidous

• Guest
Reply #27 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 21:56:51 μμ
Βρε παιδια για πεστε μας και εμας τι θερμοκρασια ειχε μεσα στο νερο και εξω απο αυτο??
Απο φαγητα τι ελεγε ??
Για πειτε ..

φιλικα

flwrina

• Guest
Reply #28 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 22:18:01 μμ
μεσα 37 και κατι και εξω 4-6 βαθμους. το κορυφαιο ηταν οταν πηγαιναμε στον παγωμενο καταρρακτη απο κατω και μετα στον ζεστο. ολα τα λεφτα εκει...  τα φαγητα επισης καλα και φθηνα ηταν...
« Last Edit: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 01:40:09 πμ by flwrina (ΛΕΥΤΕΡΗΣ) »

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #29 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 22:59:56 μμ

Δαναε, ωραιες οι φωτο.

Εμεις χασαμε, που δεν ηρθαμε.......

Offline hondakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #30 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 23:13:31 μμ
Μπράβο Δαναός, πολύ ωραίες φωτογραφίες, έτσι για να πάρουμε μια γεύση κι εμείς.

Αυτό το χαλάρωμα μέσα στο ζεστό νερό ενώ έξω είχε παγωνιά πολύ το ζήλεψα

ΔΑΝΑΟΣ

• Guest
Reply #31 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 23:28:22 μμ
Μπράβο Δαναός, πολύ ωραίες φωτογραφίες, έτσι για να πάρουμε μια γεύση κι εμείς.

Αυτό το χαλάρωμα μέσα στο ζεστό νερό ενώ έξω είχε παγωνιά πολύ το ζήλεψα

Και που να τι νιώσεις φιλε..... :o :o :o

Offline hondakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #32 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 23:39:56 μμ
το ψιλοσκεφτόμουν να κάνω ένα ντού μέχρι το Πόζαρ κάποια στιγμή πρίν τις γιορτές, τώρα που είδα και τις φώτο άρχισα να το σκέφτομαι πιο ζεστά

ΔΑΝΑΟΣ

• Guest
Reply #33 on: Δευτέρα 19 Νοέμβριος 2007, 23:54:36 μμ
Ουτε να το σκεφτεσε φιλε ειναι φανταστικα. Εμεις θα ξανα πάμε οικογενιακος αυτη την φορα στανταρ. Δεν ξερω ποτε ακριβως αλλα θα γινει.

okeanos

• Guest
Reply #34 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 01:00:29 πμ
τι να πω και τι να τραγουδίσω...
απ'τις καλύτερες μέχρι τώρα εκδρομές του κλαμπ, από όσες έχω συνταξιδέψει...δεν είμαι καλός στα λόγια και ίσως οι φωτογραφίες(τώρα σε λίγάκι θα τις δω...) να έχουν πολλά περισσότερα να πουν! και τα λόγια του lourou, ο οποίος μας έφερε και το lour-άκι του - να σου ζήσει Θανάση και να έχει πάντα προόδους και επιτυχίες σε όλα του- τα λόγια του λοιπόν τα λένε όλα και με πολύ συναίσθημα!
να πω και ευχαριστώ στο θεό της μηχανής; στο θεό των TRANSALP που μας έκανε καλό καιρό και στο πήγαινε αλλά και στην επιστροφή!όσο για την βροχούλα, ήταν βάλσαμο όταν είχαμε πια φτάσει.
χάρηκα ακόμη που γνώρισα πολλά παιδιά απ'τα διάφορα μέρη της β.ελλάδας: εκτός από το Θανάση που γνωριστήκαμε στο φωτογραφικό ράλλυ, ο Δημήτρης και ο ανηψιός του, συγνώμη που δεν θυμάμαι το όνομα...
ο Άγγελος και η Λίτσα, κάνετε τέλεια παρέα παιδιά! ο Λευτέρης από Φλώρινα, μεγάλε τρόμαξα ότι δεν θα έμενε νέρό για νερό στη βάθρα ;D-καλαμπούρι είναι, μη το παρεξηγήσεις, μα να μην πάρεις τη μηχανή...ενώ το παληκάρι ο louros έφερε ακόμα και το γιο του δικάβαλο! η Λίνα! Λίνα τώρα που ο γαϊδαράκος άλλαξε χέρια και ελπίζω να μην τρώει καμτσικές, βάλε επιτέλους και τη φωτογραφία του εδώ-μου το υποσχέθηκες- και ένας λόγος  που είναι και επετειακό μοντέλο(δεν έχω ξαναδεί)
τώρα, αν ξεχνάω κάποιον από τους βόρειους... ας με συγχωρήσετε

α, και ο Μέμος...άλλο ανέκδοτο κι αυτό!!! αλλη φορά ΒΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑ μου έλεγε συνέχεια! έφτασε πάααρα πολύ αργά και μέχρι και ψάρια έβγαλε από τα σαμάρια και τις αποσκευές του!! τι βροχή έφαγε το παιδί...

όσο για τους loosers... η παρέα μου, οι σύντροφοί μου, τα φιλαράκια μου και ποτέ οι "χαμένοι" κάθε φορά όλο και πιο κοντά σας νοιώθω ρε παιδιά, τι ζημιά!

και τόσα άλλα.......

τώρα σχετικά με το ατύχημα, που μας συγκλόνησε όλους αλλά μετά τα καθησυχαστικά νέα συνεχίσαμε, εύχομαι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα των παιδιών, και αν χρειαστεί έρχομαι και μάρτυρας για την, όχι απλά κακή, αλλά ανύπαρκτη σήμανση των έργων στο δρόμο, που ήταν πάρα πολυ επικίνδυνα!
μια πρόταση για επόμενες εκδρομές και ταξίδια, αν συμμετέχουν καινούρια παιδιά, κάποιοι απ'τους πιο έμπειρους να δίνουν σχετικές οδηγίες για τη θέση τους και το ρυθμό οδήγησης που θα κρατούν στην ομάδα για να μην έχουμε ξανά απρόοπτα. κάπου είχα διαβάσει, εδώ μέσα ή σε κάποιο link που είχε βάλει κάποιος τους τρόπους συμπεριφοράς και συνεννόησης σε ομαδικά ταξίδια...καλό είναι να ξαναποσταριστεί

έχω τόσα μα τόσα να πω...συγνώμη αν σας κούρασα ::)

πολλά πολλά φιλιά σε όλους και πάντα καλά ταξίδια :-*

Offline nikap

• Οδηγάρα
  • ENJOY THE SILENCE ΓΙΑΤΙ Τ΄ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ...
    • τσιγάρο???
Reply #35 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 01:04:50 πμ
Φιλε Λευτέρη ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λογια. Αλλα φιλε δεν παιζει ρολο τι μηχανη καβαλας. Ολα σιδερα ειναι. Ρολο παιζει αυτος - αυτοι - που την καβαλανε. Η παρεα οι ομαδικες βολτες τα ταξιδια τα γελια οι πλακες και ολα αυτα που κάνουν τα ταξιδια με το κλαμπ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!

Καντε κλικ    http://rides.webshots.com/album/561490459uGLIgW ειναι οι φωτο απο το ταξιδι. Μπορει να χρειαστει να κανετε ενα απλο register  για να τις καταβάσετε δεν θυμαμε καλα! Οποιος εχει φωτο και μπορει ας τις ανεβάσει να τις εχουμε
Να ειστε ολοι καλα και παντα ετσι να ειμαστε!!

Εξαιρετικές φωτογραφίες Δαναέ!! Τελικά έχεις καλλιτεχνική φλέβα  :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 01:20:28 πμ by nikap »

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις....

flwrina

• Guest
Reply #36 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 01:39:31 πμ
ΚΟΥΙΖ: ποιο μελος του κλαμπ εκανε βολτα με μηχανη χωρις κρανος λιγο πριν την αναχωρηση κυριακη πρωι?????????

ΔΑΝΑΟΣ

• Guest
Reply #37 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 01:48:04 πμ
ΚΟΥΙΖ: ποιο μελος του κλαμπ εκανε βολτα με μηχανη χωρις κρανος λιγο πριν την αναχωρηση κυριακη πρωι?????????

Βοηθα και αλλο τον κοσμο. Οδηγούσε DUCATI!!

flwrina

• Guest
Reply #38 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 01:59:23 πμ
 δικιο εχεις,το ειχα ξεχασει!!! μια κοκκινη πρεπει να ηταν....

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 02:17:05 πμ
Άλλη μία συνάντηση με τους φίλους από όλη την Ελλάδα τελείωσε και για άλλη μια φορά περάσαμε πολύ όμορφα, άσχετα αν ο καιρός μας τα.... μούσκεψε.
Αυτή τη φορά η ιδιαιτερότητα ήταν ότι έγινε με αυτοκίνητα για πολλούς (κι εγώ μέσα σ' αυτούς). Μπράβο σε όσους το τόλμησαν και ήρθαν με μηχανή. Ελπίζω να γύρισαν όλοι στεγνοί.
Καλή αντάμωση αδέρφια στην επόμενη εκδρομή και μέχρι τότε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #40 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 02:50:47 πμ

ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!  :director: :director: :director:

Και να μην το ξανακάνεις ! :smackbottom: :smackbottom: :smackbottom:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

flwrina

• Guest
Reply #41 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 03:25:26 πμ
ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!  :director: :director: :director:

Και να μην το ξανακάνεις ! :smackbottom: :smackbottom: :smackbottom:
                                                                                                                                                                                     ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!!

ΔΑΝΑΟΣ

• Guest
Reply #42 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 03:33:11 πμ

Tι μου δεινεις να μην μιλησω?!?!?!?!?!? :-X :-X :-X :-X

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 03:46:38 πμ

Από μάρτυρες πολλούς !  :grouphug:
Από φωτό μην με πιέζεις γιατί δεν θα σταλεί σε εσένα αλλά κάπου αλλού και εκεί δεν θα μπορείς να βάλεις μέσον για να σωθείς . . . !  :phear: :phear: :phear: :jail: :phear: :phear: :phear:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

flwrina

• Guest
Reply #44 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 03:47:43 πμ
Tι μου δεινεις να μην μιλησω?!?!?!?!?!? :-X :-X :-X :-X

βολτα με το ΤΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #45 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 03:53:22 πμ
βολτα με το ΤΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πιο πολύ θα του αρέσει του Δαναού βόλτα με μάουτεν-μπάικ παρά με το ΤΑ !!!  ;D ;D ;D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

flwrina

• Guest
Reply #46 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 04:00:58 πμ
Πιο πολύ θα του αρέσει του Δαναού βόλτα με μάουτεν-μπάικ παρά με το ΤΑ !!!  ;D ;D ;D

χα χα χι ;D ;D ;D ;D ;D οταν ''ψοφισουν'' 18-20   :horseshit: :horseshit: :horseshit: :horseshit: :horseshit: :horseshit: τοτε και εσυ θα το κανεις βολτα. ;D ;D ;D αλλα στα λουτρα εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ!  >:( >:( >:( >:( >:(

flwrina

• Guest
Reply #47 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 04:05:12 πμ
μεμο στειλε π.μ το κινητο σου. κυριακη ισως σε ενοχλησω......

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 04:08:16 πμ
Είχατε δεν είχατε το χέσατε πάλι το θέμα.
Εντυπώσεις από τα Πόζαρ λέει το θέμα.
Πείτε κάτι σχετικό ή μην πείτε τίποτα.

Triumph Tiger 955i '05

ΔΑΝΑΟΣ

• Guest
Reply #49 on: Τρίτη 20 Νοέμβριος 2007, 04:14:19 πμ
 :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: