Hellas Transalp Forum

Long Way Round!!!!

mihalis81 · 3628

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
    • Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Selfie
on: Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2007, 18:36:32 μμ
Είδα το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πώ ότι έπαθα πλάκα!!!
Είναι μία ταινία ντοκυμαντέρ με τον γνωστό Ewan McGregor  ( γνωστός από το Star Wars) και τον φίλο του Charley Boorman που ξαφνικά τους την βαράει μία μέρα και αποφασίζουν να γυρίσουν όλο τον κόσμο με μηχανές!!!
Διαδικάσία και εμπειρία απίστευτη, και επειδή εδώ και πολύ καιρό κυνηγάω να κάνω και εγώ κάτι τέτοιο αλλλά εδώ στην Ελλάδα έχω "φουντώσει". :goofy: :goofy: :goofy:
Δείτε  ( κατεβάστε ) την σειρά- ντολυμαντέρ απλά είναι απίστευτη!!! http://www.longwayround.com/html/longwayround.html

Υ.Γ: Παίζει καμία εκδρομή τώρα σύντομα???? ;D ;D ;D ; όχι τίποτα άλλο για να σπάσω την "παρθενιά" στα ταξίδια!!!

https://SecreLocal.com - Secret Chat Local Girls - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Girls Chat Online

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #1 on: Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2007, 18:53:06 μμ
σε 3 μερες μια εκδρομη κοντινη παιζει

http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=1958.0

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #2 on: Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2007, 18:55:26 μμ
Τι εννοείς Μηχάλη... να κάνεις κάτι τέτοιο ? Να γυρίσεις ταινία κάνοντας το γύρο του κόσμου ?

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
    • Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Selfie
Reply #3 on: Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2007, 19:09:21 μμ
τον γύρο του κόσμου; δεν μου ακούγετε κακό!!! Λίγο στο οικονομικό θα είχα πρόβλημα!!!
Πλάκα κάνω, το θεωρώ αδύνατο για την εμπειρία μου.
Εννοώ με παρέα να κάνουμε ένα adventure ταξίδι με τρελή παρέα είναι κάτι το οποίο το θέλω πάρα πολύ.
Για την εκδρομή το είδα και κοντεύω να τρελαθώ γιατί ένα ΣΚ τον χρόνο μπορεί να δουλέψω και μου έπεσε αυτό που είναι η εκδρομή.

https://SecreLocal.com - Secret Chat Local Girls - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Girls Chat Online

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #4 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 03:55:21 πμ
Ναι φοβερή περιπέτεια!

Δωρεάν μηχανές και ανταλλακτικά, τρελή υποστήριξη, λεφτά από παντού, δωρεάν εξοπλισμός και μετά έσοδα από το ντοκιμαντέρ..

Το παίζουν adventurάδες με ξένα @ρχ!δια..

Έχω σκάσει με αυτή τη σειρά.. Στο επόμενο long way down (Σκωτία - Νότιος Αφρική) ο άλλος (McGreggor) έφερε και τη γυναίκα του για 10 μέρες!! Τζάμπα διακοπές και βόλτα ο τύπος..

Ναι ζηλεύω κιόλας αλλά αυτοί οι τύποι είναι πραγματικοί adventurάδες κατά τη γνώμη μου:

http://www.tokyotolondon.com/

Χωρίς συνοδεία, χωρίς λεφτά και το 1994!

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #5 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 04:28:09 πμ
φοβερο αντε Μεμο ετοιμασου και αυτοι με 400 ηταν

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #6 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 04:45:22 πμ
φοβερο αντε Μεμο ετοιμασου και αυτοι με 400 ηταν
Μα αφού ολόκληρος Βασίλης Ορφανός έχει 400άρι εγώ δεν θα έχω;  ;) ;) ;)

Δεν το πουλάω λέμεεεεε !!!!!!!

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #7 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 04:47:26 πμ
Και προσθέτω ότι το Long way round και down, δεν είναι μηχανόβιες σειρές, τις έχουν επίτηδες κάνει πιο mainstream για να τα δει πιο πολύς κόσμος..

Δεν τους έχω δει να αλλάζουν λάδια σε κανένα επεισόδιο, οι μηχανές εξαφανίζονται και εμφανίζονται ως δια μαγείας, δεν μιλάμε για αυτονομία, σέρβις κλπ..

Μόνο με τους "ήρωες" ασχολούμαστε..

Και βέβαια είναι κατόρθωμα τόσες ώρες και χιλιόμετρα αλλά ποιός από εμάς δεν θα το έκανε με 1000 αν του το προσφέρανε;

Και μη βάζετε ιδέες στο Μέμο...

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #8 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 04:58:49 πμ
Ναι φοβερή περιπέτεια!

Δωρεάν μηχανές και ανταλλακτικά, τρελή υποστήριξη, λεφτά από παντού, δωρεάν εξοπλισμός και μετά έσοδα από το ντοκιμαντέρ..

Το παίζουν adventurάδες με ξένα @ρχ!δια..

Έχω σκάσει με αυτή τη σειρά.. Στο επόμενο long way down (Σκωτία - Νότιος Αφρική) ο άλλος (McGreggor) έφερε και τη γυναίκα του για 10 μέρες!! Τζάμπα διακοπές και βόλτα ο τύπος..

Ναι ζηλεύω κιόλας αλλά αυτοί οι τύποι είναι πραγματικοί adventurάδες κατά τη γνώμη μου:

http://www.tokyotolondon.com/

Χωρίς συνοδεία, χωρίς λεφτά και το 1994!

Μιας και είμαι κάτοικος του Ενωμένου Βασιλείου (sic) είδα όλα τα επεισόδια αυτής της σειράς καθε Κυριακή 9-10μμ στο BBC2, ακριβώς μετά το Top Gear 8-9μμ  ;D Με δύο τζίπ συνοδεία και άπειρη υποστήριξη πάει κανείς ακόμα και στον ...Αρη  ;) Οταν βρήκανε τα δύσκολα (άμμο, λάσπη), είχανε 3-4 άτομα πεζούς δίπλα στη μηχανή να την κρατήσουνε πριν πέσει η να την σηκώσουνε μετά. Πάει το GS Adventure στο χώμα? Με τέτοια υποστήριξη και το Pan European πάει  ;) Και όταν το αμορτισέρ του ενός Adventure παρέδωσε πνεύμα και έχασε όλο το λάδι, ήρθε το τζιπ με τα ανταλλακτικά και 3-4 άτομα και το αλλάξανε. Λυπήθηκα πάντως την καημένη κυρία MacGregor για τις χύμες που έφαγε με το F650GS, είμαι σίγουρος οτι η Ελένη θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα.

Πάντως η σειρά ήτανε πολύ ωραία για τον εξερευνητικό/κοινωνιολογικό χαρακτήρα της και άξιζε να τη δει κανείς, ιδίως τα τελευταία επεισόδια.

Να επιβεβαιώσω επίσης οτι το ταξίδι Τόκυο-Λονδίνο με τα ΤΑ είναι ενα πραγματικό adventure, άλλος έχει τη χάρη και άλλος το όνομα... Νομίζω ότι αυτό είδε ο kchatz (ή KostasC κατά forum) και πήρε το ΤΑ του.

" the PouroDuro spirit "

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #9 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 05:39:59 πμ
Και τα 2 long way και το race to Dakar τα έχω δει και το ξαναλέω ΖΗΛΕΥΩ και τους 2 αλλά τη βλακόφατσα τον Boorman να έχει κάνει τόσα πράγματα ο παλιοπουθενάς δεν το αντέχω!! Η σειρά είναι καλογυρισμένη και αξίζει αλλά σας προειδοποιώ ότι θα σκάσετε από τη ζήλεια..

XLGeorge, θυμάσαι στο road of bones που φορτώσαν τα μοτόρια σε ένα φορτηγό για να περάσουν τα ποτάμια; Φοβερές ικανότητες! Πήγαν οι μηχανές μόνες τους!

Τα νεύρα μου..  :P

Όποιος τα θέλει του καίω dvd αλλά χωρίς υπότιτλους.. Στείλτε πμ..

Offline Kostas P

• Οδηγάρα
Reply #10 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 05:54:28 πμ
Πάντως και στο Τοκυο-Λονδίνο υπήρχαν χορηγοί για να καλύψουν το βασικότερο όλων, το οικονομικό.  Σίγουρα την εποχή που έκαναν το ταξίδι τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και πιο "αγνά" μοτοσυκλετιστικά.
Το ταξιδιωτικό αυτό είναι ένας ύμνος στις δυνατότητες του ΤΑ και στα μεγάλα μοτοταξιδιωτικά.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #11 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 06:06:56 πμ
Άλλο βρέθηκαν κάποιοι χορηγοί και άλλο δεν πληρώνω ΜΙΑ. ΠΟΤΕ.

Δεν έχω δει τον McGreggor να παζαρεύει για ένα πιάτο φαϊ ούτε να λέει "ωραία, βρήκαμε μηχανόβιο, μπορεί να μας κεράσει κανένα σουβλάκι"

Και βέβαια για να είμαστε σωστοί, κατά τη γνώμη το ότι βγήκαν ζωντανοί οι 2 αυστραλοί το θεωρώ καθαρή τύχη έτσι όπως πήγαν, και κανονικά θα έπρεπε να τους είχαν σφάξει μόνο και μόνο για το θράσος τους!

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #12 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 06:08:44 πμ
Και χορηγός που σου δίνει mars για 6 μήνες δεν είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία που έγινε ποτέ στο marketing...  :P

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #13 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 17:13:43 μμ
Να επιβεβαιώσω επίσης οτι το ταξίδι Τόκυο-Λονδίνο με τα ΤΑ είναι ενα πραγματικό adventure, άλλος έχει τη χάρη και άλλος το όνομα... Νομίζω ότι αυτό είδε ο kchatz (ή KostasC κατά forum) και πήρε το ΤΑ του.

Αρρώστια... είχα κολλήσει πολύ πολύ άσχημα ! ήθελα να τα παρατήσω ολα και να φύγω...αλλά δεν ήμουν Αυστραλός (αν το πιάσατε το υπονοούμενο).
Αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο μπορεί να βρει πολλά αξιόλογα ταξιδιωτικά. Οι ηθοποιοί αυτοί είχαν την όρεξη αλλά δεν είχαν τα
κότσια να το κάνουν μόνοι τους. Είπαν να βγάλουν και δυο φράγκα... υπάρχει καλύτερη δουλειά να κάνεις ?

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #14 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2007, 17:26:41 μμ
Κάναν ένα μαύρισμα όμως.......
Και όσον αφορά κανα ανθρωπιστικό μύνημα τίποτα.
Χαίρομαι που γράφονται αυτά,τι διάολο μόνο σ εμένα θα στράβωναν.
Όταν το είχα πρωτοδεί μου είχε κάνει εντύπωση που οι μηχανές ήταν "λαμπίκο".
"Π@@στηδες  με ξένο κώλο "  .

Μars όταν λέτε εννοείτε τη γκοφρέτα ?
Μη χειρότερα ,το επόμενα θα είναι απ την allways !!!!

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #15 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2007, 01:12:12 πμ
Στο Πεκίνο τους είχαν δώσει άπειρες mars γκοφρέτες! Είχα πεθάνει στα γέλια όταν το διάβαζα, αυτοί δεν είχαν στον ήλιο μοίρα αλλά από γκοφρέτες, χαμός!

Διάβασα και αυτά τα ωραία στο site τους:

Of course, there is the guy who started it all, Ted Simon, and his book "Jupiters Travels".  Ted travelled around the world over 3-4 years 1973  - 1977, and has recently repeated the trip almost 30 years later, aged 70+. His book began the adventure by motorcycle craze and he even was bizarrely whisked in to Mongolia to make a guest appearance for Ewan McGregor's documentary (see below), rode down the main street of UB and then got sent home.  I can only assume the producers thought that would add 'street cred'.  At least it boosted the sales of Ted's book.

Also of interest and more recent is Ewan McGregor and Charley Boorman's 2004 ride from London to New York, via Kazakhstan, Mongolia, Siberia and Alaska.  While a lot of other adventure bikers criticise them for enjoying the luxury of a support crew (yes, its much easier when you have half a dozen people planning it for you and 2 four wheel drives to carry all the crappy luggage like spares and tyres), not to mention their bizarre decision to put their bikes on the train to Skovorodino when President Putin made such a huge fuss just a few months previous of declaring the Trans Siberian Highway finally "complete", and despite dozens of other bikers riding that very same road in 2004, their Long Way Round is full of good footage, at least as far as Magadan.  Quite why they filled the remainder of the trip with visits to Orange County Choppers or horseriding in Montana is a bit beyond me, but does show what an anticlimax the trip was post Magadan.  Adventure biking is still short of 'on the ground' video footage and is mostly documented by photographs and text.  LWR thus builds on the pioneering work done by the British "Mondo Enduro" expedition of 1995/96 (see below) in bringing adventure motorcycling to the small screen.  Charley seems to have turned the success of Long Way Round into a cottage industry with one follow up already done (Race to Dakar) and a new one on the way (Long Way Down).  Whether you like the Long Way Round or not, one thing it has undeniably done is to boost the profile of adventure motorcycling dramatically.  Thanks to the Long Way Round, people who know nothing about motorcycles get the concept of the long ride across the world.  By targeting a mainstream audience, they have taken adventure motorcycling away from the just the bikers, and planted seeds across the broader community.  I would estimate at least 1000 people cross Siberia on a motorcycle annually now, between May and September (only a pair of halfwits would be still trying to cross it in October). It is however unfortunate that the LWR producers edited out all the meetings with other motorcycle travellers they met along the way, but if they showed how easy it was and how many people do it these days, then it would hardly make it look like a challenging adventure now would it?

Probably the most interesting, genuine and original documentaries I have seen in recent years are 'Mondo Enduro' and 'Terra Circa', by Austin Vince and the Mill Hill gang.  In Mondo Enduro, (click for video link)  a group of 7 guys sets out from London in April 1995 (4 months after we arrived in the UK, and just 2 months before the first instalment of our story hit the UK motorcycle press) to ride around the world.  Over a year later, 3 of the original guys made it back into London.  This is followed up by Terra Circa, (click for video link) a 2001 venture that sets off with 6 guys to go from London to New York via Kazakhstan, and Magadan in Siberia .... basically the template for Long Way Round 3 years later.  The contrast in styles with Long Way Round could hardly be more different though, as the Mill Hill crew ride tiny 350 cc Suzuki bikes and run strict cost reduction policies such as always camping out, and self catering. They eschew sponsorship - or at least purport to.  During preparation they "pooh pooh" the over-prepared "German" notion of $1000 custom fabricated aluminium panniers for the more "authentic" approach of strapping a £6 steel surplus British Army ammunition box to the back of each bike.  Excellent entertainment and a load of fun.  These DVDs are the templates that Long Way Round purchased during their preparations and unashamedly copied, but unfortunately (or unpleasantly) failed to acknowledge.

Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι συναντούσαν συνέχεια κόσμο να κάνει το ίδιο και τα κόψαν όλα στο μοντάζ!!

Αίσχος! Αισχροί κι οι δυό! Αλητεία!

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Τετάρτη 09 Φεβρουάριος 2011, 23:58:55 μμ
Ξεθαβω αυτο το νήμα με αφορμη μια συζήτηση που ειχα την Κυριακη.
Για το συγκεκριμένο ταδιδιωτικο ,καθως και για την συνέχεια του(LONG WAY DOWN) τα μόνα σχόλεια που είχα ακουσει έως τωρα ηταν απο υποτιμητικα έως χλευαστικα:ολα του στυλ,
"σιγα το κατορθωμα που έκαναν,και ειχαν πάντα υποστηριξη απο πίσω,"κτλ κτλ.
έτυχε λοιπον να βρεθω την Κυριακη σε τραπεζι που ανάμεσα στους παρευρισκόμενους,ήταν 2 Γερμανοι που πραγματικα εχουν αλωνισει πανω κατω την Ασια με μοτοσυκλέτες.
η άποψη τους ειναι οτι ακομα και υπο αυτες τις συνθήκες ,τα 2 αυτα ταξιδωτικα εγκυμωνουν πολλους κινδύνους και ειναι αφελλες να νομιζει ΄καποιος οτι αν ειχε την ίδια υποστηριξη θα το έβγαζε ανετα.
ναι πραγματικα δεν εχει τις δυσκολίες του να κανεις ενα τετοιο ταξιδι χωρις υποστηριξη αλλα όχι οτι ηταν κατι απλο.....
Και όσον αφορα την δική μου άποψη..οχι 2 αλλα και 6-7 αυτοκινητα να με συνόδευαν,το ταξιδι δεν θα το έκανα.επικίνδυνα μερη,άγνωστα μέρη....

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline Ξενος

• a.k.a. Νίκος Ταξιδευτής
  • Απλός οδηγός
  • θέλω να φύγω μακρυα...
    • Open Horizons
Reply #17 on: Πέμπτη 10 Φεβρουάριος 2011, 21:48:59 μμ
Ξεθαβω αυτο το νήμα με αφορμη μια συζήτηση που ειχα την Κυριακη.
Για το συγκεκριμένο ταδιδιωτικο ,καθως και για την συνέχεια του(LONG WAY DOWN) τα μόνα σχόλεια που είχα ακουσει έως τωρα ηταν απο υποτιμητικα έως χλευαστικα:ολα του στυλ,
"σιγα το κατορθωμα που έκαναν,και ειχαν πάντα υποστηριξη απο πίσω,"κτλ κτλ.
έτυχε λοιπον να βρεθω την Κυριακη σε τραπεζι που ανάμεσα στους παρευρισκόμενους,ήταν 2 Γερμανοι που πραγματικα εχουν αλωνισει πανω κατω την Ασια με μοτοσυκλέτες.
η άποψη τους ειναι οτι ακομα και υπο αυτες τις συνθήκες ,τα 2 αυτα ταξιδωτικα εγκυμωνουν πολλους κινδύνους και ειναι αφελλες να νομιζει ΄καποιος οτι αν ειχε την ίδια υποστηριξη θα το έβγαζε ανετα.
ναι πραγματικα δεν εχει τις δυσκολίες του να κανεις ενα τετοιο ταξιδι χωρις υποστηριξη αλλα όχι οτι ηταν κατι απλο.....
Και όσον αφορα την δική μου άποψη..οχι 2 αλλα και 6-7 αυτοκινητα να με συνόδευαν,το ταξιδι δεν θα το έκανα.επικίνδυνα μερη,άγνωστα μέρη....

Δεν ειχα δει αυτο το θεμα προηγουμενως και θα απαντουσα κατι αναλογο αλλα με προλαβε ο φιλος Μαριος. Παιδια, παροτι και εγω νοιωθω οτι θα μπορουσε να ειναι λιγο λιγοτερο ρετουσαρισμενο το ταξιδι αυτο, παρολαυτα δεν μπορω να μην δω και την αλλη πλευρα.
Ειδικα ο McGregor ειναι ενας διασημος ηθοποιος με πολλα λεφτα και στο κατω κατω δεν ειχε καμια αναγκη χρηματικη να το παιξει μηχανοβιος ταξιδιωτης αν πραγματικα δεν το ηθελε.

Και αφου ηδη επαιζαν χρηματα στη μεση ΚΑΙ τους χαριζαν μηχανες και εξοπλισμο γιατι να μην το αποδεχτουνε; Στην τελικη και εμενα αν μου χαριζαν μια BMW για το γυρο του κοσμου τι θα ελεγα; Α οχι, θα το κανω με το δικο μου γιατι ετσι ειναι "the hardcore way"; :P

Ειχαν καποια μεσα στη διαθεση τους και τα εκμεταλλευτηκαν. Τωρα αυτες οι χαζες σαλτσες που υπηρχαν μεσα σιγουρα θα μπορουσαν να λειπουν αλλα εκει ριχνω το φταιξιμο στον χαζοαμερικανο παραγωγο που ειχαν μαζι τους παρα κατι αλλο.

Απο εκει και περα η σειρα αφορουσε μηχανες, ταξιδια, αγνωστα μερη και ολα αυτα με υπεροχες καθαρες ληψεις και λιγο στορυ για να μην βαριομαστε. Τι καλυτερο;

Και στο κατω κατω τουλαχιστον αυτοι -με οποιο μεσον- βρεθηκαν πανω σε 2 ροδες ταξιδευοντας ανα τον κοσμο. Εγω τι κανω;

Νίκος

'Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.'

openhorizons.wordpress.com

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #18 on: Πέμπτη 10 Φεβρουάριος 2011, 22:36:29 μμ
Δεν ειχα δει αυτο το θεμα προηγουμενως και θα απαντουσα κατι αναλογο αλλα με προλαβε ο φιλος Μαριος. Παιδια, παροτι και εγω νοιωθω οτι θα μπορουσε να ειναι λιγο λιγοτερο ρετουσαρισμενο το ταξιδι αυτο, παρολαυτα δεν μπορω να μην δω και την αλλη πλευρα.
Ειδικα ο McGregor ειναι ενας διασημος ηθοποιος με πολλα λεφτα και στο κατω κατω δεν ειχε καμια αναγκη χρηματικη να το παιξει μηχανοβιος ταξιδιωτης αν πραγματικα δεν το ηθελε.

Και αφου ηδη επαιζαν χρηματα στη μεση ΚΑΙ τους χαριζαν μηχανες και εξοπλισμο γιατι να μην το αποδεχτουνε; Στην τελικη και εμενα αν μου χαριζαν μια BMW για το γυρο του κοσμου τι θα ελεγα; Α οχι, θα το κανω με το δικο μου γιατι ετσι ειναι "the hardcore way"; :P

Ειχαν καποια μεσα στη διαθεση τους και τα εκμεταλλευτηκαν. Τωρα αυτες οι χαζες σαλτσες που υπηρχαν μεσα σιγουρα θα μπορουσαν να λειπουν αλλα εκει ριχνω το φταιξιμο στον χαζοαμερικανο παραγωγο που ειχαν μαζι τους παρα κατι αλλο.

Απο εκει και περα η σειρα αφορουσε μηχανες, ταξιδια, αγνωστα μερη και ολα αυτα με υπεροχες καθαρες ληψεις και λιγο στορυ για να μην βαριομαστε. Τι καλυτερο;

Και στο κατω κατω τουλαχιστον αυτοι -με οποιο μεσον- βρεθηκαν πανω σε 2 ροδες ταξιδευοντας ανα τον κοσμο. Εγω τι κανω;
Etσι ακριβως ειναι Νικολα και με πιο λιγα λογια ...,,οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια  ;D ;D ;D

Harry

• Guest
Reply #19 on: Τετάρτη 16 Μάρτιος 2011, 09:19:34 πμ
     Για μενα ο πιο ωραιος τυπος (απο οσους εχω στο internet) ειναι αυτο ο ιταλος:

Δεν ειχε γνωσεις μηχανικης , δεν ηταν "μηχανοβιος" και ξεκινησε να κανει την τρελα του με 2.200ε.Στη συνεχεια βεβαια επεσαν τα λεφτα κλπ κλπ, αλλα η τρελα ΤΡΕΛΑ!! .Θυμαμαι βεβαια ειχε κακη καταληξη (www.partireper.it/2010/03/18/my-journey-ends-here-im-returing-home/) λογω ενως ατυχηματος οπου αναγκαστηκε να επιτρεψει πισω για ενα διαστημα αλλα δεν το εβαλε κατω.

και η ιστοσελιδα :

www.partireper.it/categoria/newsletter/newsletter-english/
« Last Edit: Τετάρτη 16 Μάρτιος 2011, 09:22:40 πμ by Harry »

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr
Reply #20 on: Σάββατο 17 Μάρτιος 2012, 07:05:40 πμ

...ΤΟ βιβλιο που ειχαν βγαλη ειναι 500 σελιδες περιπου και το διαβασα το 2007 πριν ανεβω Βορεια .Με ''εφτιαξε''. Οι αποψεις οτι επειδη ειχαν υποστηριξη δεν ειναι αθλος ειναι μια αποψη !  Αλλα το οτι και αυτοι εστω και ετσι κανανε τον γυρο του κοσμου ,ειναι γεγονος !    [ το Αφρικανικο κομματι δεν το εχω δει-οπως το περιγραφετε πρεπει να ηταν για γελια?]     Πολλοι ,ακομα και με τετοια υποστηριξη ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΑΝΕ ΠΟΤΕ !
Νομιζω οτι αξιζουν ενα Μπραβο !  Τωρα ,αν εισαι τοσο διασημος οσο αυτοι ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ,  οσο αν και οι ιδιοι θελανε να ''περασουν '' την ιδεα της ανεξαρτησιας και καλα. Απο την αλλη , ας τους θεωρησουμε ακριβοπληρωμενους κινηματογραφηστες ταξιδιων ,που μας δινουν την ευκαιρια να δουμε τετοιες εικονες ... δεν ειναι και ευκολο !   Εγω θαθελα [απο ταξιδιωτικης αποψης ] να ειμαι ο Μac-George ας πουμε ...διασημος ηθοποιος που του τα ''χωνουν'' γιατι πουλαει διαφημησεις -προιοντα και μας κανη και μια διαπλανητικη πληρωμενη   μοτο-βολτα....χαχα!           εσεις ???