Το αυτοκινητο είναι αριστο,ενας και μοναδικος ιδιοκτητης και με πληρες ιστορικο συντηρησης(υπαρχουν όλα τα παραστατικα διαθέσιμα). Μου εκανε συντροφια όλα αυτά τα χρονια μεγαλωσα τα παιδια μου με αυτό και δεν ζητησε τιποτα παραπανω από τα σερβις του(τα οποια γινονταν στην ωρα τους και με το παραπανω).Είναι η επετειακη εκδοση vibe με πολλα νικελ κομματια, διχρωμη ταπετσαρια, και γενικως πιο πλουσια και από την sol (η πιο πλουσια τοτε). Εχει τα παντα από εξοπλισμο ανεσης και ηλεκτρικων,λαστιχα περσινα,κτεο μεχρι 11/2019 και θα γινει και σερβις πριν την παραδοση στον νέο ιδιοκτητη του.
Στην τιμη περιλαμβάνονται τα εξτρα των φωτογραφιων αξιας 1000+ ευρω(μπαγκαζιερα+μπαρες οροφης,αεροτομη,κοτσαδορος γνήσιος Toyota αποσπώμενος ο οποιος ηταν μονο για την βαση ποδηλατων) Το λινκ απο γνωστο ιστοχωρο
https://www.car.gr/15389191-toyota-yaris-vibe-vvt-iΑν αποτελει παραβιαση καποιου κανονισμου το διορθωνω δεν υπαρχει θεμα....
Αν ενδιαφερθει καποιος ας μου πει στο τηλ οτι ειναι απο το φορουμ για να ξερω (μιλαμε ''αλλιως'' εμεις ουτως η' αλλως....)