Για την λειτουργία με ένα κύλινδρο μου το είπαν σε 2 συνεργεία.
Αυτό εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω κ αισθάνομαι οτι κάτι εννούν που δεν είναι αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε σαν << λειτουργία με ενα μόνο κυλινδρο.>>
Δεν ξέρω εάν έπεσα σε εξαπάτηση , θα κοιτάξω να αλλάξω την μπαταρία και μετά να ανεβάσω τις στροφές.
Ναι , αλλά κάντο όμως ετσι? μην λέμε τα ίδια κ τα ίδια .
Ανεβαζεις βίντεο με ενα μηχανάκι με 20% λάθος στροφές ρυθμισμένο ρελαντί και λες οτι κινείται η βελόνα του στροφόμετρου?
Οπως λέει κ ο Γιάννης εκεί χαμηλά ισως δεν λειτουργεί σωστά κ η τρομπα λάδιου κ δεν έχεις σωστή λίπανση.
Και στην τελική , εαν το θέμα της λειτουργίας ενός κυλίνδρου, φαίνεται στο ασταθές ρελαντί και μόνο, δεν με πειράζει, θα το αφησω έτσι
Εγώ το αφησα 9 χρόνια , αφου δεν είχα παράπονο απο κατανάλωση/λειτουργία.
Τι θέμα με το τσοκ δεν μπορώ να καταλάβω πως συνέβη.
Πριν το πάω στο συνεργείο , δούλευε σωστά, τό άνοιγα στην πρώτη σκάλα στο ξεκίνημα και ανέβασε το ρελαντί πάνω από τις 1500 στροφές, τώρα βυθίζεται το ρελαντί.
Μια λογική εξήγηση, μπορείτε να δώσετε ;
Αυτό ισχύει κ στο δικό μου, οταν το αγόρασα το τσοκ στην 2η σκάλα ανέβαζε πάνω απο 1500 στρ /λ , μετα απο καθάρισμα ρυθμιση καρμπς κ ρυθμιση βαλβίδων λειτουργούσε σαν το δικό σου.
Μα αναφέρω ότι έγινε καθαρισμός του καρμπυρατερ
Επίσης έγραψα ότι πριν και όσο έχω την μηχανή δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το τσοκ
Μετά τον καθαρισμό άλλαξε συμπεριφορά και μετά από λίγα δευτερα βυθιζεται το ρελαντί..
Ρίξε κ μια ματιά στην ντίζα του τσοκ, μετά απο το λεβιέ του τσοκ κ κάπου ανάμεσα σκελετό κ αριστερό ψυγείο η ντίζα γίνεται διπλή κ πάει στα δύο καρμπς.
Δεν είναι ευκολο να το βρείς το σημείο αφου ενοχλεί το τεπόζιτο κ τα πλαστικά.
Ισως με το βγάλε βάλε να μην πάτησε σωστά η ντίζα κ να μένει το τσοκ μόνιμα ανοικτό , ισως δλδ κ απο αυτό να εξηγείται κ η επιπλέον κατανάλωση.
Δηλαδή φίλε, να πιστέψω πως δεν έγινε καθαρισμός στο καρμπυρατερ !
Μην φτάσουμε κ εκεί.