Να πώ κ εγώ το κάτι τις ... κ επειδή στην έκθεση δεν ήμουν κ απο τους αριστούχους ισως τα γραφόμενα να είναι ολίγον σκόρπια.
Πρώτον , δεν κατείχα απο λύσε/δέσε της 600αρας , αρα το βάρος θα έπεφτε στον Γιάννη που την έχει κ την κατέχει.
Εγώ περισσότερο θα έπαιζα επικουρικό ρόλο στην όλη διαδικασία. Κ ευχαριστώ τον Γιάννη που μου εμπιστεύθηκε τις λεπτοδουλειές ελπίζω μάστορη να έκανα καλή δουλειά ώστε να με ξαναφωνάξεις, πρώτη φορά δούλεψα ''μαύρα'' κ το φχαριστήθηκα.

Δεύτερον κ βασικόν, όταν κάποιος κάνει μια δουλειά που την έχει κάνει αρκετές φορές, αρα κ την κατέει , απο αυτόν μαθαίνεις, ΔΕΝ του τα κάνεις κουδούνια επεμβαίνοντας στην ροή της δουλειάς του κ κατά συνέπεια και της σκέψης του επειδή έτσι τον αποσυντονίζεις κ τον μπερδεύεις.
Αυτό το τήρησα , ετσι Γιάννη?

Αν ξερει κάτι να το κάνει με κάποιο τρόπο , πολύ απλά σέβεσαι αυτόν τον τρόπο κ δεν του προτείνεις άλλους επειδή έχει πολλά στο μυαλό του.
Ισως κ να έχεις δίκιο σε κάτι, αλλά αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν παίζει ρόλο μια διαφορετική γνώμη για του πως θα μπεί μια βίδα .
Επειτα η ευθύνη ήταν μεγάλη , ισως μεγαλύτερη απο το αγχος , αφου ο Στέφανος χρησιμοποιεί το μηχανάκι στην δουλειά του κ δεν υπήρχε περιθώριο λάθους.
Πρέπει πάντως να παραδεχθώ οτι ο Γιάννης είναι κ σωστός κ μεθοδικός στην δουλειά του , ακούραστος κ ψείρας, εξ άλλου το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.
Σίγουρα αν δουλεύαμε μαζί σε δικό μας συνεργείο θα είχαμε τους πιό ευχαριστημένους πελάτες αλλά για να φάμε θα ζητιανεύαμε στα φανάρια η θα κάναμε κ δεύτερη δουλειά

Στον Στέφανο έχω να πώ δύο πράματα, πρώτον ενα ευχαριστώ που μας εμπιστεύθηκε, κ δεύτερον οτι αυτό το μηχανάκι ΔΕΝ θα το πουλούσα εύκολα , όλα τα ελαστικά μέρη επάνω του ηταν σε άριστη κατάσταση σαν να είχαν αλλαχτεί όλα πρόσφατα.
Ενα μεγαλο ευχαριστώ στους ψήστες για το κρύο και την τσίκνα που έφαγαν ενώ εμείς δουλεύαμε στην ζεστούλα (οχι οτι δεν το ευχαριστήθηκαν αλλά λέμε τωρα ....

)
Ενα μεγαλο ευχαριστώ κ σε όσους περευρεύθηκαν , η συμμετοχή δίνει αυτό το παρείστικο στυλ κ είναι πάντα κάτι καλό.
Ενα μεγαλο ευχαριστώ κ στα παιδιά του ΣΥΜΟΦΕ, που μας ανέχτηκαν, για τα δροσερά υγρά που μας παρείχαν , το χαμόγελό τους , την βοήθεια κ υπομονή τους , αλλά κ εμείς με την σειρά μας προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε σκουπίδια η να λερώσουμε αφου όσες βίδες βγάλαμε τόσες κ βάλαμε.

Μόνο αρνητικό , αν θεωρηθεί αρνητικό, μάλλον πρόταση είναι , την επομένη καλό θα ήταν το σεμινάριο να έχει μικρότερη διάρκεια , η να αφορά λιγότερες δουλειές, τόσες πολλές δουλειές σε τόσο λίγο χρόνο αλλά κ εξηγώντας ταυτόχρονα τι κάνουμε κ το γιατί το κάνουμε κ πώς μπορεί να γίνει καλύτερο κ μάλιστα κ στα Αγγλικά για τους Foreign Visitors and Friends

είναι κ κουραστικό κ χρονοβόρο.
Τον Γιάννη τον ταίζαμε για να βάλει μια μπουκιά στο στόμα κ αυτός με την σειρά του αγχωμένος με τον χρόνο που περνούσε δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί μπουκιά .

Φωτό αν έβγαλε τπτ της προκοπής το ρημάδι το κινητό απο αύριο.
Στέφανε έχε το νού σου στις τάπες χρονισμού, έχω αλλάξει τα οριγκ με τα καινούργια και τις έχω σφίξει ελαφρά , αν τυχόν δακρύζουν σφίξε τες ελάχιστα κ ξαναέλεγξέ τες . Μην το παρακάνεις κ κολήσουν πάλι.