Hellas Transalp Forum

V-Strom, πρωτες εντυπωσεις.

Yianni · 38691

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 21:43:12 μμ
 Εγώ ψήφισα "πάμε γι' άλλα", αφού πήγα ήδη σε άλλα! Χιχι!

Μιχάλη κάαααποια στιγμή άνοιξε ένα θέμα με τις εντυπώσεις σου από το νέο βουμ-βουμ.  ;)
« Last Edit: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 16:05:03 μμ by Sotos »

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #1 on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 21:51:06 μμ
Μιχάλη κάαααποια στιγμή άνοιξε ένα θέμα με τις εντυπώσεις σου από το νέο βουμ-βουμ.  ;)

Έχω ήδη εντυπώσεις αλλά το απέφευγα για να μη θεωρηθεί πρόκληση. [Ήδη για την αυτονομία που ανέφερα (434 χλμ!!!) δεν απάντησε κανείς]. Εντάξει, αν το θέλετε θα ανοίξω.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #2 on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 22:34:44 μμ
Στην ιταλική σελίδα της Χόντα αυτές τις τιμές αναφέρει. Συν το φόρο κυκλοφορίας που ποικίλει ανάλογα της περιοχής από διακόσια τόσα ευρώ έως τετρακόσια τόσα. Όσο για το Μπα...! αυτό είχα ψηφίσει και αρχικά, ρωτάω αν μπορώ να ψηφίσω 4-5 φορές συνεχόμενα να ανεβάσω τα ποσοστά, όπως είχε κάνει φίλος μου μέλος του Πασόκ το 2000 με τον Παπανδρέου και πήρε 1.150.000 ψήφους ενώ το σύνολο των μελών ήταν 350.000  ;D ;D

Μιχάλη η μεγάλη αυτονομία είναι σύνηθες φαινόμενο σε καινούργιους κινητήρες και σε αυτοκίνητα και σε μηχανές. Μετά από λίγο αρχίζει και πέφτει, δε παύει να έχει χαμηλή κατανάλωση πάντως η Vstrom. Αχχχχχχ τελευταία θέλω τη blackbird σα κολασμένος  :goofy:

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline jkoyr

• Rossi και πάνω !
  • There is no replacement for displacement
Reply #3 on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 22:43:04 μμ
Μιχάλη η μεγάλη αυτονομία είναι σύνηθες φαινόμενο σε καινούργιους κινητήρες και σε αυτοκίνητα και σε μηχανές. Μετά από λίγο αρχίζει και πέφτει, δε παύει να έχει χαμηλή κατανάλωση πάντως η Vstrom. Αχχχχχχ τελευταία θέλω τη blackbird σα κολασμένος  :goofy:

Μάλλον θα έλεγα ότι ισχύει το αντίθετο .
(Αλλά πάλι άγνωσται αι βουλαί της σύγχρονης μεταλλουργίας ....)

We are the Pilgrims master
we shall go always a little further
it may be beyond the last blue mountain
barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea

thanasisvr

• Guest
Reply #4 on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 22:44:33 μμ
   Εντάξει, αν το θέλετε θα ανοίξω.
Το θέλουμε, άντε επιτέλους να ακούσουμε και μια έγκυρη γνώμη από κάποιον που έχει οδηγήσει και τα δύο (ΤΑ και V-STROM)
« Last Edit: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 22:48:56 μμ by thanasisvr »

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #5 on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 22:48:47 μμ
Προσωπικά πιστεύω οτι ειναι πολύ νωρίς για μια αντικειμενική κριτική. Αν δεν περάσεις τουλάχιστον 6 μηνες ή 5000χλμ
με τη μοτοσικλέτα δεν μπορείς να κρίνεις στο 100% των δυνατοτήτων/διαφορών κλπ
Εδω ενα λάστιχο βάζεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ότι λες
Βεβαια αυτό ειναι επιλογή του Μιχαλη στην προκειμένη περίπτωση . Μια γνώμη λέω
Πρωτες εντυπώσεις θα μπορούσαν να γραφτούν σίγουρα.

thanasisvr

• Guest
Reply #6 on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 22:51:33 μμ
Προσωπικά πιστεύω οτι ειναι πολύ νωρίς για μια αντικειμενική κριτική. Αν δεν περάσεις τουλάχιστον 6 μηνες ή 5000χλμ
με τη μοτοσικλέτα δεν μπορείς να κρίνεις στο 100% των δυνατοτήτων/διαφορών κλπ
Εδω ενα λάστιχο βάζεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ότι λες
Βεβαια αυτό ειναι επιλογή του Μιχαλη στην προκειμένη περίπτωση . Μια γνώμη λέω
Πρωτες εντυπώσεις θα μπορούσαν να γραφτούν σίγουρα.

Συμφωνώ. Αλλά θα ήθελα να ακούσω τις  πρώτες εντυπώσεις του Μιχάλη για το V-Strom

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #7 on: Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2007, 23:14:47 μμ
  Έχω ήδη εντυπώσεις αλλά το απέφευγα για να μη θεωρηθεί πρόκληση. [Ήδη για την αυτονομία που ανέφερα (434 χλμ!!!) δεν απάντησε κανείς]. Εντάξει, αν το θέλετε θα ανοίξω.
Μιχάλη δεν απάντησα  (προσωπικά) για την αυτονομία γιατί έπεσα από την καρέκλα μόλις το διάβασα.
Όταν ξανασηκώθηκα έτρεξα για να φουσκώσω το ντεπόζιτο μπας και πάρει λίγο παραπάνω καύσιμο αλλά . . . μπαααααα ! :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Κολλημένο στα 18 λίτρα το ρημάδι !!! :banghead: :banghead: :banghead:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #8 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 00:08:43 πμ

Ήδη για την αυτονομία που ανέφερα (434 χλμ!!!) δεν απάντησε κανείς

Όταν αποφασίσεις νά τό πάς πάνω από 100 χλμ/ώρα τότε νά μάς ανφέρεις αυτονομία.
Πρός τό παρόν είσαι στό στρώσιμο καί αυτή ή αυτονομία δέ μετράει γιατί άν θυμάσαι στό στρώσιμο τού τζεί κούρ η δικιά μου έγραψε 25,3 χλμ / 1 λίτρο.

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 02:16:50 πμ

Όταν αποφασίσεις νά τό πάς πάνω από 100 χλμ/ώρα τότε νά μάς ανφέρεις αυτονομία.
Πρός τό παρόν είσαι στό στρώσιμο καί αυτή ή αυτονομία δέ μετράει γιατί άν θυμάσαι στό στρώσιμο τού τζεί κούρ η δικιά μου έγραψε 25,3 χλμ / 1 λίτρο.

Σωστό, αν πας πιο γρήγορα θα καις και περισσότερο. Παρ' όλα αυτά είναι ένα ενδεικτικότατο νούμερο που σημαίνει, αν μη τι άλλο, ότι έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις 434 χλμ αν θες.
  Σήμερα ξαναγέμισα στα 414,2 χλμ, έχοντας ακόμα στο ντεπόζιτο 3,2 λίτρα!!!*

*Και με πιο γρήγορη οδήγηση αυτή τη φορά (140 χαω) αφού έχω περάσει το πρώτο στάδιο στρωσίματος (800 χλμ). Συνολικά έχω σήμερα 1212 χλμ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #10 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 03:02:49 πμ
Μιχάλη άνοιχτο το θέμα λέμε, έχουμε ερωτήσεις  ;)

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 04:28:07 πμ
Μιχάλη άνοιχτο το θέμα λέμε, έχουμε ερωτήσεις  ;)

Εντάξει λοιπόν. Ας μιλήσουμε για τις πρώτες εντυπώσεις, οι οποίες είναι κι αυτές σημαντικές όταν προέρχεσαι από άλλο μοντέλο από τη μια μέρα στην άλλη.

Ας ξεκινήσω από το ΤΑ. Περνώντας ένα χρόνο μαζί του κάνοντας τα όλα εκτός εντούρο (πόλη, εθνική, χωματόδρομους, επαρχιακούς βουνίσιους δρόμους, στενά, ταξίδι στο εξωτερικό) και 20.000χλμ, κατάλαβα γιατί έχει τη θέση που έχει στην αγορά και στην καρδιά των αναβατών παρά την ηλικία του: πολύ καλό σύνολο που προσφέρει με τιμιότητα αυτά που υπόσχεται αλλά μέχρι εκεί. Το ευχαριστήθηκα, με εξυπηρέτησε, το απόλαυσα, έζησα καλές στιγμές αλλά πάντα ένιωθα πως ήμουν στο όριο, πως κάτι έλειπε. Κρίμα που η χόντα δεν του το δίνει. Δεν θα το άλλαζα!
  Και εδώ ακριβώς είναι το μελανό σημείο του, ότι σταματάει εκεί που έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω. Γιατί κατά τα άλλα δεν υστερεί σε τίποτα, απεναντίας υπερτερεί σε κάποια σημεία όπως αξιοπιστία, χρηστικότητα, πολυμορφία. Όπως είχα δηλώσει και παλαιότερα, περίμενα πιστά τη χόντα, παγώνοντας κάθε κίνησή μου για μήνες, να δω τι θα έβγαζε. Και είδα!

Πάμε τώρα στο strom. Άλλο πράμα....Όχι με την έννοια του καλύτερου ή χειρότερου, απλώς άλλο πράμα! Τελείως άλλο. Αληθινή μοτοσυκλέτα!
  Στιβαρή αίσθηση που πατάει γερά στο δρόμο χωρίς ταλαντώσεις και ασάφειες, λέγε με αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών με τον κινητήρα φέρον μέρος. Στις στροφές πάει εκεί που το θες ενώ πλαγιάζει με τρομερή ευκολία.
  Κινητήρας θαύμα, γραμμικότατος, βελούδινος, ελαστικός με δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών αμέσως από χαμηλά. Στις 5000 σαλ έχει ήδη αρκετή δύναμη και εκεί που νομίζεις ότι αυτό ήταν, υπάρχει ακόμη άλλο τόσο στροφόμετρο (κόκκινο στις 10500).  Με μια λέξη απολαυστικός. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το γκάζι.
  Τα φρένα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Έρχεται όμως το ΑBS να σώσει την κατάσταση, αφού μπορείς να τα πιέσεις μέχρι τέρμα ξέροντας ότι δεν πρόκειται να μπλοκάρουν.
 Μην ξεχνάμε όμως ότι όπως ο κινητήρας και τα λάστιχα, θέλουν κι αυτά στρώσιμο. Σωληνάκια υψηλής θα ήταν μια καλή κίνηση.
  Οι ρυθμιζόμενες εμπρός-πίσω αναρτήσεις, κάπως σκληρές προσανατολισμένες περισσότερο στη σπορ χρήση, σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο βάζουν τη μοτοσυκλέτα σε όποια θέση θες χωρίς το παραμικρό κούνημα, μεταφέροντας όμως έτσι τις ανωμαλίες του δρόμου στον αναβάτη. Κάθε τι έχει και ένα τίμημα. Προσωπικά δεν με πειράζει η λιγότερη άνεση προς χάριν της ασφάλειας.

Γενικώς, σε όλους τους τομείς η μοτό αποπνέει αέρα "σύγχρονου", σημερινού. Τα όργανα ηλεκτρονικά. Ανοίγεις το διακόπτη και ακούς βζζζζζζζ περιμένοντας να σβήσει η λέξη check. Τα φλας και το πίσω φως είναι led, όχι λάμπες. Πίσω έχει δύο σε περίπτωση που καεί το ένα. Φώτα αυτοκινήτου. Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να ανάψω τη μεγάλη σκάλα!!
   Ο δείχτης βενζίνης ηλεκτρονικός και ακριβής. Στα τελευταία 4,5 λίτρα αναβοσβήνει μια αντλία βενζινάδικου ενώ στα τελευταία 3 λίτρα αναβοσβήνει ολόκληρη η τελευταία γραμμή (έχει 5 που η καθεμιά αντιστοιχεί σε 4,4 λίτρα).
  Ένα σημείο άξιο προσοχής είναι ότι το μπροστινό λάστιχο είναι μόλις ένα εκατοστό πιο στενό από το πίσω λάστιχο του ΤΑ!!!!!

Ρεζερβουάρ 22 λίτρων που μου δίνει (μέχρι στιγμής) 434 χλμ αυτονομία. Κατανάλωση 4,6λ/100χμ. Ψυγείο νερού συν ψυγείο λαδιού που σε συνδυασμό με την άνεση του κινητήρα, κάνουν τη θερμοκρασία να είναι κολλημένη στην τρίτη από τις πέντε γραμμές, από την αρχή που θα βάλεις μπροστά μέχρι που θα σβήσεις.
  Ζελατίνα ρυθμιζόμενη σε τρείς θέσεις ενώ διαθέτει και αλάρμ.
  Ο ψεκασμός φροντίζει για την ομαλή λειτουργία του κινητήρα. Μόλις βάλεις μπροστά πάει 2000 σαλ για ένα δυο δευτερόλεπτα και μετά σταθεροποιείται στο ρελαντί. Ούτε τσοκ, ούτε τίποτα, ούτε σκασίματα, ούτε μπερδέματα.
  Σκέτη απόλαυση. Έχω κάνει ήδη σε 10 μέρες ακριβώς σήμερα 1253 χλμ, από τα 1600 που απαιτούνται για το στρώσιμο. Μέσος όρος 125,3χλμ/μέρα.
  Και όλα αυτά με μόλις 197 κιλά άδειο, σε μέγεθος και επιδόσεις του 1000αριού αδελφού.

Αααα, μα κάθομαι και γράφω αντί να κάνω βόλτες? Τα ίδια τα γραφόμενά μου μου άνοιξαν την όρεξη. Πάω μέχρι την πόλη να πάρω το 0-300. Βγήκε σήμερα. Μέχρι να έρθω κάντε τις ερωτήσεις σας.

« Last Edit: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 04:36:34 πμ by M. I. Pagalos »

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #12 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 05:04:13 πμ
Μιχάλη φρενάρεις με ταχύτητα γενικότερα? Αν ναι, εχεις παρατηρήσει ότι όταν πέφτουν οι στροφές κάτω από τις 3000 παύει το μηχανάκι να φρενάρει με τον κινητήρα? Επίσης να προσέχεις τα πίσω μέρη από τα πατάκια του συνεπιβάτη. Ειδικά όταν είναι ανοιχτά κάνουν την μηχανή να περισεύει πολύ επικίνδυνα.

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #13 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 05:13:30 πμ

Ας ξεκινήσω από το ΤΑ. Περνώντας ένα χρόνο μαζί του κάνοντας τα όλα εκτός εντούρο (πόλη, εθνική, χωματόδρομους, επαρχιακούς βουνίσιους δρόμους, στενά, ταξίδι στο εξωτερικό) και 20.000χλμ, κατάλαβα γιατί έχει τη θέση που έχει στην αγορά και στην καρδιά των αναβατών παρά την ηλικία του: πολύ καλό σύνολο που προσφέρει με τιμιότητα αυτά που υπόσχεται αλλά μέχρι εκεί. Το ευχαριστήθηκα, με εξυπηρέτησε, το απόλαυσα, έζησα καλές στιγμές αλλά πάντα ένιωθα πως ήμουν στο όριο, πως κάτι έλειπε. Κρίμα που η χόντα δεν του το δίνει. Δεν θα το άλλαζα!

Αυτή η έκφραση είναι η καλύτερη κατά την γνώμη μου. Δεν υποσχέθηκε ποτέ τρομερές επιδόσεις, ούτε τρομερές off-road ικανότητες. Δεν λέει πουθενα ότι πάει σαν το παπί στην πόλη ούτε σαν το touring της bmw στους ευρωπαικούς δρόμους. Είναι όμως το εκείνο το περήφανο άτι που θα κάνει κινείσει το αλέτρι, αλλά θα την κάνει και την βόλτα στο δάσος. Δεν θα είναι άλογο αραβικό που θα σε καταπλήξει με τις ταχύτητες του, αλλά έχεις βάλει αραβικό άλογο στο αλέτρι; Όσο για το v-strom το οδηγώ όποτε ανεβαίνω Αθήνα και αν εξαιρέσω τις φωτάρες του δεν με καταπλήσει σε κάτι άλλο. άντε και στο ανοιγμα του γκαζιού, αλλά αυτό μου είναι αδιάφορο αφού η οδήγηση μου συνήθως είναι κάτω από τα 130. Αυτά. Είμαστε κάπως εκτός θέματος αλλά δεν πειράζει, πολύ . Δεν λέω ωραίο το v-strom αλλά όποτε ανεβαίνω σε αυτό μου λείπει το γουργούρισμα της γριάς πουτ@ν@ς (λέγεμε τρανσαλπ).

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 05:45:00 πμ
  Είπαμε Σωτήρη ότι όλα είναι συνάρτηση του τι πραγματικά θέλει/χρειάζεται ο καθένας. Πριν κάμποσα χρόνια χρειαζόμουν ένα αληθινό ον-οφ χωρίς να με νοιάζουν οι ταξιδιωτικές δυνατότητές του.
  Σήμερα χρειάζομαι περισσότερο ένα γρήγορο ταξιδιωτικό με λίγες οφ δυνατότητες. Αν το strom δεν ήταν τόσο δυνατό, δεν θα έπαιρνα ποτέ ξανά 650άρι. Αν το 1000άρι είχε ABS θα ήταν μάλλον η επιλογή μου.
  Εσύ καλά κάνεις με το ΤΑ, είναι ιδανικό για πρώτη μεγάλη μοτοσυκλέτα. Μετά από μερικά χρόνια όμως, σου εγγυώμαι θα θες άλλα πράγματα. Πίστεψέ με!
   Όσο ανεβαίνεις, τόσο δύσκολο είναι να γυρίσεις πίσω. Ρώτα τον Ζάχο άν πάρει ποτέ κάτι μικρότερο από 1300  ;D
  Το ΤΑ καλό, δεν λέω, αλλά δεν με κάλυπτε πλήρως. Ήταν ακριβώς αυτό που είπες: τα έκανε όλα αλλά μέτρια.

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #15 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 09:55:48 πμ
βρε άνοιξε το θέμα αλλού είπαμε, θα γκρινιάζουν πάλι οι μοδεράτορες  8)

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 16:05:43 μμ
το μετεφερα σε ενα νεο θεμα. 

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 16:25:42 μμ
το μετεφερα σε ενα νεο θεμα. 

Πάνω που ήμουν έτοιμος γιά την διακτίνηση των ποστς, τα έχασα. Τηλεπάθεια είχαμε? :o

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 18:01:06 μμ
Μεταφερθηκε εδω, στην νεα κατηγορια θεματων που δημιουργήθηκε.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #19 on: Πέμπτη 01 Νοέμβριος 2007, 19:08:55 μμ

Ρώτα τον Ζάχο άν πάρει ποτέ κάτι μικρότερο από 1300  ;D

http://www.motorcycledaily.com/xwingrev.html

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline haniotis

• Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Παρασκευή 02 Νοέμβριος 2007, 03:10:17 πμ

Success is just like being pregnant.
Everybody congratulates you,
but nobody knows how many times you were F****D

Offline frogy

• νέος οδηγός
  • **
Reply #21 on: Σάββατο 03 Νοέμβριος 2007, 07:07:42 πμ

Πάμε τώρα στο strom. Άλλο πράμα....Όχι με την έννοια του καλύτερου ή χειρότερου, απλώς άλλο πράμα! Τελείως άλλο. Αληθινή μοτοσυκλέτα!
  Στιβαρή αίσθηση που πατάει γερά στο δρόμο χωρίς ταλαντώσεις και ασάφειες, λέγε με αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών με τον κινητήρα φέρον μέρος. Στις στροφές πάει εκεί που το θες ενώ πλαγιάζει με τρομερή ευκολία.

Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από μένα  ;).Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με τη καινουρια σου μηχανή :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:!!! Μια μικρή παρατήρηση μόνο: σίγουρα οι αναρτήσεις, το πλαίσιο, και οι ζάντες αλουμινίου  VSTROM δίνουν καλύτερη και πολύ πιο στιβαρή αίσθηση. Όμως συγκρίνεις μια μηχανή (TRANSALP) την οποία αγόρασες μεταχειρισμένη, με μια ολοκαίνουρια του κουτιού (V-strom).
  Μια καινούρια μηχανή ακόμα και όταν πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο έχει πιο δεμένη αίσθηση από μια μεταχειρισμένη. Δεν αμφισβητώ πάντως, ότι το ΤΑ υστερεί στην άσφαλτο.

« Last Edit: Σάββατο 03 Νοέμβριος 2007, 07:32:46 πμ by frogy »

toshmagic

• Guest
Reply #22 on: Σάββατο 03 Νοέμβριος 2007, 07:40:50 πμ
Ο πρώτος που είχε πάρει το Strom από τα τότε άτομα της παρέας ήταν ο Κώστας ο Δενδρινός μετά από το ΤΑ650 του.
Σε μια εξόρμηση το είχα οδηγήσει αρκετά σε διαδρομή στριφτερή, που είναι και το στοιχείο της TA.
Θα συμφωνήσω στην ανωτερότητα του κινητήρα. λογικό.

Αυτό που με έκανε να το απορρίψω και να μην ξαναασχοληθώ ποτέ ξανά μαζί του ήτσν η αλγεινή πρώτη εντύπωση του μπροστινού συστήματος.
Που είναι ο μπροστινός τροχός οεο;
Απίστευτα ελαφρή αίσθηση, απλά ανύπαρκτος σαν να μην υπήρχε, εν αντιθέσει με το ΤΑ, όπου ο μπροστινός "διαβάζει" το δρόμο και ξέρεις αν γλιστρά ή όχι και έχεις περιθώριο αντίδρασης.

Λεπτομέρεια θα μου πείτε, αλλά θεωρώ βασικό να σε προειδοποειί το μπροστινό.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #23 on: Σάββατο 03 Νοέμβριος 2007, 23:35:45 μμ
Κάποιο πρόβλημα είχα ακούσει Τόλη με το μπροστινό του V-strom. Όταν περνάει από λακούβες ή κατεβαίνεις από πεζοδρόμιο, ακούγεται ένας έντονος κτύπος (σαν "ντουπ") από τον τροχό. Το έφτιαξε αυτό τελικά η Suzuki? Διάφοροι το είχαν αποδώσει στους μπροστινούς πλευστούς δίσκους.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline puntocc

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #24 on: Δευτέρα 05 Νοέμβριος 2007, 17:46:09 μμ
μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το ΤΑ το εδωσα για ενα strom.και επειδη αναφερθηκε πριν οτι ο προηγουμενος εδωσε ενα ΤΑ και πηρε ενα καινουργιο strom εγω πηρα το ΤΑ με 14000χλμ,το εδωσα με 21000
και πηρα το strom με 35000.απο την πρωτη μερα-ωρα καταλαβα την τρομακτικη διαφορα σε ολα,πλαισιο,αναρτηση,δυναμη,φρενα,λειτουργια κινητηρα,λειτουργια μοτερ και πολλα αλλα!μετανιωσα πραγματικα που δεν ειχα παει κατευθειαν σε αυτο οπως ηθελα και περασα πρωτα απο το ΤΑ(οχι πως δεν μου αρεσε η συμβιωση μαζι του αλλα το χασιμο χρηματων ηταν αρκετο για ενα χρονο 5000αγορα+καγκελα+bagster+μπαγκαζιερα 3800 πωληση).
βεβαια καποια μου λοιπουν απο το ΤΑ οπως η αποκρυση του καρμπιρατερ χαμηλα,ο μικροτερος ογκος για μεσα στην πολη και η ελλειψη αυτου του ενοχλητικου-σπαστικου γκουπ του μπροστινου!!!
τα + ομως ειναι παρα μα παρα πολλα!!!
το θεμα καταναλωσης παντος(το ψιλοχοντροσκιζω λιγο παντος)ειναι αναλογο με το ΤΑ.γεμιζω οταν αρχισει να ανοβοσβηνει η αντλια με 15λιτρα(το ιδιο εβαζα στο ΤΑ οταν εφτανε κοκκινα και μεσα στην πολη κανω 220-240χλμ!!!
αυτα τα ολιγα!!!