Κοίταξε, είναι φυσιολογικό η θερμοκρασία να ανέβει όσο προχωράς, και περισσότερο εάν ο καιρός είναι ζεστός, αν έχεις βρεθεί σε κίνηση, υπάρχουν παράγοντες που σίγουρα επηρεάζουν, πέρα από την όποια μηχανική βλάβη. Με μια μέση θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς και συνεχή κίνηση στη πόλη και κίνηση, άνετα φτάνει στη μέση το όργανο. Ακόμα πιο άνετα αν κάνεις δοκιμές έχοντας τη μηχανή σταματημένη στο ρελαντί ή παίζοντας με το γκάζι χωρίς να βρίσκεσαι σε πορεία, αφού δεν υπάρχει ροή αέρα. Αν οδηγείς 15 χιλιόμετρα εξαιρετικά αργά (έτσι τουλάχιστον μπορούσα εγώ να τσεκάρω τις θερμοκρασίες μου), πάλι μπορεί να βρεθεί ο δείκτης στη μέση, είναι λογικό, αφού ο αέρας δεν επαρκεί για να παγώσει τα ψυγεία.
Κάτι τέτοιο ΔΕΝ οδηγεί σε φλάτζα, ούτε σε θερμοστάτη, όχι τουλάχιστον με τη πρώτη ματιά. Άλλωστε είναι βλάβες που σπάνια ακούγονται για την ΤΑ 650, ο θερμοστάτης ίσως έχει αναφερθεί ξανά αλλά η φλάτζα είναι εξαιρετικά σπάνια.
Σε μια συνηθισμένη ΤΑ, μπορεί ο δείκτης να φτάσει στη μέση, και μόλις ξεπεραστεί η μέση ανοίγει το βεντιλατέρ, και δουλεύει πολύ λίγο 15~20sec, υπερωρίες σπάνια, ακόμα και σε κίνηση. Αν θεωρητικά το σύστημα λειτουργεί σωστά, τότε δεν θα ανέβει η θερμοκρασία πολύ πιο πάνω από το σημείο που ανάβει το βεντιλατέρ και το τελευταίο δεν θα δουλέψει για πάρα πολύ ώρα.Όσο η θερμοκρασία παραμένει μακριά από τα κόκκινα, δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, ακόμα και αν η βελόνα ανέβει πάνω από τη μέση.
Στη θέση σου θα έκανα μερικά χιλιόμετρα ακόμα, και παράλληλα θα έψαχνα για το ψυγείο παρακολουθώντας πάντα τη στάθμη των νερών, αφού όπως είπες υπάρχει διαρροή. Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω, νομίζω ότι άδικα ανησυχείς τόσο πολύ.