Καλησπέρα και κάλος σας βρίσκω, και για όσους τέλειωσαν η διακοπές καλό χειμώνα και πάντα όρθιοι.
Επανέρχομαι για ένα θέμα που ξανά προέκυψε με την αντλία από το 700 . Μετά από αλλαγή σε επίσημο service στη Θεσσαλονίκη με μια της HOFFER ,και κόστος επισκευής 180 ευρώ [αξία αντλίας 30 ευρώ ], η αντλία μετά από 35 μέρες ξανά εκτός λειτουργίας, από την αντιπροσωπεία δεν ανάλαβαν καμία ευθύνη ,γιατί δεν ήταν της Honta αν και ήταν δική τους πρόταση .γ αυτό και αποφάσισα να την ανοίξω μόνος μου ( θα βάλω και Φώτο .) Τελικά ήταν κομμένο το λάστιχο εσωτερικά ,της αντλίας της πίεσης .Αντικατέστησα το λάστιχο και βάζω την παλιά που ευτυχώς πήρα από την αντικατάσταση .Δούλεψε για 8 μήνες και τελικά πάλι με άφησε χρόνους . Ξανά έβαλα την HOFFER όπου και δούλεψε για 15 μέρες και ξανά, έκοψε το λάστιχο .Τώρα είμαι σε αναζήτησης νέας αντλίας μεταχειρισμένης γιατί καινούργια στοιχίζει 400 ευρώ . Βρήκα και την αντλία σκέτη την UC-T30 από 120 έως 180 ευρώ .Για να ολοκληρώσω για όσους έχουν προκύψει προβλήματα με αντλία και με πάρα πολύ μεγάλη αναζήτηση από μέρους μου , βάλτε μόνο την δικιά του η το φυσίγγιο η ολόκληρη για όσους μπορούν οικονομικά ,γιατί ,με της υποτιθέμενες αντιστοιχίες δεν μπορεί να συνεργαστεί ο ρυθμιστής πίεσης και βγάζει προβλήματα.