Hellas Transalp Forum

Εγκατάσταση Γνήσιων Βάσεων ΤΑ 650 2006 για πλαινές βαλίτσες

tasosbob · 5444

Offline tasosbob

• Οδηγάρα
Καλημερα σε ολους,παρολο που εχει ανοιχτει ιδιο θεμα επιχειρω το ανοιγμα νεου καθως το προηγουμενο δεν πηρε καμμια απαντηση......Στο ζουμι τωρα,μολις εβγαλα και πουλησα τις μανισιες βασεις και βαλιτσες απο το 650.Πριν τα βγαλω δεν φωτογραφησα που επιαναν θυμαμαι απλως τις βιδες που επιαναν,το προβλημα ειναι οτι ο νεος ιδιοκτητης των βαλιτσων δεν μπορει να τοποθετησει τις βασεις.....Παρολο που του εστειλα φωτο τα σημεια που επιαναν οι βασεις και παρολο που πηγε σε μηχανικο δεν μπορει να τα βαλει.Εχει κανενας τα ιδια;θελω 3-4 φωτο απο τα σημεια που πιανουν οι βασεις ή αν ξερει καποιος που μπορω να βρω οδηγιες εγκαταστασης;σε γκουγκλαρισμα βρηκα κατι αγγλικα φορουμ αλλα οχι με πληρη φωτορομαντζο...
Καθε βοηθεια και καθε ιδεα δεκτη γιατι με εχει πεθανει στα τηλεφωνα ο αλλος......
« Last Edit: Σάββατο 27 Ιούνιος 2015, 06:18:17 πμ by tasosbob »

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Τις βίδες του τις έδωσες μαζί ?

Χωρίς να έχω εμπειρία από τις γνήσιες, οι givi που έβαλα είχαν άλλες βίδες (μακρύτερες) ....

Απ'ότι δείχνει το σχέδιο για τις γνήσιες βάσεις, τοποθετούνται έτσι :

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Πέρα απο τις μακρύτερες βίδες θέλει και κόψιμο το πλαστικό κάτω απο το πλαϊνό αριστερό καπάκι για να περάσει το κάγκελο. Θα κοιτάξω αν έχω κρατήσει το χαρτί με τα βήματα της τοποθέτησης και θα το σκανάρω

Sent from my iPhone  using tapatalk

Offline tasosbob

• Οδηγάρα
Παντελη ευχαριστω βιδες εδωσα οσες δεν κρατουσαν πλαισιο,τις υπολοιπες τις εστειλα....
Μπορεις να μου δωσεις λινκ με το σχεδιο για να το στειλω με μειλ.....

Offline tasosbob

• Οδηγάρα
Πέρα απο τις μακρύτερες βίδες θέλει και κόψιμο το πλαστικό κάτω απο το πλαϊνό αριστερό καπάκι για να περάσει το κάγκελο. Θα κοιτάξω αν έχω κρατήσει το χαρτί με τα βήματα της τοποθέτησης και θα το

Θαναση τις φορας ακομα τις βαλιτσες;ο φιλος που τις αγορασε ειναι Λαρισαιος να σε φερω σε επαφη να δει τις βασεις σου πανω στην μοτο σου;

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Την έχω δώσει τη μηχανή αλλά αν θέλει βοήθεια οκ

Offline tasosbob

• Οδηγάρα
Την έχω δώσει τη μηχανή αλλά αν θέλει βοήθεια οκ

Θελεις να μου στειλεις το τηλ σου με πμ να το δωσω στον Νικο(αγοραστης βασεων);

Offline tasosbob

• Οδηγάρα
Ευχαριστω Θανο ο Νικος ειναι εκτος Λαρισας θα σε παρει να τα πειτε.....

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Παντελη ευχαριστω βιδες εδωσα οσες δεν κρατουσαν πλαισιο,τις υπολοιπες τις εστειλα....
Μπορεις να μου δωσεις λινκ με το σχεδιο για να το στειλω με μειλ.....

Tο λίνκ είναι αυτό :
http://www.bike-parts-honda.com/moto-honda-identification-XL650V5-12360.html

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Θα πάω τη Δευτέρα να του τα περάσω.

Offline tasosbob

• Οδηγάρα
Ευχαριστω πολυ παιδια πιστευω οτι θα βρει την ακρη.....και με τον Θανο μαζι σιγουρα....