Hellas Transalp Forum

Αττική οδός (?) Να προσεχετε τις ιπτάμενες πετρες!

Sotos · 14701

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 00:52:37 πμ
Το ελαβα σημερα με μαιλ και το ειδα και σε αλλα φορουμς

Καλησπέρα σε όλους.

Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ.
Είναι κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά...

Η σίτα από τον προφυλακτήρα μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας, ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα.

Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις ανάλογες χριστοπαναγίες από μέρους μου για το ξύσιμο των @@ τους...)

Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με στείλουν για να πάω...

Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.

Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σuγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν )

ΥΓ. Μπορώ να κάνω κάτι στην Α.Ο. που ενώ γνωρίζει δεν ενημερώνει τους ανυποψίαστους χρήστες της;

Συγγνώμη για το μακροσκελές post.

Όσοι από εμάς μπορούμε ας το διαδόσουμε

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #1 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 01:38:10 πμ
Ναι το είδα και εγώ σε άλλα φόρουμ και μάλιστα αρκετοί το επιβεβαίωσαν και είχαν και κακή εμπειρία από σπασμένα τζάμια στο αυτοκίνητο.

Από ότι λένε πρόκειται για γυφτάκια που πετάνε πέτρες (έχει καταυλισμό αθίγγανων εκεί κοντά). ΑΛλά η αστυνομία δεν έχει τολμήσει να επέμβει στην περιοχή τους!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline petervic

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 07:59:46 πμ
Ο καταυλισμός για τον οποίο μιλάμε είναι περίπου στο χιλιόμετρο πριν τα πρώτα διόδια της Α.Ο. προς Μαρκόπουλο, θα το καταλάβετε από μακρυά από την στήλη καπνού που υψώνετε από τα λάστιχα που καίνε κάθε μέρα (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα καίνε). Είναι ακριβώς δίπλα στα συρματοπλέγματα του δρόμου και ΜΟΝΙΜΑ παίζουν κάτι παιδάκια. Περνούσα κάθε μέρα από κει αλλά δεν μου έτυχε κάτι, πάντως θέλει προσοχή και ποτέ δεν εμπλεκόμαστε σε καυγά με γύφτους γιατί τις καραμπίνες τις έχουν πάντα πρόχειρες...

Η ασημουλα μου, το 4ο παιδι μου...

Πέτρος
XL650V

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #3 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 09:32:55 πμ
Καθε χρονο το κρατος παίρνει επιδότηση απο την ΕΕ γυρω στα €30εκ. για την αποκατασταση και ενσωματωση της φυλής των Αθιγγανων στο κυριως σωμα του λαου. Αλλά πόσα από αυτά τα χρήματα βλέπουν να δαπανώνται για αυτούς? Είναι να μην πετάνε πέτρες μετά? (...εντάξει, είπαμε, αλλά όχι και έτσι!!!)
Μάλιστα το θέμα αυτό είχε γραφτεί και σε κάποια κυριακατικη εφημεριδα.
Βέβαια η αστυνομία δεν έχει τολμήσει μέχρι τώρα να επέμβει γιατί φοβάται βεντέτα!
Έχει ακουστεί ότι και μέχρι αυτοκίνητα πολιτικών, υπουργών κλπ, δεν έχουν γλυτώσει από τον ...πετροπόλεμο.
« Last Edit: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 09:44:05 πμ by Chris_de_Ze »

costas

• Guest
Reply #4 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 19:09:40 μμ
Είχα ακούσει παλιότερα ότι σε σχολή της αστυνομίας έκαναν μάθημα δείχνοντας τους φωτογραφίες και οι μαθητές έλεγαν τις σκέψεις τους από τι σκοτώθηκε ο καθένας που εικονιζόταν στην φωτογραφία!
Μία φωτογραφία είχε έναν μοτοσικλετιστή ο οποίος φορύσε κράνος και .. είχε μία μικρή τρυπούλα στο κράνος και αυτή η τρυπούλα συνεχιζοταν εως το πισω μέρος του κράνους και στο κρανίο του φυσικά , ο θάνατος προήλθε από αυτήν την τρυπούλα (γιατί φυσικό μετά που έπεσε είχε και αλλόύ τραυματιστεί)!
Ολοι οι μαθητές είπαν ότι είχε πυροβοληθεί!
Ξέρετε όμως τι ήταν;
Ετρεχε με την μηχανή του και από κάποια γέφυρα που πέρασε, έπεσε - πέταξαν ένα ΧΑΛΙΚΙ , αυτό το χαλίκι έδρασε σαν σφαίρα και τον σκότωσε!!!

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #5 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 22:59:04 μμ
Ετρεχε με την μηχανή του και από κάποια γέφυρα που πέρασε, έπεσε - πέταξαν ένα ΧΑΛΙΚΙ , αυτό το χαλίκι έδρασε σαν σφαίρα και τον σκότωσε!!!
Μόνο και με την σκέψη . . . σοκαρίστικα.
ΤΡΟΜΕΡΟ !!!

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #6 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 23:30:35 μμ
Μήπως είναι λίγο υπερβολή??? Λέω εγώ τώρα. Η σφαίρα συνήθως κινείται με 400χλμ/ωρα, το χαλίκι πως απέκτησε την ταχύτητα αυτη.

Εκτός αν πρόσεχε τώρα σκεπτικό:

Ο μοτοσυκλετιστής πήγαινε με 200+ χλμ(διεύθυνση χ) , και απο την ανάποδη πλευρά ερχόταν το χαλίκι με άλλα 200(διεύθυνση -χ). Ναι αλλά πως το χαλίκι πήγαινε με 200?? Μήπως ένας άλλος μοτοσυκλετιστής πήγαινε πάλι με 200 αλλά με αντίθετη φορά στην ίδια κατεύθυνση με τον πρώτο μοτοσυκλετιστή και την κατάλληλη χρονική στιγμή άφησε το πετραδάκι ελεύθερο. Την στιγμή αυτή λοιπόν το πετραδάκι πήγαινε και αυτό με 200. Πιθανότητες??? ...μμμ... Λιγες???

Κώστα δεν αντιλέγω ότι το άκουσες. Αλλά από Φυσικής πλευρά δεν στέκει (εύκολα)
« Last Edit: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 23:32:46 μμ by Sotiris »

costas

• Guest
Reply #7 on: Κυριακή 28 Οκτώβριος 2007, 00:35:48 πμ
Aσ βοηθήσει κάποιος ειδικός φίλος του φόρουμ (φυσικός - μαθηματικός), ο μοτοσικλετιστής πήγαινε με 200 χιλ/ωρα , το πετραδάκι έπεσε από γεφυρα τη στιγμή που πέρναγε ο μοτοσικλετιστής!
Με τι ταχύτητα να συγκρούστηκαν; Δεν ξερω βέβαια και την ταχύτητα μιας σφαίρας από πυροβόλο όπλο!
Δεν ξέρω επίσης την αντοχή και το υλικό του κράνους! Εχω την αίσθηση ότι αν με πετύχει αντικείμενο με 200 χιλ/ωρα θα με σκοτώσει , αλλά μόνο την αίσθηση , ας βοηθήσει κάποιος φίλος γιατί είμαι και γω περίεργος!

Πάντως από προσωπική εμπειρία είδα (σχημάτισα εγώ και την σχετική δικογραφία) 2 ναυτικοί εργάζονταν σε μηχανοστάσιο πλοίου ο ένας με μια βαριοπούλα κάτι χτύπαγε ξαφνικά κόβετε κομματάκι σιδήρου από την βαριοπούλα και χτυπάει τον άλλον στην καρδιά και πεθαίνει!Το κομματάκι που βρήκε ο ιατροδικαστής στον ναυτικό όντως ήταν από την βαριοπούλα (έτος 1996 στο κερατσίνι)

Offline jkoyr

• Rossi και πάνω !
  • There is no replacement for displacement
Reply #8 on: Κυριακή 28 Οκτώβριος 2007, 03:04:07 πμ
Όπως λένε και οι Αγγλοσάξωνες :
"Shit happens"

We are the Pilgrims master
we shall go always a little further
it may be beyond the last blue mountain
barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #9 on: Κυριακή 28 Οκτώβριος 2007, 03:50:48 πμ
  Χα! Νάτα! Θυμάστε τι λέγαμε/έλεγα για τους γύφτους αρκετούς μήνες πριν, όταν εβγαλαν το μαντεμένιο καπάκι του υπόνομου για να το πουλήσουν με αποτέλεσμα να πέσει μέσα ένας?
  Βρε ας με λένε ρατσιστή ή όπως αλλιώς θέλουν. Τα συναισθήματα μου δεν πρόκειται να τα περάσω από φίλτρο.
  Μα δεν είναι η πρώτη και μόνη ατασθαλία τους. Έλεος πια! Κανείς δεν τους ξέρει, πού μένουν, ποιοι είναι, εφορία δεν πληρώνουν, στρατό δεν πάνε, διακινούν ναρκωτικά στους καταυλισμούς, κλέβουν, εξαπατούν, επιτέθηκαν στο ραντάρ εναέριας κυκλοφορίας του Ηρακλείου, είναι δημόσιος κίνδυνος βγάζοντας τα καπακια στους δρόμους, πετώντας πέτρες στην ΑΟ. Κλέβουν ρεύμα από τους στύλους της ΔΕΗ και όταν πήγαν οι αρμόδιοι να διευθετήσουν τους επιτέθηκαν. Βρωμάνε, ρυπαίνουν, καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους με το έτσι θέλω, κυκλοφορούν με ακατάλληλα αυτοκίνητα (σλικ λάστιχα σε αγροτικά, διαμέρισμα στην καρότσα των φορτηγών), τέλη κυκλοφορίας δεν πληρώνουν, ΚΤΕΟ δεν περνάνε, τα παιδιά τους αντί σχολείο πάνε στα φανάρια και ζητιανεύουν.
  Αποδείχτηκε πρόσφατα ότι διέπρατταν ληστείες στα απομονωμένα εξοχικά της Αττικής, συμπεριλαμβανομένων και δύο φόνων.
  Και από πάνω, φωνάζουν για τη δημουργία εντυπώσεων ότι δεν έχουν νερό, σχολεία και άλλα, λες και τους εξανάγκασε κανείς να ζουν μ' αυτό τον τρόπο, σε αυτές τις συνθήκες.
  Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ράτσα παγκοσμίως!!

ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #10 on: Κυριακή 28 Οκτώβριος 2007, 05:24:03 πμ
Στον νομό Ηλείας επιδοτείται η κάθε οικογένεια αθίγγανων με 300 ευρώ ετησίως για κάθε παιδί με την υποχρέωση να τα πηγαίνουν στο σχολείο.
Φυσικά ξέρετε πόσα παιδιά έχει η κάθε οικογένεια αθίγγανων . . . !
Φυσικά καταλαβαίνεται ότι με το που έπαιρναν το επίδομα τα παιδιά δεν ξαναπάταγαν στο σχολείο (σε πολύ μεγάλο ποσοστό).
Γενικά σαν λαός είμαστε πολύ ευγενικοί - ανεκτικοί με τους αλλοδαπούς.
Κάποιοι την αξίζουν την Ελληνική φιλοξενία κάποιοι άλλοι όμως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
« Last Edit: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 06:23:29 πμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #11 on: Κυριακή 28 Οκτώβριος 2007, 21:44:15 μμ

?     ?      ?      ?      ?

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #12 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 15:20:04 μμ
....είναι η μόνη ράτσα που ακόμα και οι Αλβανοί τους φοβούνται!

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #13 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 15:59:36 μμ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΞΕΦΥΓΑΤΕ.Δεν νομίζω πως αυτό το κανάλι επικοινωνίας είναι για να εκφράζουμε τέτοιες απόψεις.
Εαν παρακολουθείτε ειδήσεις πριν από δέκα μέρς είχαν αναφέρει τέτοιο περιστατικό και στην Αμερική αλλά και στην Αγγλία.Όπως φαίνεται είναι ένα νέο είδος παιχνιδιού για να ξεφεύγουν από την ανία, για αυτό πρσοχή όταν περνάμε από γνωστά σημεία.

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

axidous

• Guest
Reply #14 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 18:33:07 μμ
Το θεμα ειναι να τους δεις !! Αν τους δεις τι κανεις? τους σαπιζεις στο ξυλο ή φευγεις ??? οτι και ναναι
Η τους πατας απο πανω ??? :goofy:

φιλικα

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #15 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 18:57:13 μμ
Πολύ καλά το πάτε...
Να τους καίμε δηλ.

:-\

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
  • Παρε μανέτα μαζί σου Γιωργάκι.
Reply #16 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 19:58:34 μμ
 (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα καίνε).

Παίρνουν από μέσα τα σύρματα και τα πουλάνε  το ίδιο κάνουν και με τα καλώδια τα καίνε και παίρνουν το χαλκό για να τον πουλήσουν

Γιώργος Κεκές

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #17 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 20:04:11 μμ
ουτε που μου περασε απο το μυαλο ,απιστευτο  :o :o

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #18 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 21:50:57 μμ
Πάντως αν μου συνέβαινε αυτό και μπορούσα να τον πιάσω... θα τον πάταγα κυριολεκτικά .
Ενα ντου θέλουν απο τα Ματ σε κάθε τέτοια περίπτωση και ανακρίσεις επι ΄τοπου.
Στο τελος οι ίδιοι θα αποβάλουν αυτά τα ανώμαλα στοιχεία απο την κοινωνία τους γιατι θα προκαλούν
προβλήματα σε ολη την γειτονιά τους.
οσο τους αφήνεις... τοσο θα αλλωνίζουν .
Και για να μη ξεχνάμε και τους Κρητικούς... κάτι έχει πάρει το αφτί μου για μερικούς "αντάρτες" που δεν αφήνουν
την εφορία και την αστυνομία να πλησιάσει.

Offline labrosg

• Απλός οδηγός
    • http://users.hol.gr/~kleolab
Reply #19 on: Τρίτη 30 Οκτώβριος 2007, 02:19:48 πμ
Τέτοιες ενέργειες φυσικά είναι καταδικαστέες και θα έπρεπε οι αρχές να επεμβαίνουν ανάλογα.

Απο αυτό το γεγονός όμως μέχρι να γενικεύουμε συμπεράσματα για φυλές, μειονότητες, γεωγραφικές περιοχές, κλπ, νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ας έχουμε το νου μας για το συγκεκριμένο γεγονός στο συγκεκριμένο σημείο και τις απόψεις για "κατατρόπωση" κάθε στοιχείου που είναι "διαφορετικό", ας τις κρατάμε για τον κύκλο μας. Τέτοιες απόψεις εγκυμονούν κινδύνους...

Λάμπρος
XLV650 - Red Transalp '00
Honda CR-V Freedom BLACK '06

"Δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το πρώτο, έχω κάποιες αμφιβολίες." Albert Einstein

costas

• Guest
Reply #20 on: Τρίτη 30 Οκτώβριος 2007, 03:55:40 πμ
Ενα ντου θέλουν απο τα Ματ σε κάθε τέτοια περίπτωση και ανακρίσεις επι ΄τοπου.

Mα......... είχαν κάνει παλιότερα ντου τα ΜΑΤ και τα ΜΜΕ πέσανε και τους φάγανε στους αστυνομικούς ...
δεν θυμάστε τι έγινε.... ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ;

Offline haniotis

• Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Τρίτη 30 Οκτώβριος 2007, 04:00:51 πμ
Πιο παλιά είχα ακούσει κάτι φορτηγατζήδες που έλεγαν ότι την επόμενη φορά που θα τους τύχαινε κάτι παρόμοιο, θα έκαναν ντου με καμιά δεκαριά τράκτορες και θα τα ισοπέδωναν όλα.Δεν άκουσα να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο όμως...

Success is just like being pregnant.
Everybody congratulates you,
but nobody knows how many times you were F****D

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #22 on: Τρίτη 30 Οκτώβριος 2007, 04:04:40 πμ
Mα......... είχαν κάνει παλιότερα ντου τα ΜΑΤ και τα ΜΜΕ πέσανε και τους φάγανε στους αστυνομικούς ...

Εμ, δεν μας βρίσκει κανείς άκρη. Δεν κάνουν ντου τους κατακρίνουμε γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Κάνουν ντου τους κατακρίνουμε γιατί εφαρμόζουν τακτικές "άλλων εποχών".

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

costas

• Guest
Reply #23 on: Τρίτη 30 Οκτώβριος 2007, 04:30:48 πμ
 Εμ, δεν μας βρίσκει κανείς άκρη. Δεν κάνουν ντου τους κατακρίνουμε γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Κάνουν ντου τους κατακρίνουμε γιατί εφαρμόζουν τακτικές "άλλων εποχών".

Eτσι έτσι είναι ! υπάρχει μια τρομοκρατία των ΜΜΕ , και οι περισσότεροι για να μη μπλέξουμε κάνουμε τον κινέζο....

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #24 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 16:37:11 μμ

Ενα παρόμοιο περιστατικό...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=846224&lngDtrID=244

η ιστορία επαναλαμβάνεται... πρέπει να πεθάνει κόσμος για να πάρουν μπρος.