Γεια σας παλι! Λοιπόν σήμερα αλλαξα ελατήρια...έβαλα WP μπροστά με 10αρι λάδι.Τα πράγματα έχουν ως εξής:
Το πίσω ελατήριο μου είπε ότι δεν έχει κάτσει καθόλου, δεν θέλει τίποτα, ούτε καν τάκο.Μόνο το αμορτισέρ έχει χάσει λίγο από το άζωτο του,άλλα και πάλι είναι τόσο μικρή η απώλεια που θα χρειαστει επισκευή μετά από αρκετα χιλ.
Για τα ελατήρια που έβαλα, μου είπε οτι η WP άρχισε να τα παράγει το τελευταίο εξάμηνο με μία διαφορά από τα προηγούμενα που έβγαζε μέχρι τώρα για τα ΤΑ.Περιλαμβάνουν και αποστάτες και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλοι περίπου 5cm.
Συμπεριφορά στο δρόμο:
α)Το μηχανάκι ψήλωσε λίγο μπροστά περίπου 2cm (ίσως και παραπάνω) δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά με φτιάχνει πάρα πολύ.
β)Τελικά δεν κοπανάει και τόσο στις λακούβες όπως το περίμενα.Ισα ίσα μου φαίνεται πως πάει καλύτερα και πιο ξεκούραστα (ρολάρει ωραία) γιατί δεν ταλαντώνεται τόσο όπως προηγουμένως.
γ)Το καλύτερο για μένα είναι ότι δεν βουτάει όπως πρίν όταν φρενάρεις για να μπεις στην στροφή,ούτε παίζει το τιμόνι.
δ)πλαγιάζει πιο εύκολα δίνοντας σου περισσότερη αίσθηση ασφάλειας
ε)δεν έχει χάσει απο την άνεση της
Παιδιά, για να μην γίνονται παρεξηγήσεις,μην νομίζεται ότι η μηχανή μεταμορφώθηκε...
Απλά βελτιώθηκε λιγάκι,ίσως όπως θα έπρεπε να την βγάζει η HONDA αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη.
Και όπως είπε και ο de_Ze, όντως η ΤΑ μου είναι καινούργια ακόμη και δεν χρειαζόταν τίποτα. Ήθελα όμως να κάνω ένα πείραμα,νομίζω ότι πέτυχε και άξιζαν τα 140ε που διέθεσα.Για κάποιον αλλο ίσως όχι...
*Σούζες εξακολουθεί να μην κάνει...*