Hellas Transalp Forum

Δεν ξεβιδωνει η screw pilot

επισκέπτης · 14816

pan zak

• Guest
Reply #25 on: Πέμπτη 16 Απρίλιος 2015, 06:05:46 πμ
Την επεμβαση εγω λεω να την κανω κ οτι γινει...δεν ξερω ομως ποτε γιατι αν γινει η μαλακια δεν ειναι ωρα για αναμονες κ εξοδα τωρα γιατι η μηχανη χρειαζεται απο εδω κ περα!!!!!

Offline black600

• Οδηγάρα
Reply #26 on: Παρασκευή 17 Απρίλιος 2015, 23:47:47 μμ
ασε ρε φιλε το ιδιο επαθα και εγω με το αριστερο. πηγα να το ρυθμισω και εφυγε το μισο αφου δεν ξεβιδωνε. δεν το ξεσκισα πολυ προσεκτικα το εκανα αλλα εφυγε σαν βουτυρο. εκανα μια μεγαλη χαρακια με dremel ξαναβαζω κατσαβιδι και παλι κομματι εφυγε.. :'( μονη λυση αναποδο κολαουζο που αν το καταφερω θα ανοιξω θεμα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι και το καλοκαιρι αλλα ο κληρος πεφτει στο οτι πρεπει να φταχτει......

pan zak

• Guest
Reply #27 on: Σάββατο 18 Απρίλιος 2015, 05:33:26 πμ
Aυτο μου την σπαει κ μενα ρε φιλε μαυτες της βιδες...ειπες την καταλληλη λεξη "βουτηρο" ...δεν της εκαναν σκληροτερες τελως παντων οπιος απτους 2 κανει πρωτος την επεμβαση να το βαλει εδω!!! :)

Offline black600

• Οδηγάρα
Reply #28 on: Πέμπτη 23 Απρίλιος 2015, 06:53:13 πμ
σημερα φιλαρακια μου παλεψα με το αναποδο κολαουζω και δεν βγηκε με τιποτα. εκει που σφηνωνε το κολαουζο και αρχιζα να γυρναω αριστερα η βιδα τριβωταν σαν μυτζιθρα.....δεν ηθελα να παω αλλο ποιο βαθεια γιατι θα τον επινα απο βενζινη και αραγμα της μηχανης. :'( :-\ >:(. καλυτερα τα σκασιματα απο το ειναι αραχτη μεχρι να βρω λυση...δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος γιατι πρωτη φορα το δοκιμασα..... :'( :'(...θα δω αν πιανεται απο μεσα η αλλο καρμπ........

pan zak

• Guest
Reply #29 on: Πέμπτη 23 Απρίλιος 2015, 07:10:13 πμ
Σημερα ηταν και η δικη μου μερα για της pilot...την επεμβαση ομως δεν την εκανα εγω την εκανε φιλος μηχανικος γιατι η μηχανη ηταν εκει για ρυθμιση καρμς.Η εγχειρηση πετυχε-ο ασθενης απεβιωσε.....οι βιδες βγηκαν και οι δυο αλλα διαλυθηκαν οι οποιες κ αντικαταστηθηκαν,στην ερωτηση μου πως της εβγαλε μου ειπε με τρυπανια χωρις αναποδα καλαουζα κ διαφορα αλλα τετοια..επειδη δεν ημουν εκει δεν εχω φοτο να ποσταρω φιλε black600 k για το υπολοιπο κοινο..

Offline black600

• Οδηγάρα
Reply #30 on: Παρασκευή 24 Απρίλιος 2015, 07:50:36 πμ
μπραβο σου. χαιρομαι πραγματικα....πρεπει και εγω να τα παρω στο χερι να τα δουλεψω.....παλι λυσιμο???? θα μου γινει συνηθεια

pan zak

• Guest
Reply #31 on: Παρασκευή 24 Απρίλιος 2015, 16:51:56 μμ
Θα τα καταφερεις κ εσυ μην αγχωνεσαι..απλα το μονο που θελει ειναι σιγουρα βγαλσιμο απο πανω γιατι ετσι δουλευετε καλυτερα,υπομονη και χωρις φοβο αποτι καταλαβα με τα λεγομενα του μαστορα...αα και καλα τρυπανια να κοβουν καλα!! ;)
kαι στην τελικη αν γινει κ η μαλακια με 100Ε απο εδω car η με κατι λιγοτερο απο e-bay παιρνεις αλλο.... 8)